• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlere Cok Ihtiyacim var lütfen yardim

Ha abilerim konusuna gelince öz abilerim.. Zaten mevzu abinler ya da bir başkası degil sorun sadece onun orada bulunmaması. Isin kotu tarafi ailesi bu kadar degil aslinda ailesi bile ben anlatirken şokta dinledi herkes şaşkın sadece bi diretme var sanıyor ki bugün biseyleri degistirirse bitmesin diye ebediyen ondan bunlari bekliyor olacağım. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya bu ne demek. her abine gidişte oradamı olacak..ağabeyinin evine gidemezsin bak bak. lafa bak
. adamın kafa uçmuş. ne demek ağabeyine gidemezsin. güvenmiyorum. herifin kafa pis. ama ben yinede buna değil size kızdım. bunu size diyor sizde evet tamam diyorsunuz. pes.
tabiiki ailesi böyle olmaz. hiçbir aile kızkardşin ağabeyine girmesine engel koymaz zaten. normal değilki bu.

Son düzenleme:
Iliski icinde bu durum bu kadar net konusulmadi yanlis anlamayin bende bu kadar aptal değilim inanın yani anlıyorum.Ben Kpss' ye hazırlanıyorum son 1 yildir resmen kendimi kapanmıştım bu sorunlar hep bu dönemde çıktı çünkü benim abilerim ve esleri ile iliskim bicok insan icin enteresan.. ben abimin evine gidip ayni sehirdeyken hergün bugün gidicem derken o sekilde ha bugün ha yarin diye 1 ay kaldigimi bilirim.. iliskinin ilk 2 yılı da bu sekilde geçti. Son 1 yilda muhtemelen is ciddiye binmeye yaklasinca onceleri kpss yi bahane etti gitme oyalaniyorsun cocuklar engel olur calis diye (ki suan 1 hafta var sagolsun son 10 günümü caldi)
Sonra iste abimler var ama baska baska bahaneler buldu ama hic acikca söylemedi sson raddede dinletemeyince ben yokum diye gibi gario bi bahane sundu.. yani evet haksizim eyvallah koru korune aptak aşık olmamistim inanin. Aile farkliligini biliyordum buna gore temkinliydin..

Arkadaslar aslinda anlatmak istedigim cok cok cook uzun bir mevzu.. ama cok buyuk cikmazdayim.. beynimi rahatlatamiyorum acabalarimi kesemiyorum..
3 yıllık bir iliskim vardi, o ve ailesi benim aileme göre daha tutucuydu.Buna hep saygi duydum ve bu iliskinin başında deniz tatili olmayacak konusu geçmişti. Ve bunun gibi kesinlikle hayatı boyunca konsere ve stadda mac izlemeye gitmeyecegini belirtti ve tamam dedim.. ben bu kadar kati yasamadim ailem sosyal, ve birlikte sürekli biseyler yapan insanlar.2 abim var ve hep birlikteydik abilerim ve esleri ile.. Herneyse bunu biliyordu.. ama zamanla oyle bir hale geldi ki abimlerin evine bile gitsem sorun oldu..
Ramazan sonu bir Canakkale planimiz vardı abilerimle, sadece gezi ama bir tatil degil ve deniz konusunda anlastik.buna da musade etmedi, abilerime ve bana bu konuda guvenmedigini belirtti (ki asla guvenmemesi icin bi durum olmadi iliski boyunca)
Bu ve bunun gibi ilerisi icin cook büyük olmasa da korkularim vardi..
Ama ben hersey icin iyi niyetli olup asabilirim zannettin.. simdi görüyorum ki hepsi büyük sorunlar olacak.. Çünkü o kadar sabit fikirli ki ben dedim ben bilirimden baska laf etmio.Peki dedim bu sekilde anlasamayacagiz bitsin, ki gercekten bu iliskide en cok emek benim bunu o da ailesi dr herkes söyler ve bilir.Cok sevdiğim halde evliliğin bu sekilde yurumeyecegini biliyorum..
Çünkü esler ayni fikirde olmak zorunda degil ama saygi duymak zorundalar degil mi?
Once kabul etmedi, sonra da beni bi tatil icin siliyorsun dedi.anlamadi ki bigün ailemle arama girmesini istemedim, evet evlenince sürekli annem babam abilerim olmayacak ama ben ona da hep onun ailesi benim ailem ve biz olarak buyuk bi aile olma hayalimden bahsettim ama her firsatta ailemi elestirdi.hadi ailemim icine girince onlari tanir anlar demistim, ama fikirlerime saygi duyulmamasi..
ama bi tarafta da karakterini insanligini bildigim ve sevdigim adam..
yanlis bir karar mi vermisim???

