• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize akliniza ihtiyacim var.

elifelif123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2014
280
116
103
Sevgili kk uyeleri bu zamana kadar ciknaza girdigim de hep buraya yazdim bazen sacmaladigimi anladim bazen hakliligimla ustune gittim simdi yine cikmazdayim biraz uzun olacak sanirim hakkinizi helal edin ama lutfen okuyun.

Biz maddi problemleri olan ve ikiz bebekleri olan bir aileyiz yani oyle idik. Evimizi bosaltmak zorunda kaldigimiz icin annemlerde kaliyoruz 1 senedir yani dogumdan beri ikizlerim 1 yasinda. Annemin ve babamin uzerine 2 kredimiz var ve cocuklarin masraflari agir ben calisamiyorum cunku bebeklerime bakacak kimse yok annem kemoterapi aliyor kv de yok zaten hic umrunda degil. Gectigimiz 4 aylik donemde esim bir ise giristi ama olmadi uzadi. is yaptigi insanlar sozlerini tutmadi oyaladi hala da oyaliyor. yani 4 aydir hic gelirimiz olmadi 2 ay oyle boyle idare ettik ama 2 aydir borcumuzu da odemeyedik cocuklarin masrafi ni da karsilayamadik 3 ay gekdi catti esime birak bu isi desemde baska cikis yolumuz olmadigini 1 maasla hicbirsey olmadigini soyleyip bugun yarin diye diye iyice borca battik. Borclar anne babamin ustune birde masraflar destek oldular ama onlarda kendine yetebiiyordu cok zor durumda kaldilar 3 gun once annem esime ters bir sekilde borcu artik odemesini soylemesi uzerine esim birakti gitti zaten calistigi insanlarin oyalamasi isin olmamasi gerginligi vardi buda ustune tuz biber oldu gelmiyor artik eve de hic para da birakmadi zaten yoktu gerci ama hic aramiyor da nerede oldugunu da bilmiyorum. ailesi bu sehirde degil normalde gitcek biryeri de yok daha once de bunu yapmisti 2 gun sonra geldi uyardim bir daha yapmammasi gerektigini yaparsa asla affetmeyecegimi soyledim ozur diledi cok bunaldigini zaten icguveyisi oldugunu sinirlerinin bozuldugunu soyledi ama sinirleri bozulan bi o degildi bende cok bunalmistim durumlardan cok rahatsizdim hepimiz gergindik konustuk oyle gecmisti 2 hafta gecti yine ayni seyi yapti o aramiyor bende aramiyorum halbuki bana degil anneme kizmisti. Esimden bir fayda olmadigini anlamis durumdayim cocuklarini da beni de hice saydi gitti msj atmis sizi de alacagim ama nereye onun gitcek yeri yokki 4 kisi kime sigariz. Ama bebeklerim elimi kolumu bagliyor calisamiyorum kipirdayamiyorum krese veremiyorum maasim 2 cocugun masrafina gider iki cocugun kres masrafi bir asgari ucret bakici zaten olmaz aldigimi ona versem calismanin anlami yok zaten kimse ikizlere de bakmak istemiyor. cok buyuk bir cikmazdayim ne yapacagi mi hic bilmiyorum.

Çok üzüldüm.
Allahım senin de,eşinin de,yavrularının da, anne babanın da yardımcısı olsun inşallah.
Belli ki eşin büyük bir çıkmazda ve depresyonda.
Yanlış üzerine yanlışlar yapmış.

Kayinvalidenizle komustunuzmu hic bakmasi konusunda.
Calismam lazim deyin yani okadar anne.baba ustunde de olunmaz yani bi yerden baslamaniz lazim sadece esinin maasiyla olmaz zaten borca battik.diyosun esinde bunalmis belli zaten ic guveysi gibi yasamak agir gelmis e bide borc var annenizde ole konusunca gitmek geregi duymus demekki Hakkinizda hayirlisi

Calismam lazim deyin yani okadar anne.baba ustunde de olunmaz yani bi yerden baslamaniz lazim sadece esinin maasiyla olmaz zaten borca battik.diyosun esinde bunalmis belli zaten ic guveysi gibi yasamak agir gelmis e bide borc var annenizde ole konusunca gitmek geregi duymus demekki Hakkinizda hayirlisi
Konustuk ama bakamayacagini kendisinin bir duzeni oldugunu soyledi malesef umrunda degiliz yani ayni sehirde de degiliz o baska bir ilde yasiyor duzenini bozamazmis.

