• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlere Cok Ihtiyacim var lütfen yardim

Ha abilerim konusuna gelince öz abilerim.. Zaten mevzu abinler ya da bir başkası degil sorun sadece onun orada bulunmaması. Isin kotu tarafi ailesi bu kadar degil aslinda ailesi bile ben anlatirken şokta dinledi herkes şaşkın sadece bi diretme var sanıyor ki bugün biseyleri degistirirse bitmesin diye ebediyen ondan bunlari bekliyor olacağım. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mantıklı bir açıklama olarak ben kabuk etmiyorum ama açıklaması su; o öyle görmüş. Yani gözlerini iki eli ile kapatip sadece karsiya bakıyor çünkü o sadece onu görmüş her iki elinin de ardında kalan tarafı bırak merak etmeyi orada baska bir hayat oldugunun farkında bile değil. .

evet gördüğü hayat buysa, bununla sınırlıysa yapılacak şey bellidir;
kendi kalıplarına uygun birisini bulmalı...

kendisiyle aynı çerçeveden hayata bakamayan bir kızı, tutsak edemez..
ne zamana kadar başarabilir zaten bunu?

bugün olmasa yarın tıkanır..
yani olay da hiçbir mantık yok..

şımdı böyleyse evlenince camdan bakmaya bile izin vermeyecektir.
sonuçta abilerinizle gidiyorsun çanakkaleye.erkek arkadaşınızın bu sözünü dışardan biri duysa sizin başka erkeklerle şehirdışına çıktığınızı düşünür.
yol yakınken kaç kurtar kendini.seviyorsun anlıyorum ama evlenince onun aşırı kıskanmalarından inan bana çok sıkılacaksın ve ondan kurtulmanın yollarını arıyacaksın.:34:

Arkadaslarinla degil abilerinle gidecegin bir tatile hangi hakla mudahil oluyor ki? O henuz senin hic birseyin degil, seni kisitlama hakkini nerden buluyor. Hemde aile bireylerinle katildigin sosyal hayatini kisitliyor. Bu mesafeyi korumaman yanlis olmus. Gidecegini soylersin evet ama ne yapip yapmayacagini o soyleyemez. Denizede girersin ortam neye uygunsa ve canin neyi istiyorsa yaparsin, yanindakiler oz be oz abin. Bu tutuculukla falan ilgili degil bence hasta bir kisilik gostergesi.
Evlilik bir gunluk degil canim bir omurluk ve dort duvarda gecmiyor illaki sosyal ortamlar olacak ama simdiden bu kadar sart surt koyan bir insanla sosyallik zaten imkansiz. Simdi abinden esirgeyen yarin nikahi altina alinca bakkaldan, komsudan, yoldaki adamdan kiskanir psikopata baglar gibi gorunuyor. Kararin cok dogru olmus kendini yakma sakin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biseylere kapali olmasa ya da en azinda saygi duyabilse cok baska olurdu.. en büyük hatam sorunlari gormezden gelmemdi, ama hep esler ayni fikirde olmasa da dusuncelere saygi duyularak gecer bir hayat dedim ben.. ancak bu kadar oldurabildim..

Sana, ailene ve yasayis tarzina saygi duymamadinin yani sira abilerinle dahi gezmene guvenmemesi cok buyuk bir sorun!

1.seni baskalarina kole olasin diye dogurup buyutmediler...

2. Abilerinle iken rahat olacagini dunusup arkadan is cevirirsin vb dusunceleri varsa ya bu guveni sen ona verememissindir ya da o artik kuskulariyla normal olani anlamaktan coooook uzaklasmistir,
ilerde kas goz edersin diye disari da cikarymaz perdeyi de actirmaz...

3.abilerinin cinsiyeti ise sorun, ensesti aklindan gecirecek kadar igrenc biri icin karakteri iyi yazip kendini de bizi de kandirma bosuna...

Sana, ailene ve yasayis tarzina saygi duymamadinin yani sira abilerinle dahi gezmene guvenmemesi cok buyuk bir sorun!

1.seni baskalarina kole olasin diye dogurup buyutmediler...

2. Abilerinle iken rahat olacagini dunusup arkadan is cevirirsin vb dusunceleri varsa ya bu guveni sen ona verememissindir ya da o artik kuskulariyla normal olani anlamaktan coooook uzaklasmistir,
ilerde kas goz edersin diye disari da cikarymaz perdeyi de actirmaz...

