Mazlumun ahı indirir şâhı...

Siz kadının ahını almışsınız adamla birlikte, sırf birlikte oldunuz diye mi ayrılmadınız adamdan? Beni bırakmadı gitmeme izin vermedi falan demeyin hiç.
Bir de kadınla adam barıştıktan sonra niye helalleşmek istediniz hiç anlamadım resmen tekrar ayrılsınlar diye uğraşmışsınız. "sürekli sana gitmesini söylediğimde ben o kadını sevmiyorum Allah onun karşısına sevecek başka birini çıkarsın deyip ne seninle konuşmama ne de gitmeme izin vermedi dedim" bunları söylemişsiniz.
Hiç şimdi dine yöneldim falan laflarına girmeyin samimi durmuyor, yasak zaten burada.

Adam evli olmasa da sizinle evlenmeyebilirdi. Evlilik öncesi cinsellik yaşıyorsanız bunu göze almış olmanız gerekirdi.

Bir insan tanımadan etmeden, evli olup olmadığından bile emin olmadan bir adam için nasıl altından kalkamayacağı yüklerin altına girer anlamıyorum.

Geçmiş olsun ders olmuş size. Bundan sonra birlikte olacağınız insanları araştırırsınız.

anladığım kadarıyla dilinden düşürmediğine göre dinci bi insansın. her iki lafında bi bu var çünkü. 4 ayda birlikte olacak kadar da bağlı değilmişsin dinine demek ki. ha yanlış anlaşılmasın namus bekçisi değilim bekareti falan da asla savunmam. ama sürekli de dinimi inancımı öne sürmem. Kirlendiğini düşünüyorsan abdest al geçer. Senin de her hatana kılıf bulduğun gibi Allah affetsin.

dinibütün kişi imajı çiziyorsun, yaşımdan olgunum yeri geldi annelik yaptım diyorsun 4. ayda kandım birlikte oldum diyorsun? hani nerde evlenmeden birlikte olunmama kuralı?
ben evlenmeden olmazcılardan değilim buna rağmen eşime güvenene kadar sevgiliyken birlikte olmayı 3-4 sene bekledim.
evli olduğunu öğrenmene, aman evliliği bozulmasın ben istemedim demene rağmen adamdan da vazgeçmiyorsun sonra o benden vazgeçmedi diyorsun.
bi bırak Allah aşkına diyesi geliyor insanın.
tövbe ettiysen için rahatsa gerisi için artık yapılacak bir şey yok. umarım ders olur sana..

İstemişsin, sevişmişsin, kirletti beni ne demek ya? Tecavüz etmemiş gayet de isteyerek beraber olmuşsun.

O kadar Allah peygamber diyen birisi değilim, çok çok inançlı da değilim sanırım fakat 30 yaşında olup, bir kaç tane uzun süreli ilişkim olmasına rağmen güvenmedim kimseye. Bu kadar inançlı olup, her cümlede Allah diyen birinin 4 ayda birine güvenip yatması çok enteresan. Cinsellik evlenmeden önce yaşanabilir fakat ayrılma ihtimalini de hesaba katıp, arkasında durabilecek olman lazımdı. Evli olduğunu öğrenmene rağmen evlenme isteğine tamam demişsin. Hiç de o aldatılan kadını düşünmemişsin. Mazlum ahını sen de almışsın yani.

Bundan sonra ah vah etmenin anlamı yok. Bunu bir eziklik olarak görmeyip yoluna bakacaksın. Bakire olduğunu düşünüp sana değer veren zaten durmasın yanında. Devam et....

Seni kibledim, içerik silmişsin.

Evli olan adamı ailenin karşısına getirmek nasıl bir akıl sevgili üye?
Adam evli, bitti. Seviyorum, ölüyorum, boşanacak vırt zırt onlar hikaye.

