fikir vermek icin okuyun lutfen ,cok uzgunum

ne yandasi ya nedne bahsediyorusn

niye zorunuza gidiyo anlamadim ben

istemeyen yazmasin zorlami yazdiriyom size

allah ianciniz yok diye yazdim bazilari cildirdi bu sizin sucluluk piskolojiniz olmasin

lutfen
devam insanları tahrik etmeye devam.
bravo.

bak en azından şunu da yazayım. umrunda olur mu bilmem ama.. bunlar çok derin konular iki video izlemekle bi kaç siteden yorum okumakla olmaz. bahsettiği tutuklular da teröristse vay efendim müslümanları hapsediyorlar diyemezsiniz. 2.si canlı bomba olarak masumları da öldürmüş oluyorlar bunu da islami açıdan doğru bulursanız sizin esas o zaman öbür dünyanıza yazık olur.

sen masum dediklerini biraz arastir bence

allah ianciniz yok diye yazdim bazilari cildirdi bu sizin sucluluk piskolojiniz olmasin

lutfen

oha artık pes! o zaman bu örgütler ve yandaşları dışında müslüman yok değil mi dünyada?? mevlana da müslüman değil, yunus emre'de değil öyle mi?

çıldırmamızın sebebi suçluluk psikolojisi değil, senin tahrik eden cümleler kullanman. şimdu burda bize ana avrat küfür etsen de çıldırırz, ee suçluluk psikolojisinden çıldırdılar mı diyceksin. yoksa ben haddimi aştım ona mı kızdılar diyeceksin? öyle demelisin bence vicdanlı olup!

lutfen

Aslında ben burda bir art niyet görüyorum..
Ya sizinde gerçekten beynininz yıkandı böyle düşünebiliyosunuz..Ya da amacınız burda başkalarının aklını bulandırmak..
Ne dersiniz ??

bak masum ya da değil dinde bir insanı öldüren tüm insanları öldürmüş gibi sayılmıyor mu ?

bir kere Allah' ın yarattığı can verdiği bir insanı öldüren birisi mümin olabilir mi ?

ee karşı çıkan gbi hakverenlerde olmuştur sana.buldun mu merak ettimlaelaelaelaelae

masumları da dedim. -da ekini bilir misin? dahi anlamı taşır. canlı bombalarda kadın ve çocuklar da ölüyor. o kadar güzel güzel yazdım yardım etmek için, ama işi bu noktaya vardırdın.

Son düzenleme:
ya arkadaslar lutfen ama lutfen sizi sinirlendirmek degil niyetim inanin yazmami istemiyorsaniz yazman yaslis yaziyorsam da ozur dilerim inannin niyetim kotu degil

sadece burda sikintilarimi paylastim ve bildigim seyleri yazdim yaslista yazdiysam ozur dilerim,,, ne olur kotu anlamayin beni sinirlenmeyin kinamayin beni

biri yazsin yazma diye iananin yazmam artik

hayır yani kocan cennete gittiğini sanırken cehenneme kütük olcak . kavruk kurabiye bi kocan olcak...

o mavi o valla acan gibisin tüm iplikleri bazara çıkardın

ya arkadaslar lutfen ama lutfen sizi sinirlendirmek degil niyetim inanin yazmami istemiyorsaniz yazman yaslis yaziyorsam da ozur dilerim inannin niyetim kotu degil

sadece burda sikintilarimi paylastim ve bildigim seyleri yazdim yaslista yazdiysam ozur dilerim,,, ne olur kotu anlamayin beni sinirlenmeyin kinamayin beni

gul o zaman ne diyim artik

cahilim

Albümdeki çocuklar senin mi ?

X