ısrar etmesinin sebebi altınlar mı diye konu açıyorum.....eşim 5 yaşında oluyor,ben tozkondurmuyorum....ben eşimin ailesini hep birlikte suçlayalım hadi gelin demedm ki....dükkanının borcu çok görümcemin.....ve kapatmıyor da....ben bunalrı anlatıyorum....eşim genel olarak sessiz fakat ablasına sen kendi işine bak deyip konuyu kapatmaya çalışıyor diyorum....onun derdi eğer bu ise ne yapar eder ağzından girip burnundan çıkar dediğini yaptırmaya çalışır.....anlatamıyorum ama demekki....izledikleri yolları anlatıyorum önce devremülk mü ne haltsa,sonra araba şimdide bu çıktı diyorum.....ama sadece eşimin ses çıkarmadığı ısrar edildiği kısmında takılı kalınıyor.....
genel olarak konular amaçtan şaşıyor.
sen çözüm arıyorsun, iyi söz duymak maksadında olacağın bir durum yok.
ortada bir bilinmezlik var bu çok açık. sonuçta dolandırılmak istemiyorsun ve sen bunu anlamaya çalşıyorsun. suçluyu suçsuzu aramadığın belli. eşinle bu konunun hiç alakası olmadığını düşünüyorum. insanız nihayetinde söylenenlere kanabiliriz
Bence iş falan bahane onlar elinizdekileri almak istiyorlar. Siz o altınlarla kendiniz birşeyler yapın kullanın yoksa giderler.
sen haklısın görümcenin bahsettiği kişi tekin değil.belki de dediğin gibi tek dertleri sizin altınınızbence eşin sert bir şekilde ablasını anne babasını uyarsın benim işim var ben kimseden iş falan istemiyorum desin altınları da elden çıkarın yoksa bu insanlar size hiç rahat vermeyecekler örneğin imkanınız varsa altının üstüne biraz daha kredi çekip küçük bir arsa alabilirsiniz
eşim ne kadar sert bir şekilde de söylese başka bir kılıf uydurup karşıma çıkacaklar sanırım....araba alsak bizi oraya götür,getir o sıkıntı başlar...daha önce oldu çünkü...bilemiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?