Sen haksızsın, hata yapan sensin ah eden de adamın karısıdır muhtemelen.
Adam da ş.rfsizmiş tabii o ayrı..

dini yorum yasak yorum yapmak istemiyorum ama konuştuklarınız fikirleriniz ve yaptıklarınız ne kadar tezatlık oluşturuyor..bu kadar sağlam şeyler yazan insandan ben biraz irade beklerim açıkçası ..kimseyi kınamak yargılamak gibi bir hakkım yok haddimde değil

Selamunaleyküm...
Uzun zamandır içimde yaşadığım ve günden güne beni eriten bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum.
Ben gecen yıl mart gibi biriyle tanıştım hani derler ya ilk görüşte aşk diye Rabbim affetsin öyle oldu. Çok sevdim kendimi unutacak kadar çok. Fani duygulara kapıldım karşımda ki kişi de kendini çaresiz ve iyi gösterip bir güzel kullandı bunu tanıştığımda ben 20 o ise 30 yaşındaydı. Genç toy delikanlı olsa anlarım. Geçici olarak yaşadığım şehre gelmişti. zamanla arkadaş olduk o derdini anlattı ben dinledim destek oldum mutlu ettim ağladı güldürdüm annelik ettim yaşımın insanı değilim biraz fazla olgunum. Alıştık birbirimize o da bana aşık olduğunu söyledi ama engelleri olduğunu dile getirdi ne kadar sorarsam sorayım hep gizledi. Rabbim affetsin ilişkimizin 4. ayında beraber olduk ve birden bire gitti. Beni öylece bırakıp beni çok sevdiğini söyleyen adam çekip gitti. Sebebi evli olmasıymış.. Hakkıma girdi beni yaktı yıktı mahvetti. Sonra boşanacağını beni böyle ortada bırakmayacağını söyledi. Hamd olsun işinde gücünde ayakları üzerinde duran bir insanım Allah'tan başka kimseye de ihtiyacım olmadı. Ne kadar karşı gelsem istemesem yuvanı asla dağıtma desemde. Hayır ben seni sevdim böyle çaresiz bırakmam deyip işini yaşadığım şehire getirdi. Eşi kocasını ayarttığımı söyleyip beddualar küfürler etti ben herşeyden bir haber olmama rağmen.. Ailesine benim kızoğlankız olduğumu bilmediğini söylemiş. Kız olduğumu bilmesine rağmen. Ailesi beni yuva yıkan kötü karakterli kötü biri olarak bilmiş bu zamana kadar bana da hep aksini iddia etti ne kadar inanmasam da. OLan yine bana oldu. Ağza alınmayacak küfürler beddualar. Ona da kızmıyorum canı yanmış elbet. Fakat bilinçli yapan biri bile bunca acıyı hak etmezdi. Ardından yanıma geldikten sonra ailemle falan tanıştı ben çok seviyorum bu kızı alacağım dedi. Ben bana yaptığı her kötülüğe rağmen sahip çıktım destek oldum ona sürekli ağlayarak kullandı beni ben bir karınca incitsem kahrından uyuyamam. Allah biliyor... Hem canımı sürekli yaktı hemde ben bu iş yürümez allah büyük ben elbet böyle de yaşarım dememe rağmen asla gitmeme izin vermedi. eşi ile konuşup birşeyleri düzeltme çabama da sürekli bana saldırıp bağırıp ağlayarak karşı durdu. Aradan 4 ay geçtikten sonra beni kendine bağlayıp gidemeyecek kıvama getirdikten sonra bana rezilce tavırlar gösterip Beni kirleten kişi bana sen kirlisin seninle kendimi kirli hissediyorum seninle olamam pişmanım deyip terk etti . sebebini sorunca babam çok hasta kendimi ona affettirmem lazım perişan yapayalnız diyip yine vicdanıma oynadı. Eşine mi gideceksin Allah aşkına söyle bileyim ona göre terk edeyim buraları deyince hayır asla ona dönmem sevmiyorum onu deyip ben giderim bu şehirden deyip aradan 1 hafta geçmeden eşi ile barışıp evim dediğim yere o kadıncağazı getirdi. Kadına asla birşey diyemem çaresiz gelmeyip ne yapacak... Sorun bu da değil kadını arayıp bak durum burdan buraya kadar deyip olayları anlatıp benim ona bunca zaman ailem ve içimden atamadığım amansız sevgi için katlandığımı fakat sürekli sana gitmesini söylediğimde ben o kadını sevmiyorum Allah onun karşısına sevecek başka birini çıkarsın deyip ne seninle konuşmama ne de gitmeme izin vermedi dedim . Bilerek bunların olmadığını söyleyip helalleşmek istedim. Helalleştik yuva da senin adam da ben yalnızım bir tek Rabbim var senden tek ricam bir günahım yok lütfen nispet yapma dedim. Kadın aaaa asla ne nisbeti ben yapar mıyım deyip geldikten bir hfta sonra mutlu mesut boy boy fotoğraf paylaştı. Kızmıyorum ona da. Suçun büyüğü bende. Canımı öyle yaktılar öyle ahımı aldılar ki gitmeme izin vermeyen namusumu temizlemek isteyen o sözüm ona şerefli adam iki kuruş para teklif edip kendimi diktirmem gerektiğini söyle en son. Siz söyleyin kul hakkı değil mi bu? Her gece seccadede ağlayarak Allah'a yalvarıp tövbe ediyorum yüreğim parampara daha yaşım 21 ölmeyi bile itedim sonra Allah'ın verdiği cana yeterince eziyet ettim deyip hayata tuttundum. Asıl yönelmem gerekene yöneldim. İslama uygun yaşamak için elimden geleni yapmaya çabalıyorum... Dilerim Rabbim affeder. Sadece bu günahın tek sahibi ben değilken ben cayır cayır yanarken o adamın kahkahalarını görmek mutluluğunu görmek beni canımdan ediyor. Bir insan da hiç mi vicdan olmaz hiç mi sızlamaz birde namaz kılıp Allah'tan korkuyorum. diyor. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.. Bu benim imtihanım onu biliyorum Rabbim affetsin. :KK43:

