- Konu Sahibi zeynepdumankaya111
Arkadaslar aslinda anlatmak istedigim cok cok cook uzun bir mevzu.. ama cok buyuk cikmazdayim.. beynimi rahatlatamiyorum acabalarimi kesemiyorum..
3 yıllık bir iliskim vardi, o ve ailesi benim aileme göre daha tutucuydu.Buna hep saygi duydum ve bu iliskinin başında deniz tatili olmayacak konusu geçmişti. Ve bunun gibi kesinlikle hayatı boyunca konsere ve stadda mac izlemeye gitmeyecegini belirtti ve tamam dedim.. ben bu kadar kati yasamadim ailem sosyal, ve birlikte sürekli biseyler yapan insanlar.2 abim var ve hep birlikteydik abilerim ve esleri ile.. Herneyse bunu biliyordu.. ama zamanla oyle bir hale geldi ki abimlerin evine bile gitsem sorun oldu..
Ramazan sonu bir Canakkale planimiz vardı abilerimle, sadece gezi ama bir tatil degil ve deniz konusunda anlastik.buna da musade etmedi, abilerime ve bana bu konuda guvenmedigini belirtti (ki asla guvenmemesi icin bi durum olmadi iliski boyunca)
Bu ve bunun gibi ilerisi icin cook büyük olmasa da korkularim vardi..
Ama ben hersey icin iyi niyetli olup asabilirim zannettin.. simdi görüyorum ki hepsi büyük sorunlar olacak.. Çünkü o kadar sabit fikirli ki ben dedim ben bilirimden baska laf etmio.Peki dedim bu sekilde anlasamayacagiz bitsin, ki gercekten bu iliskide en cok emek benim bunu o da ailesi dr herkes söyler ve bilir.Cok sevdiğim halde evliliğin bu sekilde yurumeyecegini biliyorum..
Çünkü esler ayni fikirde olmak zorunda degil ama saygi duymak zorundalar degil mi?
Once kabul etmedi, sonra da beni bi tatil icin siliyorsun dedi.anlamadi ki bigün ailemle arama girmesini istemedim, evet evlenince sürekli annem babam abilerim olmayacak ama ben ona da hep onun ailesi benim ailem ve biz olarak buyuk bi aile olma hayalimden bahsettim ama her firsatta ailemi elestirdi.hadi ailemim icine girince onlari tanir anlar demistim, ama fikirlerime saygi duyulmamasi..
ama bi tarafta da karakterini insanligini bildigim ve sevdigim adam..
yanlis bir karar mi vermisim???
Başta taviz vermen hataymış. Çok doğru bir karar vermişsin. Daha dünkü adam kim ki senin abilerine güvenmiyor. Seni sevecek adam herşeyinle sever. Elbette anlaşamadığınız konular olur ama ortak yol bulunur. O seni sen olarak sevmemiş, seni başka birine dönüştürmeye çalışmış. Tebrik ediyorum çok geç olmadan farkına varmışsınız.