fikir vermek icin okuyun lutfen ,cok uzgunum

tam ne zman gidecegini bilmiyorum ,, ama yavas yavas kendi esyalarini satmya basladi ..
izin versem evdeki esyaliirmizida satacak,,

hollaandada yapabilirmiyim bilmiyorum guvenim yok kendime aslinda ,,,
turkiyeyede gitsem ordada yapapam gercekten suan kendimi mal olarak goruyom ortada kalmis gibiyim ,, ya tamam ailem cok sukur bakar bana ama onlarinda uzulmeliren katlanama ben

haaa arkadaslar kim isterki durduk yere yuva yikilsin ,, kim istemezki cennete gidelim

belki allaha inanciniz yok ama benim inancim var

sizden dadece fikir istiyorum beni yargilamanizi degil

yuhh beee
eşinin beynini yıkayıp ölüme gönderiyorlar sen hala ne yapacam ben mal gibi ortada kalacam diyorsun

ne kadar vurdumduymazsın

ya belki de gelip geçici düşünceliridir bunlar

bir an gözü dönmüş söylemiştir belki

öyle ha deyince eğitimden geçmeden cihada yollarlar mı ki eşini tarikatı mı artık yoldaşları mı neyse

bilmiyorum arkadasim ama islam sitesi ile ilgili hep yasiztigini goruyorum

ufff ufffff sikintidan olucem inan arkadasim

onumu dusunucem , ailemimi , kendimimi , yoksa obur dunyayimi ben hic cozemedim bu hayati

siz kabul etsenizde etmesenizde
laik bir ülkede yaşıyoruz turkbayragi
her ne kadar kutular ve paketler sunsanızda meclise durum bu
allaha inanırz inanmayz o seni ilgilendirmez :eek:lmaz: alsanaalsanasmile

bilmiyorum arkadasim ama islam sitesi ile ilgili hep yasiztigini goruyorum

ufff ufffff sikintidan olucem inan arkadasim

onumu dusunucem , ailemimi , kendimimi , yoksa obur dunyayimi ben hic cozemedim bu hayati

ssen çözmüşsün bence kaydirigubbakcemile3

ohoo iki saattir yazıyorum hem kaale almayıp hem de tahrik ediyorsun insanları inancınız yok diye! ben ne diyorum anlıyor musun acaba?

kizlar burda bana savas actiniz resmen bana

eger benim yazdiklarim sizi sinirlendiriyorsa okumayin yorumlarimi yorumda yazmayin lutfennn

soyleyin silsinler konumu

sizden fikir istiyorum siz beni yerden yere vuruyorsunuz ,,,

Girdap diye bir film izlemiştim o geldim aklıma..
İzlemeni tavsiye ederim arkadaşım..Dini alet ederek insanların beynini yıkıyorlar..Ve bunları yapanlar müslüman değil..Ama seninde beynin yıkanmış bence..Cihat diye ne kadar masum insanın canına katledildiğinden haberin var mı senin..Aç Kur'anı-Kerim i bak bakıyım yazıyo mu orda canlı bomba olan bir adam cennete gidermiymiş ??
Dinine bağlı ise namazlardan sonra oturup Dua etsin zor durumdaki o insanlara..
Ortada öyle bir savaş yok ki..Olsa hadi türkiye ayaklansın gidelim hepimiz..
neyse sana akıl vermek bana düşmez ama intihar eden başka insanların canına kıyan insan cennete gitmez..

bak en azından şunu da yazayım. umrunda olur mu bilmem ama.. bunlar çok derin konular iki video izlemekle bi kaç siteden yorum okumakla olmaz. bahsettiği tutuklular da teröristse vay efendim müslümanları hapsediyorlar diyemezsiniz. 2.si canlı bomba olarak masumları da öldürmüş oluyorlar bunu da islami açıdan doğru bulursanız sizin esas o zaman öbür dünyanıza yazık olur.

Evet durum ortada zaten.Konu sahibinin eşinin kafasını bulandırmışlar.
Konu sahibinin eşi de konu sahibinin kafasını bulandırmış :nazar:
Bulanık bulanık o da gelip buraya konu açmış ,bizim de kafamızı bulandırmaya çalıştı ama havayı aldı :nazar:

eger benim yazdiklarim sizi sinirlendiriyorsa okumayin yorumlarimi yorumda yazmayin lutfennn

burası laik bi ülke bacım.açarmda okurumda hihoyyyt

ama sana esinin yaptıgı normal geliyor zaten sen niye hala fikir istiyosun anlamadım insanlar laf soyleyince sizin allaha inancınız olmayabilir cennete gitcez falan filan diyosun siz durumu kabullenmissiniz esinizin beynini yıkamıslar esinizde sizinkini yıkamıs ortada olan sey hicde normal kabullenilcek birsey degil ki

Girdap diye bir film izlemiştim o geldim aklıma..
İzlemeni tavsiye ederim arkadaşım..Dini alet ederek insanların beynini yıkıyorlar..Ve bunları yapanlar müslüman değil..Ama seninde beynin yıkanmış bence..Cihat diye ne kadar masum insanın canına katledildiğinden haberin var mı senin..Aç Kur'anı-Kerim i bak bakıyım yazıyo mu orda canlı bomba olan bir adam cennete gidermiymiş ??
Dinine bağlı ise namazlardan sonra oturup Dua etsin zor durumdaki o insanlara..
Ortada öyle bir savaş yok ki..Olsa hadi türkiye ayaklansın gidelim hepimiz..
neyse sana akıl vermek bana düşmez ama intihar eden başka insanların canına kıyan insan cennete gitmez..

vereliniortak

ne yandasi ya nedne bahsediyorusn

niye zorunuza gidiyo anlamadim ben

istemeyen yazmasin zorlami yazdiriyom size

allah ianciniz yok diye yazdim bazilari cildirdi bu sizin sucluluk piskolojiniz olmasin

lutfen

yada bir konu yaratıp ,araya bir kaç mesaj atarsam,belki bir kaç kişi kazanabiliriz mantığıda olabilir.

valla ip adresinden evinizi adresinizi bulup kocanızı alcaklar cihad diye atta gitçek zavallı sempatiksalakcinni

ne yandasi ya nedne bahsediyorusn

niye zorunuza gidiyo anlamadim ben

istemeyen yazmasin zorlami yazdiriyom size

allah ianciniz yok diye yazdim bazilari cildirdi bu sizin sucluluk piskolojiniz olmasin

lutfen

sen dua et yanımda değilsn alsanaalsanasmile neden bahsettiğim açık.Türkiye*ye giremeyen tarikat lideriniz sizi mi yolladı? forumda ilk -repimi veriyorm

X