Fikirlerinize çok ihtiyacım var..

Ziraat bankasi ciftcilik yapanlara kredi veriyor diye biliyorum
Bende 50 tavuk alip daglara cikcam
Yetti gari sehir :süslü:
Bana soraranız tavsiye ederim :)
O bahçe o ev... Gel beni al, borcumu bitir, istifa et otur burada dedi sanki bana.
bir yerden sonra çekilmiyor maalesef. işin içindeyken anlaşılmıyor ama.
Bugün eşimin arkadaşlarında oturup bir köy kahvaltısı yaptık orada, her şeyin tadı başka idi. Her şey güzeldi, samimiydi. Şehirde kurulan kapitalist düzende kendimizden yiyoruz maalesef...

Bana soraranız tavsiye ederim :)
O bahçe o ev... Gel beni al, borcumu bitir, istifa et otur burada dedi sanki bana.
bir yerden sonra çekilmiyor maalesef. işin içindeyken anlaşılmıyor ama.
Bugün eşimin arkadaşlarında oturup bir köy kahvaltısı yaptık orada, her şeyin tadı başka idi. Her şey güzeldi, samimiydi. Şehirde kurulan kapitalist düzende kendimizden yiyoruz maalesef...
Su siralarda cok var dusunen
Benimde en buyuk hayalim
Ama simdilik mumkun degil
Umarim siz yapabilirsiniz bunu :KK50:

passha passha siz yine de araştırın sorun ama ziraat bankasından zirai kredi çekebilmeniz için ziraat odasında kaydınız olması gerekli diye biliyorum ben.

Ben de Aydın'lıyım ve orada oturabilmeyi çok isterdim. Babam da çiftçilik yapıyor merkeze yakın bir köyde. Tarla aldı ziraat bankası kredisiyle.

passha passha siz yine de araştırın sorun ama ziraat bankasından zirai kredi çekebilmeniz için ziraat odasında kaydınız olması gerekli diye biliyorum ben.

Ben de Aydın'lıyım ve orada oturabilmeyi çok isterdim. Babam da çiftçilik yapıyor merkeze yakın bir köyde. Tarla aldı ziraat bankası kredisiyle.
Garanti bankasının şube müdürü ile görüştük, hocam referans oldu, haber bekliyoruz bakalım. inşallah olur. bayan da tarım kredisi için çiftçi olmanız lazım dedi zaten. eşimi bi kaç günde nasıl çiftçi yaparım :)

X