canım vermiş olduğun karar ile seni tebrik etmek istedim.Aklında tek soru işareti kalmasın ; ne mutlu sana mantık mı duygu mu arasındaki o ince çizgide çok sağlıklı düşünüyorsun.Dediğin çok doğru bir nokta : ''Çünkü esler ayni fikirde olmak zorunda degil ama saygi duymak zorundalar degil mi?'' fedakarlık ayrı bir konu ;saygı ayrı bir konudur.. Ailen ,senin gbi bir evlada sahip olduğu için çok şanslı ;tabi sende :16::16:

canım vermiş olduğun karar ile seni tebrik etmek istedim.Aklında tek soru işareti kalmasın ; ne mutlu sana mantık mı duygu mu arasındaki o ince çizgide çok sağlıklı düşünüyorsun.Dediğin çok doğru bir nokta : ''Çünkü esler ayni fikirde olmak zorunda degil ama saygi duymak zorundalar degil mi?'' fedakarlık ayrı bir konu ;saygı ayrı bir konudur.. Ailen ,senin gbi bir evlada sahip olduğu için çok şanslı ;tabi sende :16::16:

Cok ama coook teşekkür ediyorum suan kendimi en cok sucladigim sey ailemi bu insanla muhattap etmek. Karakterime bile ters suan sevdigim adam icin bu sozleri sarfetmek ama gercekten degerli bi ailem var.. dilerim onun icin de benim icin de Rabbim bu saatten sonra hayirli insanlar hayırlı bi ömür nasip eder.pisman olur muyum acaba gibi bi korkum yok çünkü aslında cok yeni cok taze ama oyle seyler soyluyor ve yapiyor ki cook gec kalmis bi karar görüyorum suan bunu... Allah utandirmasin dusunceleriniz ocin tekrar cook teşekkür ederimmm

Doğru karar canım ben o doğru kararı veremedim ve çok sıkıntı çektim hala ada çekiyorum mutluluklar...

Üzüldüm. . Gercekten cok hemde.. ilk bikac gün tedirgindim yilda 1 kez tatil icin mi sildim vs gibi ama isin asli bu degildi kafami toparladikca anliyorum. Dilerim iliskiniz bizimki gibi sonuclanmaz ve anlar hayatinizdaki insan bu durumu..

Cok ama coook teşekkür ediyorum suan kendimi en cok sucladigim sey ailemi bu insanla muhattap etmek. Karakterime bile ters suan sevdigim adam icin bu sozleri sarfetmek ama gercekten degerli bi ailem var.. dilerim onun icin de benim icin de Rabbim bu saatten sonra hayirli insanlar hayırlı bi ömür nasip eder.pisman olur muyum acaba gibi bi korkum yok çünkü aslında cok yeni cok taze ama oyle seyler soyluyor ve yapiyor ki cook gec kalmis bi karar görüyorum suan bunu... Allah utandirmasin dusunceleriniz ocin tekrar cook teşekkür ederimmm

canım ; kolay bir süreç elbette değil ; inan laf olsun diye yazmıyorum ;ne zaman istersen dinlerim .. elbette eşin kötü aksi huysuz... vs vs demek fazla önyargı olur;huyu & hayat tarzı bu şekildeymiş diye düşünmek daha etik geliyor bana.Allah ikinizin de yolunu açık etsin ,tatlım. sen ayrı mutlu ol;o ayrı mutlu olsun..

