Fikir?

baharesintisii

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2024
195
-95
31
Merhaba sayın üyeler sizden bir fikir almak istiyorum teyzemin oğlunun sünnet düğünü var annemler gram altın takacak benimde yeni bebeğim oldu ama onlar herhangi bir takı takmadı zaten annemler takıyor ben zaten takı takamam para vermeme gerek var mı? Siz olsaydınız ne yapardınız?

Merhaba sayın üyeler sizden bir fikir almak istiyorum teyzemin oğlunun sünnet düğünü var annemler gram altın takacak benimde yeni bebeğim oldu ama onlar herhangi bir takı takmadı zaten annemler takıyor ben zaten takı takamam para vermeme gerek var mı? Siz olsaydınız ne yapardınız?
Hımm şimdi şöyle ki kuzum sana düğünde bir takı gelmiştir teyzenden onu geri vermelisin düğünde takıldı diye illa çocuğun evlilik düğününde takman gerekmiyor aünnette de takabilirsin sen ona o sana bu böyle sürer işte. Bak benim düğünüm oldu üstüne çoçuğum oldu çocuğuma para verildi yenge tarafından onun oğluna sünnet düğünü yapıldı altın taktım. Sana ne geldiyse onu götürmelisin yani burda öyle annenin yakacağını söylemişsin eee Kardeşi yani takar tabi sen ayrı bi ev kurdun artık sende takılan bacım

Teyzeniz genc anlasilan cocugu yeni sunnet olduguna gore birbirinizin dugununde birsey taktiysaniz ve o cocugunuza birsey vermediyse o zaman takiya da gerek yok ama boyle bir durum yoksa maddi durumunuz neye musaitse onu takin.

Teyzeniz genc anlasilan cocugu yeni sunnet olduguna gore birbirinizin dugununde birsey taktiysaniz ve o cocugunuza birsey vermediyse o zaman takiya da gerek yok ama boyle bir durum yoksa maddi durumunuz neye musaitse onu takin.
Ay bilmiyorm ya kafam çok karıştı annem onun çocuklarına altın taktı benimde yeni bebeğim oldu ben bişey göremedim kaldıki annem zaten gram takacak babam sana gerek yok diyor bilemiyorum

Annenizin takısı sizi ilgilendirmez, artık eviniz ayrı. Bu devirde altın takmak maalesef zor ama eli boş da gidilmez. Bütçenizin elverdiği ölçüde para takmalısınız bence.

Ne
Annenizin takısı sizi ilgilendirmez, artık eviniz ayrı. Bu devirde altın takmak maalesef zor ama eli boş da gidilmez. Bütçenizin elverdiği ölçüde para takmalısınız be
Ne kadar taksam makul olur

X