Seccadeden başınızı kaldirmiyosunuz elin adamıyla nasıl zina yapıyorsunuz??

Kusura bakmayın çok sinirlendim size

Insanlari pisman oldugu hatayla suclamakta kimsdye yakismaz iyi etmis demiyirum tabikide

Bi anlik gaflet surcme ne derseniz iyke iste 20 yasinsa bi insan dusnus bu hataya iste bin pisman hatandan ders cikart bir daha bu yanlisa dusmek yerine bu sekilde kinamaniz hic hos degil

Bakin biseyi kınayacagimuz zaman bizim basimiza gelnez biz irdadeli akilli insanlatiz diye dusunebiliriz ama Allah muhafaza kardesimiz yegenimiz kuzenimiz yada bir arkadasimiz bunlardan birinin basina gelmeside bizim basimiza gelmesi kadar canimizi yakar

Her namazinda niyazinda insan dort dortluk musluman mi sanki

Evet taptigi cok buyuk hata ve oda hatasinin farkinda baakasinin gunahini piamanligini yargilamak hicbir inanc sahibi insana yakismaz hristiyan Müslüman yahudi fark etmez...

Giriş Yap & ÜCRETSİZ Kayıt Ol

Forumlar>Bir derdim var : (>
Mazlumun ahı indirir şâhı...
Etiketler:

