Ben aşırı ince düşünceliyim sanırım en yakınımda olsa insanların kötü düşünmesinden çekinirimYakın arkadaşınızsa anlayış gösterecektir zaten. Bunu abes karşılayacaksa zaten o kadar da yakın değilsinizdir. Elde yokmuş almamışsınız. Bunda kendinize dert edecek bir şey yok, takılmayın bence.
Fikirlerime desteğe ihtiyacım vardı teşekkür ederim haklısınız :)taa başka şehire düğüne gitmen bile bence hediye yerinde yani gücün yoksa para tak gitsin nolcak ki
Arkadaşım demese bile soranlar olurya ailesi kardeşleri filan o muhabbetler geçmesin isterdim :/ keşke daha sonra evlenseydi diyorumimkan dahilinde ne takabiliyosanız onu takın. para pul için size laf edecek kişi zaten o takıyı haketmiyodur.
öyle olması lazım cnm tak 50 lira gitsin nolcak düşünüp gitmen yeterFikirlerime desteğe ihtiyacım vardı teşekkür ederim haklısınız :)
öyle olması lazım cnm tak 50 lira gitsin nolcak düşünüp gitmen yeter
Arkadaşım demese bile soranlar olurya ailesi kardeşleri filan o muhabbetler geçmesin isterdim :/ keşke daha sonra evlenseydi diyorum
rica ederim ne demek :)çok güldüm canım sağolasın :)
Bak bacım düğünüm olduğunda ortaokul arkadasım ona hususi haber vermeme rağmen sosyal medyadan duyup gelmiş onu görünce şok oldum öyle mutlu oldum ki 20-50 tl arası bişey taktı sanırım ama İnan çeyrek altın takanlardan daha değerliydi düşünüp gelmesi beni onure etmişti.. Bizim oralarda takı takanlar azı çoğa kabul et derler.. sende kulağına fısıldarsın o memnun olur emin ol.. dip not: arkadaşımın durumunun da çok iyi olmadığını biliyordum düzenli bi işinin olmadığını da..Merhabalar
Yakın zamanda en yakın arkadaşlarımdan biri evleniyor yeni mezunum işsizim ne takacağım derdine düştüm düğünü başka şehirde olacak ailecek gideceğiz yol masraflarıda var sadece para taksam diyorum çokmu abest olur cimri bi insan değilim ama olmayıncada olmuyor. Liseden beri arkadaşız üniversite zamanında çok az görüştük düğün hazırlığınada pek dahil olamadım bu yüzden takı için borç bulmakta içimden gelmiyor. Lütfen tecrübeli olanlar fikir verirmisinizz??
zarfta para ver canım .annesine .Merhabalar
Yakın zamanda en yakın arkadaşlarımdan biri evleniyor yeni mezunum işsizim ne takacağım derdine düştüm düğünü başka şehirde olacak ailecek gideceğiz yol masraflarıda var sadece para taksam diyorum çokmu abest olur cimri bi insan değilim ama olmayıncada olmuyor. Liseden beri arkadaşız üniversite zamanında çok az görüştük düğün hazırlığınada pek dahil olamadım bu yüzden takı için borç bulmakta içimden gelmiyor. Lütfen tecrübeli olanlar fikir verirmisinizz??
Çok mantıklı teşekkür ederim :)benım dugunume de baska ılllerden arkadaslarım gelmıstı onlarla karsılıklı dokturmek en guzel hedıyeydı bence hıcbısey takmasanda olur yakın arkadaslar arasında oyke seylerın mevzusu olmaz hem dogurur o, o zaman altın yapar bebege takarsın gec olsun guc olmasın canım
Aslında o kadar da yakın arkadaş değilmişsiniz.Merhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?