Canım iş yılda bir kerelik tatille bitse yine iyi sorun sorunu doğuruyor. Bunun evlilik hazırlığı, düğünü vs.si de var diyorum ya çok sıkıntı çektim ben çok pişmanım. Ve de en kötüsü bu fedakarlığa değmediğini görmek işte insanı pişmanlığa sürükleyen de bu oluyor. Senin için dua edeceğim inşallah her şey gönlünce olur. Doğru kararın için tebrik ederim ;)

canım ; kolay bir süreç elbette değil ; inan laf olsun diye yazmıyorum ;ne zaman istersen dinlerim .. elbette eşin kötü aksi huysuz... vs vs demek fazla önyargı olur;huyu & hayat tarzı bu şekildeymiş diye düşünmek daha etik geliyor bana.Allah ikinizin de yolunu açık etsin ,tatlım. sen ayrı mutlu ol;o ayrı mutlu olsun..

Ne cok sevinirim.. bazen sadece havadan sudan sohbet edecek birine bile ne cok ihtiyacim oluyor anlatamam.. uni bittikten sonra konyada pek arkadasim kalmadi kalanlara da sagolsun o bir kulp buldu annem ve ablamdan baska arkadaşım yok.yani sohbet edecek birileri illaki var ama o samimiyeti yakalayacak kadar yakinimda kimse yok...

Cok düşünüyordum bu düğün olayini falan da ben hep icime atiodum isin kotusu onlar olmaz dese benim babam agzini acip laf soz yapmazdı hicbirseye ama sukur oralara gitmedi mevzu.. tek istedigim suan yasattigi sıkıntılar tehtitler son bulsun baska bişey istemiyorum. ...

çok doğru bir karar vermişsiniz ancak çok geç kalınmış. neyse, zararın neresinden dönülse kardır. çok seviyorum diye ömrüm boyunca deniz tatiline gitmemeye tamam dedim mantığını ben anlayamıyorum kızlar. siz istiyorsunuz o istemiyor ama hep alttan alan biz kadınlar oluyoruz, asla ama asla karşımızdaki erkek "çok seviyorum diye denize olur dedim" demiyor. yapmayın bunu, siz değerlisiniz! en sonunda kendi değerinizi anlamışsınız buna çok sevindim. ergenlik dönemlerimin sonunda ben de bunun gibi ayarsız ve saygısız bir adamla birlikteydim, bittiğinde resmen şükürler ettim, üzerimdeki ölü toprağı gitti resmen. hakkınızdaki en iyi kararı vermişsiniz, böyle olmaz sevgi bu değildir, ben eşimi tanıyınca öğrendim sevginin öyle birşey olmadığını. Allah hakkınızda bundan sonrası için hayırlısını versin.

Ne cok sevinirim.. bazen sadece havadan sudan sohbet edecek birine bile ne cok ihtiyacim oluyor anlatamam.. uni bittikten sonra konyada pek arkadasim kalmadi kalanlara da sagolsun o bir kulp buldu annem ve ablamdan baska arkadaşım yok.yani sohbet edecek birileri illaki var ama o samimiyeti yakalayacak kadar yakinimda kimse yok...

anlaştık o zaman canımcım :16::16::16: hatta konu açmayıp konuşacağın zaman ; geyik sohbeti konu başlığı altında ; Canım sıkkın ; çünkü . . .. . diye bir topiğim de var :1::1:

umarım kararının arkadasında durursun :ssz::ssz: kimsenin kölesi değil kadınlar.. bizimde kendimize göre duruşumuz var..

küçümsemek için söylemiyorum yanlış anlamayın, bu gibi bişiler annelerinin babalarının beğendikleri ev kızlarıyla evlenmeli :27: dışarı tek çıkmayan kişiler :50::50: otur diyince oturan kalp diyince kalkan..