3.abilerinin cinsiyeti ise sorun, ensesti aklindan gecirecek kadar igrenc biri icin karakteri iyi yazip kendini de bizi de kandirma bosuna...

Soylediklerinizde haklılık payiniz cok yuksek oncelikle teşekkür ederim ama kendimi ya da bi baskasini kandırma gibi bi durum icinde değilim. Sadece ona bi aciklama getirmek istedim hasta bi ruh halinde evet kabul ama durumu ensestlige bagladigindan degil bu durummm..

şu anda evliyim ve eşim bana dicekki abine gitmiceksin. sıkarrrrr....
ayrıca evlenince abim ailem bu kadar sık görüşemicez diyosun ama işin aslı öyle değil. ya bu huyundan vazgeçirin yada ayrılın hayırlı bir eşş olacak gibi değil...

Kusura bakma ama ben bu sevgiliden izin alma konusunu anlayamıyorum .
Ne demek abimlerle gitmeme müsaade etmedi .
Bunun ötesi yok , çok çekersin .
Öncelikle isteklerine , kararlarına saygı duymayı bilecek .

Arkadaslar aslinda anlatmak istedigim cok cok cook uzun bir mevzu.. ama cok buyuk cikmazdayim.. beynimi rahatlatamiyorum acabalarimi kesemiyorum..
3 yıllık bir iliskim vardi, o ve ailesi benim aileme göre daha tutucuydu.Buna hep saygi duydum ve bu iliskinin başında deniz tatili olmayacak konusu geçmişti. Ve bunun gibi kesinlikle hayatı boyunca konsere ve stadda mac izlemeye gitmeyecegini belirtti ve tamam dedim.. ben bu kadar kati yasamadim ailem sosyal, ve birlikte sürekli biseyler yapan insanlar.2 abim var ve hep birlikteydik abilerim ve esleri ile.. Herneyse bunu biliyordu.. ama zamanla oyle bir hale geldi ki abimlerin evine bile gitsem sorun oldu..
Ramazan sonu bir Canakkale planimiz vardı abilerimle, sadece gezi ama bir tatil degil ve deniz konusunda anlastik.buna da musade etmedi, abilerime ve bana bu konuda guvenmedigini belirtti (ki asla guvenmemesi icin bi durum olmadi iliski boyunca)
Bu ve bunun gibi ilerisi icin cook büyük olmasa da korkularim vardi..
Ama ben hersey icin iyi niyetli olup asabilirim zannettin.. simdi görüyorum ki hepsi büyük sorunlar olacak.. Çünkü o kadar sabit fikirli ki ben dedim ben bilirimden baska laf etmio.Peki dedim bu sekilde anlasamayacagiz bitsin, ki gercekten bu iliskide en cok emek benim bunu o da ailesi dr herkes söyler ve bilir.Cok sevdiğim halde evliliğin bu sekilde yurumeyecegini biliyorum..
Çünkü esler ayni fikirde olmak zorunda degil ama saygi duymak zorundalar degil mi?
Once kabul etmedi, sonra da beni bi tatil icin siliyorsun dedi.anlamadi ki bigün ailemle arama girmesini istemedim, evet evlenince sürekli annem babam abilerim olmayacak ama ben ona da hep onun ailesi benim ailem ve biz olarak buyuk bi aile olma hayalimden bahsettim ama her firsatta ailemi elestirdi.hadi ailemim icine girince onlari tanir anlar demistim, ama fikirlerime saygi duyulmamasi..
ama bi tarafta da karakterini insanligini bildigim ve sevdigim adam..
yanlis bir karar mi vermisim???

Arkana bile bakma en doğru kararı vermişsin ilerde seni ailenle bile görüştürmezdi

Malesef ki bu hatayi en basinda yaptim ben.. farkettigimde fedakarliklarimi görüp hatasını anlar sandim o da pek tahminimdeki gibi olmadı. Suan istedigim kadar kizayim o adamda o karakteri o özgüveni ben oluşturdum bu yüzden en cok buna kızıyorum. Vazgectiklerime uğraşlarıma.. elbette ki hepiniz haklısınız ama atlatmasi anlatmasi kadar kolay olmuyor insana..

Soylediklerinizde haklılık payiniz cok yuksek oncelikle teşekkür ederim ama kendimi ya da bi baskasini kandırma gibi bi durum icinde değilim. Sadece ona bi aciklama getirmek istedim hasta bi ruh halinde evet kabul ama durumu ensestlige bagladigindan degil bu durummm..