bence de
kv niz ile ne olursa olsun konuşun
bir zahmet elini taşın altına koysun
gurur yapmayın lütfen

allah yardımcınız olsun inşallah , mevlam hayırlı kapılar açsın , benim çocuğum yok fakat sizinkine benzer bir durumu bende yaşadım eşime yapma dediğim halde kendini büyük bir borç batağına sürükledi maddi manevi tam 7 yıl yanında oldum , fakat o hep kafasının dikine gitti ve beni hiç dinlemedi , kusura bakmayın ama sizin eşinizin malesef ki çekip gitmeye hakkı yok 2 çocuğu var , bunlması gitmesini gerektirmez , aileniz ve siz zaten büyük bir fedakarlık yapmışsınız buna rağmen bu şekilde davranmış olması büyük bir hata , inşallah biranönce bir çıkış yolu bulur eşiniz

eşinizin çok gücüne gitmiştir
zaten ailenize resmen sığınmış, evini geçindiremiyor, üzerine de laf işitmiş
kolay değil
bence her zaman onunla olacağınızı, herşeyi beraber aşabileceğinizi söyleyin

Hangi islerde calisabilirsin? Cocuklar yanindayken calisabilecegin islere bakabilirsin.. cok uzuldum cozum bulursunuz inşallah :(

eşinizin çok gücüne gitmiştir
zaten ailenize resmen sığınmış, evini geçindiremiyor, üzerine de laf işitmiş
kolay değil
bence her zaman onunla olacağınızı, herşeyi beraber aşabileceğinizi söyleyin
Ben daha onceki gidisinde yemin etmistim bir daha giderse affetmeyecegim herseyi birlikte atlatacagiz birdaha bizi birakip gitmeyeceksin demistim oda soz vermisti simdi nasil onunla iletisime geceyim onun yaptigi cok yanlis hatasini anlamasi gerek.

allah yardımcınız olsun inşallah , mevlam hayırlı kapılar açsın , benim çocuğum yok fakat sizinkine benzer bir durumu bende yaşadım eşime yapma dediğim halde kendini büyük bir borç batağına sürükledi maddi manevi tam 7 yıl yanında oldum , fakat o hep kafasının dikine gitti ve beni hiç dinlemedi , kusura bakmayın ama sizin eşinizin malesef ki çekip gitmeye hakkı yok 2 çocuğu var , bunlması gitmesini gerektirmez , aileniz ve siz zaten büyük bir fedakarlık yapmışsınız buna rağmen bu şekilde davranmış olması büyük bir hata , inşallah biranönce bir çıkış yolu bulur eşiniz
Bende oyle dusunuyorum bu sorumsuzluk bence bunaldim diye iki cocuk birakip gidilmemeli

erkekler bizler kadar ince düşünemiyor belki ama yinede ailenize karşıda mahcup etmiş sizi , inşallah biran önce bir çare bulur buduruma ve birdahada böyle hatalar yapmaz allah yardım için

Maliye mezunuyum 10 yillik calisma gecmisim var ama kresi olan yerlere girmek cok zor yada ben basaramadim ozeller zaten iki cocukla mumkun degil.
Muhasebe kursu verseniz, halk egitimlerde kres oluyor bazi sehirlerde, ders aralarinda cocuklara bakarsiniz.. Tabi esinizin yaptigi buyuk yanlis nasil affettirir bilmiyorum affetmezseniz bosanirsiniz

Kayinvalidenizin olduğu yere gitseniz toparlayana kadar
Yanı bir erkek limon satar üç kuruş getirir alınmaya bozulmaya hakki yok malesef hele ki 2 çocuk anne babanızın üzerindeki borç ve bunca sıkıntıdan sonra. Ben erkek olsam gerekirse hamallık yapar bi şekilde ödemeye cabalardim borçları. Ha ödenir yetmez ödenmez orası ayrı.

kreşte temizlik, yemek ya da ne yapabiliyorsan onunla ilgili bi iş arasan hem çocukların kreşte olur hem sen para kazanırsın

Kusura bakmayin ama eşinize cok sinirlendim.
Tamam zor zamanlar geciriyor ama anne ve babanizin ustune borc yapmissa bir zahmet odemenin de yollarini bulmali.
Kemoterapi yaptiran kadini bu kadar uzmesine hakki yok.
ALLAH yardimciniz olsun.
Durumunuza cok uzuldum(((

Back