Son düzenleme:
Herkes korkuyor benden :) çünkü bu iliskiyi bitirmeme sebebim bu kadar emek verdim derdimdi o yüzden herkes geri donecem zannediyor amaaa öyle olmadı cok sukur dedigim gibi tek istegim su sacma durum son bulsun istiyorum baska bisey degillll..m

Denize gitmeme vs konularında senden beklentileri olabilir, normal. Ha sen kabul edersin etmezsin ayrı mesele..
Ama abinlerle geziye göndermemek de ne oluyor canım. :53::53:
Şimdiden böyleyse evlenince koyacağı yasakları düşünemiyorum. :50:

Ben deniz konusunu ve benzer konulari olayin di i boyutundan ötürü soyluyor diye kafama takmamistim bile inan.. ha bunu son durumda anladim ki hep din ardina siginip karşı çıkmış buna kiziyorum zaten en başında gercek sebeb soylenseydi bende eyvallah demezdim ama kimsenin hayati nasil yassdigina karisamam bana karsi dürüst en azindan diye sevinmistimm..

Arkadaslar aslinda anlatmak istedigim cok cok cook uzun bir mevzu.. ama cok buyuk cikmazdayim.. beynimi rahatlatamiyorum acabalarimi kesemiyorum..
3 yıllık bir iliskim vardi, o ve ailesi benim aileme göre daha tutucuydu.Buna hep saygi duydum ve bu iliskinin başında deniz tatili olmayacak konusu geçmişti. Ve bunun gibi kesinlikle hayatı boyunca konsere ve stadda mac izlemeye gitmeyecegini belirtti ve tamam dedim.. ben bu kadar kati yasamadim ailem sosyal, ve birlikte sürekli biseyler yapan insanlar.2 abim var ve hep birlikteydik abilerim ve esleri ile.. Herneyse bunu biliyordu.. ama zamanla oyle bir hale geldi ki abimlerin evine bile gitsem sorun oldu..
Ramazan sonu bir Canakkale planimiz vardı abilerimle, sadece gezi ama bir tatil degil ve deniz konusunda anlastik.buna da musade etmedi, abilerime ve bana bu konuda guvenmedigini belirtti (ki asla guvenmemesi icin bi durum olmadi iliski boyunca)
Bu ve bunun gibi ilerisi icin cook büyük olmasa da korkularim vardi..
Ama ben hersey icin iyi niyetli olup asabilirim zannettin.. simdi görüyorum ki hepsi büyük sorunlar olacak.. Çünkü o kadar sabit fikirli ki ben dedim ben bilirimden baska laf etmio.Peki dedim bu sekilde anlasamayacagiz bitsin, ki gercekten bu iliskide en cok emek benim bunu o da ailesi dr herkes söyler ve bilir.Cok sevdiğim halde evliliğin bu sekilde yurumeyecegini biliyorum..
Çünkü esler ayni fikirde olmak zorunda degil ama saygi duymak zorundalar degil mi?
Once kabul etmedi, sonra da beni bi tatil icin siliyorsun dedi.anlamadi ki bigün ailemle arama girmesini istemedim, evet evlenince sürekli annem babam abilerim olmayacak ama ben ona da hep onun ailesi benim ailem ve biz olarak buyuk bi aile olma hayalimden bahsettim ama her firsatta ailemi elestirdi.hadi ailemim icine girince onlari tanir anlar demistim, ama fikirlerime saygi duyulmamasi..
ama bi tarafta da karakterini insanligini bildigim ve sevdigim adam..
yanlis bir karar mi vermisim???

Bence gayet doğru bir karar vermişsin.eğer herşeye rağmen evlenseydin o adamla senin hayatını burnundan getirirdi hatta bırak kendi hayatını çocuklarını mutsuz edecektı çocukların psikolojisi bozulacaktı...
Birçok sorun çıkardı.

Çok doğru bir karar. Abilerine ve sana güvenmiyorum nedir, okurken böyle oldum:53:
Yobazlıkta kendini aşmış erkek arkadaşınız. Denize girilmesinden korkacak kadar dinine bağlıysa kız arkadaşla falan işi ne, görücü usulü evlensin kimsenin eli eline değmeden. Size de inanamıyorum yahu, ömrünüz boyunca denize girmeyecek miydiniz karşı taraf istemiyor diye. Hadi onu ailesi öyle yetiştirmiş de sizin aile yapınıza ters değil mi denize girmemek falan? Şaka gibi iyi ki ayrılmışsınız, bundan sonra da uzak durun böyle tiplerden bence

Back