Haklisiniz nasil bir gerginlikle yazdiysam sevgilinize olan ofkem kelimelerime de yansimis.
Kandirmak derken sizi itham etmeye degil, gozlerinizi acin boyle hastalikli dusuncelere sahip kisiyle omur gecmez demeye calismistim.

Ayrica ensest derken cirkin gorundugunun farkindayim ama burda o kadar cok okuyoruz ki abimin sarilmasini kiskandi veya sevgilim kiz kardesiyle cok yakin iliski kuruyor diye...
Elbette aile fertlerinden mustakbel eslerin hoslanmama hakki var ancak iki kardes arasindaki iliski kimseyi ilgilendirmemeli diye dusunuyorum.
Hele farkli cinsiyetler oldugunda daha farkli kiskancliklara sahip olmak sacma sapan yakistirmalari da barindiriyor maalesef.

Bu arada benim de bir abim var ve ne zaman onla beraber gezsem erkek arkadasim guvensizligin aksine 2kat daha fazla guvenir, hem bana olan guveni hem de basima bir is gelse abim yanimda olup beni koruyacagi icin rahatlar. Yani bence dogru olan bu,
Sizinki gezmenize karistigi yetmiyormus gibi aile iliskilerinize ve hatta abilerinizle gezmeneze laf edebilecek cureti kendinde gormus.
Kusura bakmayin ama ona bu izni veren sizsiniz. Ailenizin kiymetini bilin ve onlarin dahi hosgoruyle karsiladigi seylere bir baskasinin mudahale etmesine izin vermeyin bence.

Haklisiniz nasil bir gerginlikle yazdiysam sevgilinize olan ofkem kelimelerime de yansimis.
Kandirmak derken sizi itham etmeye degil, gozlerinizi acin boyle hastalikli dusuncelere sahip kisiyle omur gecmez demeye calismistim.

Ayrica ensest derken cirkin gorundugunun farkindayim ama burda o kadar cok okuyoruz ki abimin sarilmasini kiskandi veya sevgilim kiz kardesiyle cok yakin iliski kuruyor diye...
Elbette aile fertlerinden mustakbel eslerin hoslanmama hakki var ancak iki kardes arasindaki iliski kimseyi ilgilendirmemeli diye dusunuyorum.
Hele farkli cinsiyetler oldugunda daha farkli kiskancliklara sahip olmak sacma sapan yakistirmalari da barindiriyor maalesef.

Bu arada benim de bir abim var ve ne zaman onla beraber gezsem erkek arkadasim guvensizligin aksine 2kat daha fazla guvenir, hem bana olan guveni hem de basima bir is gelse abim yanimda olup beni koruyacagi icin rahatlar. Yani bence dogru olan bu,
Sizinki gezmenize karistigi yetmiyormus gibi aile iliskilerinize ve hatta abilerinizle gezmeneze laf edebilecek cureti kendinde gormus.
Kusura bakmayin ama ona bu izni veren sizsiniz. Ailenizin kiymetini bilin ve onlarin dahi hosgoruyle karsiladigi seylere bir baskasinin mudahale etmesine izin vermeyin bence.

Yine yine cok doğru tespitler öncelikle teşekkür ediyorum :) cok haklısınız ben yaptım benden kaynaklandı bu sorun.. en başında bu kadar taviz verince aile ilişkilerime bile karışır oldu ama artık icim rahat. . Sanirim cok büyük bir hatadan evlilik arefesinde döndüm bunun icin sukrediyorum..
Veeee bisey daha ciddi bi tahrik var suan.. surekli evimin etrafında gittigim yerlerde arabayla takippp falan... Hani derler ya ayrilirken daha cok taniyormus insannn.. aynennn öyle. .

Yine yine cok doğru tespitler öncelikle teşekkür ediyorum :) cok haklısınız ben yaptım benden kaynaklandı bu sorun.. en başında bu kadar taviz verince aile ilişkilerime bile karışır oldu ama artık icim rahat. . Sanirim cok büyük bir hatadan evlilik arefesinde döndüm bunun icin sukrediyorum..
Veeee bisey daha ciddi bi tahrik var suan.. surekli evimin etrafında gittigim yerlerde arabayla takippp falan... Hani derler ya ayrilirken daha cok taniyormus insannn.. aynennn öyle. .

