Fikirlere Cok Ihtiyacim var lütfen yardim

zeynepdumankaya111

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
156
9
11
Konya
Arkadaslar aslinda anlatmak istedigim cok cok cook uzun bir mevzu.. ama cok buyuk cikmazdayim.. beynimi rahatlatamiyorum acabalarimi kesemiyorum..
3 yıllık bir iliskim vardi, o ve ailesi benim aileme göre daha tutucuydu.Buna hep saygi duydum ve bu iliskinin başında deniz tatili olmayacak konusu geçmişti. Ve bunun gibi kesinlikle hayatı boyunca konsere ve stadda mac izlemeye gitmeyecegini belirtti ve tamam dedim.. ben bu kadar kati yasamadim ailem sosyal, ve birlikte sürekli biseyler yapan insanlar.2 abim var ve hep birlikteydik abilerim ve esleri ile.. Herneyse bunu biliyordu.. ama zamanla oyle bir hale geldi ki abimlerin evine bile gitsem sorun oldu..
Ramazan sonu bir Canakkale planimiz vardı abilerimle, sadece gezi ama bir tatil degil ve deniz konusunda anlastik.buna da musade etmedi, abilerime ve bana bu konuda guvenmedigini belirtti (ki asla guvenmemesi icin bi durum olmadi iliski boyunca)
Bu ve bunun gibi ilerisi icin cook büyük olmasa da korkularim vardi..
Ama ben hersey icin iyi niyetli olup asabilirim zannettin.. simdi görüyorum ki hepsi büyük sorunlar olacak.. Çünkü o kadar sabit fikirli ki ben dedim ben bilirimden baska laf etmio.Peki dedim bu sekilde anlasamayacagiz bitsin, ki gercekten bu iliskide en cok emek benim bunu o da ailesi dr herkes söyler ve bilir.Cok sevdiğim halde evliliğin bu sekilde yurumeyecegini biliyorum..
Çünkü esler ayni fikirde olmak zorunda degil ama saygi duymak zorundalar degil mi?
Once kabul etmedi, sonra da beni bi tatil icin siliyorsun dedi.anlamadi ki bigün ailemle arama girmesini istemedim, evet evlenince sürekli annem babam abilerim olmayacak ama ben ona da hep onun ailesi benim ailem ve biz olarak buyuk bi aile olma hayalimden bahsettim ama her firsatta ailemi elestirdi.hadi ailemim icine girince onlari tanir anlar demistim, ama fikirlerime saygi duyulmamasi..
ama bi tarafta da karakterini insanligini bildigim ve sevdigim adam..
yanlis bir karar mi vermisim???

Dogru bir karar vermissin abilerine bile guvenmeyip göndermeyen insan yarin yalniz markete gondermez zaten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok dogru bir karar vermissin.
Karakteri ne kadar saglam olursa olsun, ne kadar iyi niyetli, yürekli olursa olsun, sizi köle gibi görmemeli.. fikirlerinize saygi duymali...
Sizi oldugunuz gibi kabul etmeli...
Bu ne ya... O yasak bu yasak... Böyle bir ömür gecermi hic? Ilk basta insan herseye evet diyebiliyor ama bunu uzun süreli düsününce, maalesef olmuyor..
Hayatini resmen elinden almak istiyor, böyle birsey olabilirmi. Bu cani bu hayati Allah sana verdi, ona degil... Bukadar müdahale etmesine hakki yok...

bence en iyisini yapmışsınız.şimdiden böyleyse ileride kim bilir neler çıkacaktı karşınıza

Bence de çooook doğru bi karar vermişsin...

Abi yaa öz kardeş insan güvenmez miiii?
herşeyi geçtim sana güvenmemesi başlı başına aşılmaz bi sorun !!!
daha ilişki aşamasında bu kadar hükmediyorsa evlendiğinizde SEN diye bişey olmıcak yanılıyor muyuum ??

Başlangıçta tatil ile ilgili düşüncelerini söylemiş ve gitmeyeceğini beyan etmiş. Karakter yapısı kolay kolay değişmez değişir diye evlenip ilerde değişmesini umarsanız hataya düşmüş olursunuz. Eşlerin evlenmeden önce birbirlerinden beklentilerini iyi şekilde belirmesi gerekiyor.

