Fikire ihtiyacim var..

Sen nasıl diyorsun babam böyleydi savunmasızdım kandım eşimle evlendim diye senn cocukların da baskasına kanar değiştir kaderini nolur dayağa göz yumma o çocuklar öyle bir etkileniyor ki sürekli o psikolojiyle yaşıyorlar kendine evlatlarına bunu yapma.

Ben okurken tüylerim diken diken oldu. Keşke çocuk hiç yapmasaydınız. 5 yıl boyunca size kan kusturan bir adamla nasıl evlendiniz. Darp raporu alıp gidin evden öldürülmeyi mi bekliyorsunuz lütfen ALLAH yar ve yardımcınız olsun

Allah askina kendine bu işkenceyi yapma nolursun. Eğer bu yaşadıkların gerçekse Rabbim seni o adamdan kurtarsın inşallah. Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama polise git desem değişen bir şey olmayacak eğer gerçekten kurtulmak istiyorsan kadın sığınma evleri var oraya gidebilirsin. Istersen sana elimden gelen her şeyi yapabilirim bu seref yoksunu insandan kurtulman için bir çok kadın dayanışma dernekleri var yeter ki susma nolursun. Sana şuan boşan çekme diyecek kadar geniş konuşamam o manyağın neler yapacağını kestirmem ama kabul etme bunu nerde yaşıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…