Çok aklı başında bir karar vermişsin anlaşılan o ki aslan yürekli bir kızsın sen tebrik ederim.

Bir kere takip eder iki eder. Sonrasinda vazgecer. O laf ettigi abileri bi gorsun hele, saklanacak delik arar.

Cok dogru bir karar vermissiniz, taviz tavizi doguruyor fakat bu sayede onun nasil abartabilecegini gormussunuz. Buyuk bir hatadan donmussunuz.
Kilicbaligi nin dedigi gibi aslan gibisiniz masallah, boyle uclarda istekler ve tavizlerin dahi farkinda olmayanlar var ya da gorse bile vazgecemeyenler...

Emin olun sizi yepyeni guzel bir hayat bekliyor. Zaman gectikxe nefes almak ne guzel birseymis diyeceksiniz. Ve inaniyorum ki ailenize uyan ve size saygi duyan biri girecek hayatiniza. Cunku hakediyorsunuz... Farkindayim falci gibi konustum ;)

Bu arada takip konusunda abartirsa resmi birimlere sikayette bulunmaktan veya abilerinizle paylasmaktan asla cekinmeyin. Bir iki soylenir herkes fakat manyagin tekinin sizi taciz edercesine ensebizde gezmesinden cok daha iyidir.

Arkadaslar aslinda anlatmak istedigim cok cok cook uzun bir mevzu.. ama cok buyuk cikmazdayim.. beynimi rahatlatamiyorum acabalarimi kesemiyorum..
3 yıllık bir iliskim vardi, o ve ailesi benim aileme göre daha tutucuydu.Buna hep saygi duydum ve bu iliskinin başında deniz tatili olmayacak konusu geçmişti. Ve bunun gibi kesinlikle hayatı boyunca konsere ve stadda mac izlemeye gitmeyecegini belirtti ve tamam dedim.. ben bu kadar kati yasamadim ailem sosyal, ve birlikte sürekli biseyler yapan insanlar.2 abim var ve hep birlikteydik abilerim ve esleri ile.. Herneyse bunu biliyordu.. ama zamanla oyle bir hale geldi ki abimlerin evine bile gitsem sorun oldu..
Ramazan sonu bir Canakkale planimiz vardı abilerimle, sadece gezi ama bir tatil degil ve deniz konusunda anlastik.buna da musade etmedi, abilerime ve bana bu konuda guvenmedigini belirtti (ki asla guvenmemesi icin bi durum olmadi iliski boyunca)
Ama ben hersey icin iyi niyetli olup asabilirim zannettin.. simdi görüyorum ki hepsi büyük sorunlar olacak.. Çünkü o kadar sabit fikirli ki ben dedim ben bilirimden baska laf etmio.Peki dedim bu sekilde anlasamayacagiz bitsin, ki gercekten bu iliskide en cok emek benim bunu o da ailesi dr herkes söyler ve bilir.Cok sevdiğim halde evliliğin bu sekilde yurumeyecegini biliyorum..
Çünkü esler ayni fikirde olmak zorunda degil ama saygi duymak zorundalar degil mi?
Once kabul etmedi, sonra da beni bi tatil icin siliyorsun dedi.anlamadi ki bigün ailemle arama girmesini istemedim, evet evlenince sürekli annem babam abilerim olmayacak ama ben ona da hep onun ailesi benim ailem ve biz olarak buyuk bi aile olma hayalimden bahsettim ama her firsatta ailemi elestirdi.hadi ailemim icine girince onlari tanir anlar demistim, ama fikirlerime saygi duyulmamasi..

İnanamıyorum böyle şeylere nasıl tamam dedin. Nasıl bu kadar taviz verdin kendinden yaşantından. Adam sana en başından denizli tatil yasak demiş ya. Adamı da suçlayamıyorum bu durumda sana her şeyi söylemiş, tarzını gizlememiş. Sen nasıl gözünü körelttiysen artık. Boşuna demiyorlar aşkın ömrü 3 yıl diye. O heyecanlı günler gidip yerine gerçeklerle yüzleşmek kalınca o zaman anlıyoruz anyayı konyayı galiba.

Denizli tatili sana yasaklayan adam çocuklarına yasaklamaz mı? Hele kızı olduğunda nasıl anlayışsız acımasız bir baba olur düşünebiliyor musun? Sorun deniz de değil adamın seni kısıtlama çabaları aslında. Sen onu tatil için falan silmiyorsun hayatının geri kalanını rahat geçirmek için siliyorsun. Olur da bu adam pişman olur tamam ailenle olduğun sürece tatile gitmene izin veriyorum gibi bir şeyler zırvalarsan söyleyeceğin tek şey s.. g. olsun lütfen.