12Sonraki >

1. 14 dakika önce
    Konu Sahibi : rabbimhuzurver

2. rabbimhuzurverYeni ÜyeÜye
    Selamunaleyküm...
    Uzun zamandır içimde yaşadığım ve günden güne beni eriten bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum.
    Ben gecen yıl mart gibi biriyle tanıştım hani derler ya ilk görüşte aşk diye Rabbim affetsin öyle oldu. Çok sevdim kendimi unutacak kadar çok. Fani duygulara kapıldım karşımda ki kişi de kendini çaresiz ve iyi gösterip bir güzel kullandı bunu tanıştığımda ben 20 o ise 30 yaşındaydı. Genç toy delikanlı olsa anlarım. Geçici olarak yaşadığım şehre gelmişti. zamanla arkadaş olduk o derdini anlattı ben dinledim destek oldum mutlu ettim ağladı güldürdüm annelik ettim yaşımın insanı değilim biraz fazla olgunum. Alıştık birbirimize o da bana aşık olduğunu söyledi ama engelleri olduğunu dile getirdi ne kadar sorarsam sorayım hep gizledi. Rabbim affetsin ilişkimizin 4. ayında beraber olduk ve birden bire gitti. Beni öylece bırakıp beni çok sevdiğini söyleyen adam çekip gitti. Sebebi evli olmasıymış.. Hakkıma girdi beni yaktı yıktı mahvetti. Sonra boşanacağını beni böyle ortada bırakmayacağını söyledi. Hamd olsun işinde gücünde ayakları üzerinde duran bir insanım Allah'tan başka kimseye de ihtiyacım olmadı. Ne kadar karşı gelsem istemesem yuvanı asla dağıtma desemde. Hayır ben seni sevdim böyle çaresiz bırakmam deyip işini yaşadığım şehire getirdi. Eşi kocasını ayarttığımı söyleyip beddualar küfürler etti ben herşeyden bir haber olmama rağmen.. Ailesine benim kızoğlankız olduğumu bilmediğini söylemiş. Kız olduğumu bilmesine rağmen. Ailesi beni yuva yıkan kötü karakterli kötü biri olarak bilmiş bu zamana kadar bana da hep aksini iddia etti ne kadar inanmasam da. OLan yine bana oldu. Ağza alınmayacak küfürler beddualar. Ona da kızmıyorum canı yanmış elbet. Fakat bilinçli yapan biri bile bunca acıyı hak etmezdi. Ardından yanıma geldikten sonra ailemle falan tanıştı ben çok seviyorum bu kızı alacağım dedi. Ben bana yaptığı her kötülüğe rağmen sahip çıktım destek oldum ona sürekli ağlayarak kullandı beni ben bir karınca incitsem kahrından uyuyamam. Allah biliyor... Hem canımı sürekli yaktı hemde ben bu iş yürümez allah büyük ben elbet böyle de yaşarım dememe rağmen asla gitmeme izin vermedi. eşi ile konuşup birşeyleri düzeltme çabama da sürekli bana saldırıp bağırıp ağlayarak karşı durdu. Aradan 4 ay geçtikten sonra beni kendine bağlayıp gidemeyecek kıvama getirdikten sonra bana rezilce tavırlar gösterip Beni kirleten kişi bana sen kirlisin seninle kendimi kirli hissediyorum seninle olamam pişmanım deyip terk etti . sebebini sorunca babam çok hasta kendimi ona affettirmem lazım perişan yapayalnız diyip yine vicdanıma oynadı. Eşine mi gideceksin Allah aşkına söyle bileyim ona göre terk edeyim buraları deyince hayır asla ona dönmem sevmiyorum onu deyip ben giderim bu şehirden deyip aradan 1 hafta geçmeden eşi ile barışıp evim dediğim yere o kadıncağazı getirdi. Kadına asla birşey diyemem çaresiz gelmeyip ne yapacak... Sorun bu da değil kadını arayıp bak durum burdan buraya kadar deyip olayları anlatıp benim ona bunca zaman ailem ve içimden atamadığım amansız sevgi için katlandığımı fakat sürekli sana gitmesini söylediğimde ben o kadını sevmiyorum Allah onun karşısına sevecek başka birini çıkarsın deyip ne seninle konuşmama ne de gitmeme izin vermedi dedim . Bilerek bunların olmadığını söyleyip helalleşmek istedim. Helalleştik yuva da senin adam da ben yalnızım bir tek Rabbim var senden tek ricam bir günahım yok lütfen nispet yapma dedim. Kadın aaaa asla ne nisbeti ben yapar mıyım deyip geldikten bir hfta sonra mutlu mesut boy boy fotoğraf paylaştı. Kızmıyorum ona da. Suçun büyüğü bende. Canımı öyle yaktılar öyle ahımı aldılar ki gitmeme izin vermeyen namusumu temizlemek isteyen o sözüm ona şerefli adam iki kuruş para teklif edip kendimi diktirmem gerektiğini söyle en son. Siz söyleyin kul hakkı değil mi bu? Her gece seccadede ağlayarak Allah'a yalvarıp tövbe ediyorum yüreğim parampara daha yaşım 21 ölmeyi bile itedim sonra Allah'ın verdiği cana yeterince eziyet ettim deyip hayata tuttundum. Asıl yönelmem gerekene yöneldim. İslama uygun yaşamak için elimden geleni yapmaya çabalıyorum... Dilerim Rabbim affeder. Sadece bu günahın tek sahibi ben değilken ben cayır cayır yanarken o adamın kahkahalarını görmek mutluluğunu görmek beni canımdan ediyor. Bir insan da hiç mi vicdan olmaz hiç mi sızlamaz birde namaz kılıp Allah'tan korkuyorum. diyor. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.. Bu benim imtihanım onu biliyorum Rabbim affetsin. :KK43:

Kizlar anca boyle kopyala yapıştır yapabildim merak edenler icin.

Konuya yorumum burda inen şah sizsiniz.

yine erkekler masallah sıfır sıkıntı ile hayatlarına devam ediyorlar pes.

Cinsellik yaşaman, sahip olduğun ağır dini inanışla birleşince, belki evli olduğunu öğrendiğinde döneceğin yoldan dönememene sebep olmuş gibi geldi ve bu yüzden yanlış üstüne yanlış yapmışsın. Çok gençsin, hayatı kendine zindan etme.

Selamunaleyküm...
kontesbarts kontesbarts askim bak buydu

X