Evliligi etkileyen faktorledn biride,yasam sekli,aile ortami..bu farkliliklri sevgililik donemnde anlamaniz gercekten buyuk sans.gerci bunun farkina varan her insanda sizin gibi dogru karar veremiyor tabi.kiskanildigini zannediyor,dahada kotusu bu kiskancligin sevgiden otürü oldugunu zannediyor,hosuna gidiyor sevgilisinin kendisini sozde kiskanmasi,sıkbogaz etmesi.
Bir diger gurupta herseyin farkinda olup,olsun simdi boyle evlenince düzelir nasil olsa diye dusunenler.
Dugun olur,aradan zaman gecer biraz,cicim aylaribiter,bu kez insan basini iki elinin arasina alip bi dusunur.ee hani duzelicekti..duzelmez iste,o oyle yetismis,onun dogru oldugunu zannediyo,dahada kotusu,esinide bunu yapmaya zorluyo..
Birliktrliginizi bitirmekle iyi yapmisiniz,onunda karsisina kendi gibi,kendi ailesi gibi biri cikar,sizinde..davul bile dengi dengine...

yapmamanızı istediği şeylerin gerçekten mantıklı bir açıklaması var mı?
neye dayanarak yapmayın diyor??

eğer mantıklı bir açıklaması yok, hepsi keyfinin ürünüyse;
onu dinlemenizi gerektirecek bir durum da yoktur..
bu da pekala sizin keyfiniz olabilir..

Abileriniz öz değil mi?

İnsanın abisinden kıskanan insan hastadır net. O insana da ne kendini anlatabilirsin ne de saygı duymasını bekleyebilirsin.

Kararına doğru yada yanlış diyemem ama can çıkmadan huy çıkmaz derler. simdiden katlanamiyorsan bu duruma ılerde hic cekemezsin. bide ne olursa olsun sana güvenmesi gerekiyordu sen yanlış birsey yapmamissin denize gidicem diye de tutturmamışsin neyse umarım hakkında hayırlısı olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kesinlikle doğru yoldasın. Kararından dönme.
Abi yasak, tatil yasak, ben bilirim, benim kararım...pöfff

Seni iyi hissettirecek her şey yasak olacak. Anne babanla bile beyefendiden icazet alarak görüşeceksin.
Kesinlikle hayat görüşünüz ters.

Evlilik yasaklar sinsilesi miymiş? İkinizin de sevdiği şeyleri birlikte yapmaktır evlilik. Ve sen ona geri dönersen sadece onun hayatını yaşayacaksın bunu bil.

İlişkilerde karşılıklı kısıtlamalar olabilir, buna olumlu bakan bir insanım. Ama sizin erkek arkadaşınız abartmış.
Her şeyden önce abilerden kıskanmak ne demek?
Ya da aileyi eleştirmek.
Evli bile olunsa kimse kimsenin ailesini eleştiremez.
Sevmediği yönler olabilir ama saygı duyup ses etmemesi lazım.
Bence de çok doğru bi karar vermişsiniz.
İpleri onun eline verirseniz o hep böyle gider..

Tüm yurdum kadınlarından ricam: Böyle erkeklerle birlikte ol-ma-yın. Biraz gururunuz olsun yahu. Hiç mi kendi benliğinize saygınız yok? Daha siz birey olarak
kendinize saygı duyamıyorken elin adamlarından nasıl saygı beklersiniz? Sonra dayak da yersiniz, aldatılırsınız da, hayatınız da zehrolur. Şu seven erkek kıskanır
zırvalıklarına inanmayı da bırakın artık. Başımıza ne geliyorsa aşka şu arabesk bakışımızdan geliyor. Bir kendinize gelin lütfen, siz köle olmayı kabul ettikçe sizi
kırbaçlayacak efendi çok bulunur, gerçekten artık bdv okurken sinirlerim bozuluyor, bir değerinizin farkına varın yahu, adam abini sapıklıkla suçlamış ötesi var mı?

Çok doğru bir karar vermişsin.

Son düzenleme:

Doğru karar vermişsin, yol yakınken dönmüşsün. Abilerinle gideceğin tatile karışması ne demek. Baştan kuralları, yasakları kabul ederek hata yapmışsın zaten. Yarın öbür gün evlilik olduğunda bu adam seni babanın evine de göndermezdi. Aklını başına al, seviyorum, özlüyorum durumlarını bırak. Sevgi, huzur ya da mutluluk getirmiyor.

Öncelikle herkese cok teşekkür ederim.Korkularim tam da bahsettiginiz gibiydi ben hep iyi tarafindan bakmaya çalıştım suan hersey o kadar cirkinlesti ki çıkar yol bulamadım. . Umarım hayırlısı budur demekten baska bisey gelmiyor elimden. . .

Mantıklı bir açıklama olarak ben kabuk etmiyorum ama açıklaması su; o öyle görmüş. Yani gözlerini iki eli ile kapatip sadece karsiya bakıyor çünkü o sadece onu görmüş her iki elinin de ardında kalan tarafı bırak merak etmeyi orada baska bir hayat oldugunun farkında bile değil. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…