Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tam ne zman gidecegini bilmiyorum ,, ama yavas yavas kendi esyalarini satmya basladi ..
izin versem evdeki esyaliirmizida satacak,,
hollaandada yapabilirmiyim bilmiyorum guvenim yok kendime aslinda ,,,
turkiyeyede gitsem ordada yapapam gercekten suan kendimi mal olarak goruyom ortada kalmis gibiyim ,, ya tamam ailem cok sukur bakar bana ama onlarinda uzulmeliren katlanama ben
haaa arkadaslar kim isterki durduk yere yuva yikilsin ,, kim istemezki cennete gidelim
belki allaha inanciniz yok ama benim inancim var
sizden dadece fikir istiyorum beni yargilamanizi degil
ya belki de gelip geçici düşünceliridir bunlar
bir an gözü dönmüş söylemiştir belki
öyle ha deyince eğitimden geçmeden cihada yollarlar mı ki eşini tarikatı mı artık yoldaşları mı neyse
bilmiyorum arkadasim ama islam sitesi ile ilgili hep yasiztigini goruyorum
ufff ufffff sikintidan olucem inan arkadasim
onumu dusunucem , ailemimi , kendimimi , yoksa obur dunyayimi ben hic cozemedim bu hayati
ohoo iki saattir yazıyorum hem kaale almayıp hem de tahrik ediyorsun insanları inancınız yok diye! ben ne diyorum anlıyor musun acaba?
kizlar burda bana savas actiniz resmen bana
eger benim yazdiklarim sizi sinirlendiriyorsa okumayin yorumlarimi yorumda yazmayin lutfennn
soyleyin silsinler konumu
sizden fikir istiyorum siz beni yerden yere vuruyorsunuz ,,,
kizlar burda bana savas actiniz resmen bana
eger benim yazdiklarim sizi sinirlendiriyorsa okumayin yorumlarimi yorumda yazmayin lutfennn
soyleyin silsinler konumu
sizden fikir istiyorum siz beni yerden yere vuruyorsunuz ,,,
Girdap diye bir film izlemiştim o geldim aklıma..
İzlemeni tavsiye ederim arkadaşım..Dini alet ederek insanların beynini yıkıyorlar..Ve bunları yapanlar müslüman değil..Ama seninde beynin yıkanmış bence..Cihat diye ne kadar masum insanın canına katledildiğinden haberin var mı senin..Aç Kur'anı-Kerim i bak bakıyım yazıyo mu orda canlı bomba olan bir adam cennete gidermiymiş ??
Dinine bağlı ise namazlardan sonra oturup Dua etsin zor durumdaki o insanlara..
Ortada öyle bir savaş yok ki..Olsa hadi türkiye ayaklansın gidelim hepimiz..
neyse sana akıl vermek bana düşmez ama intihar eden başka insanların canına kıyan insan cennete gitmez..
ne yandasi ya nedne bahsediyorusn
niye zorunuza gidiyo anlamadim ben
istemeyen yazmasin zorlami yazdiriyom size
allah ianciniz yok diye yazdim bazilari cildirdi bu sizin sucluluk piskolojiniz olmasin
lutfen