İnanamıyorum böyle şeylere nasıl tamam dedin. Nasıl bu kadar taviz verdin kendinden yaşantından. Adam sana en başından denizli tatil yasak demiş ya. Adamı da suçlayamıyorum bu durumda sana her şeyi söylemiş, tarzını gizlememiş. Sen nasıl gözünü körelttiysen artık. Boşuna demiyorlar aşkın ömrü 3 yıl diye. O heyecanlı günler gidip yerine gerçeklerle yüzleşmek kalınca o zaman anlıyoruz anyayı konyayı galiba.
Denizli tatili sana yasaklayan adam çocuklarına yasaklamaz mı? Hele kızı olduğunda nasıl anlayışsız acımasız bir baba olur düşünebiliyor musun? Sorun deniz de değil adamın seni kısıtlama çabaları aslında. Sen onu tatil için falan silmiyorsun hayatının geri kalanını rahat geçirmek için siliyorsun. Olur da bu adam pişman olur tamam ailenle olduğun sürece tatile gitmene izin veriyorum gibi bir şeyler zırvalarsan söyleyeceğin tek şey s.. g. olsun lütfen.
Herkesin kendi aklı fikri var. İlişkilerde birbirini yönetme çabasını ben anlayamıyorum. Sakın sakın kendine karıştırtma, abin baban karışır yapacak bir şey yok ama elin adamına ne oluyor allah aşkına. Ona da söyle bir daha denize girmeyen kız bulsun, olanı değiştirme çabasına girmesin sonra hep mutsuz olur böyle. Baştan aşkından razı olan kızlar en geç senin gibi 3 yıl sonra depresyonların eşiğine gelir ben ne yaptım diye.
Sen en mantıklı kararı verdin. Sakın kararından dönme. Hayatından tümüyle çıkar gitsin. İyi tatiller ayrıca