Herkesin kendi aklı fikri var. İlişkilerde birbirini yönetme çabasını ben anlayamıyorum. Sakın sakın kendine karıştırtma, abin baban karışır yapacak bir şey yok ama elin adamına ne oluyor allah aşkına. Ona da söyle bir daha denize girmeyen kız bulsun, olanı değiştirme çabasına girmesin sonra hep mutsuz olur böyle. Baştan aşkından razı olan kızlar en geç senin gibi 3 yıl sonra depresyonların eşiğine gelir ben ne yaptım diye.

Sen en mantıklı kararı verdin. Sakın kararından dönme. Hayatından tümüyle çıkar gitsin. İyi tatiller ayrıca :16:

Aslan yureklilik konusunda ikinizde cok sağ olun.Tehtit edio bu simdi beni takip etme sebebi bu ama tehtit ettigi şeylerde bisey yok :) günü birlik şehir dışına çıkış, vs gibi abzurt durumlar.. zannediyor ki namusumdan falan suphe ederler.Bu şekilde de evimiz babamin dükkani cevresinde gezide işte. . Amac tedirgin etmek ama bende hic sanmıyorum ki gitsin hos gitse de zararlı cikan kendisi olacak iste de ben yine de istemezdim böyle kötü sekilde bitsin.. Sukrediyorum suan gercekten direkten döndüm. Suan bu olmasa Ramazan sonu isteme olacaktı ne acı. .

İnanamıyorum böyle şeylere nasıl tamam dedin. Nasıl bu kadar taviz verdin kendinden yaşantından. Adam sana en başından denizli tatil yasak demiş ya. Adamı da suçlayamıyorum bu durumda sana her şeyi söylemiş, tarzını gizlememiş. Sen nasıl gözünü körelttiysen artık. Boşuna demiyorlar aşkın ömrü 3 yıl diye. O heyecanlı günler gidip yerine gerçeklerle yüzleşmek kalınca o zaman anlıyoruz anyayı konyayı galiba.

Denizli tatili sana yasaklayan adam çocuklarına yasaklamaz mı? Hele kızı olduğunda nasıl anlayışsız acımasız bir baba olur düşünebiliyor musun? Sorun deniz de değil adamın seni kısıtlama çabaları aslında. Sen onu tatil için falan silmiyorsun hayatının geri kalanını rahat geçirmek için siliyorsun. Olur da bu adam pişman olur tamam ailenle olduğun sürece tatile gitmene izin veriyorum gibi bir şeyler zırvalarsan söyleyeceğin tek şey s.. g. olsun lütfen.

Herkesin kendi aklı fikri var. İlişkilerde birbirini yönetme çabasını ben anlayamıyorum. Sakın sakın kendine karıştırtma, abin baban karışır yapacak bir şey yok ama elin adamına ne oluyor allah aşkına. Ona da söyle bir daha denize girmeyen kız bulsun, olanı değiştirme çabasına girmesin sonra hep mutsuz olur böyle. Baştan aşkından razı olan kızlar en geç senin gibi 3 yıl sonra depresyonların eşiğine gelir ben ne yaptım diye.

Sen en mantıklı kararı verdin. Sakın kararından dönme. Hayatından tümüyle çıkar gitsin. İyi tatiller ayrıca :16:

Bu konuda bende onu suclamiyorum evet problem bendeydi.O ne tatil mevzusunda be başka bir mevzuda hiicccc gizmeledi düşüncesini ama bennnn değişir sandım suan bu düşüncem ne sacma gorebiliyorum ama işte yazık. .
Kendimle ilgili değil benim de en son savunmam çocuklarımla ilgiliydi bigün olursa şeklinde adam ona bile biz gitmedik ölmedik dedi. Onun yegenleri gitmiyormus mesela gibi.. herneyse tekrar anlatırken bile geriliyorum zaten ayrılık sonrasi yaptığı sacmaliklarla da uzulmeme bike firsat vermedi sagolsun..

tebrik ederim seni çok doğru karar vermişsin
tutuculuğun da bir sınırı olmalı
nasıl bir hayat yaşıyor kendileri çok merak ettim
bir geziye dahi gitmeyen göndermeyen biri ilginç

Back