• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikir verebilir misiniz?

Bence iş falan bahane onlar elinizdekileri almak istiyorlar. Siz o altınlarla kendiniz birşeyler yapın kullanın yoksa giderler.

ısrar etmesinin sebebi altınlar mı diye konu açıyorum.....eşim 5 yaşında oluyor,ben tozkondurmuyorum....ben eşimin ailesini hep birlikte suçlayalım hadi gelin demedm ki....dükkanının borcu çok görümcemin.....ve kapatmıyor da....ben bunalrı anlatıyorum....eşim genel olarak sessiz fakat ablasına sen kendi işine bak deyip konuyu kapatmaya çalışıyor diyorum....onun derdi eğer bu ise ne yapar eder ağzından girip burnundan çıkar dediğini yaptırmaya çalışır.....anlatamıyorum ama demekki....izledikleri yolları anlatıyorum önce devremülk mü ne haltsa,sonra araba şimdide bu çıktı diyorum.....ama sadece eşimin ses çıkarmadığı ısrar edildiği kısmında takılı kalınıyor.....

genel olarak konular amaçtan şaşıyor.

sen çözüm arıyorsun, iyi söz duymak maksadında olacağın bir durum yok.

ortada bir bilinmezlik var bu çok açık. sonuçta dolandırılmak istemiyorsun ve sen bunu anlamaya çalşıyorsun. suçluyu suçsuzu aramadığın belli. eşinle bu konunun hiç alakası olmadığını düşünüyorum. insanız nihayetinde söylenenlere kanabiliriz :34:

genel olarak konular amaçtan şaşıyor.

sen çözüm arıyorsun, iyi söz duymak maksadında olacağın bir durum yok.

ortada bir bilinmezlik var bu çok açık. sonuçta dolandırılmak istemiyorsun ve sen bunu anlamaya çalşıyorsun. suçluyu suçsuzu aramadığın belli. eşinle bu konunun hiç alakası olmadığını düşünüyorum. insanız nihayetinde söylenenlere kanabiliriz :34:

evet eşimle bir alakası yok....ben şöyle bir konu açsaydım tamam:görümcem eşime iş için bir adam buluyor eşim de buna inanıyor.....ben kayınvalidemlerin inandığından bahsettim.. bizim altınları değerlendirme yoluna mı gidiyorlar dedim ben.....sadece bu değil ki....15 20 kişiye satıyorlar ya devremülk onda niye takılmadı kimse....araba aldırmaya çalıştıklarında vede....ben adım adım yazdım önce bu sonra bu şimdi de bu çıktı ortaya diye....daha önce de buldu ama bu kez ısrarcı dedim...çünkü yaptıkları planlar tutmuyor....

Bence iş falan bahane onlar elinizdekileri almak istiyorlar. Siz o altınlarla kendiniz birşeyler yapın kullanın yoksa giderler.

onun için yapıyorlar sanırım....daha öncede plan yaptılar kimse tınlamadı...araba için falan....şimdide bu iş konusu çıktı...

Son düzenleme:
O zaman senin şu an tek yapman gereken o altınlara bir çözüm bulmak. Birşeyler alın yatırım yapın yani..Ne insanlar elinizdeine bile göz koyuyor düşüncesizlik Allah onlara akıl ve merhamet versin.

sen haklısın görümcenin bahsettiği kişi tekin değil.belki de dediğin gibi tek dertleri sizin altınınız:23:bence eşin sert bir şekilde ablasını anne babasını uyarsın benim işim var ben kimseden iş falan istemiyorum desin:19:altınları da elden çıkarın yoksa bu insanlar size hiç rahat vermeyecekler:50:örneğin imkanınız varsa altının üstüne biraz daha kredi çekip küçük bir arsa alabilirsiniz:31:

altınları bozdur altın hesabına yatır kendi adına ve eşinde sen olmadan çekemez annesine verme gibi bi durum olmaz ;)

sen haklısın görümcenin bahsettiği kişi tekin değil.belki de dediğin gibi tek dertleri sizin altınınız:23:bence eşin sert bir şekilde ablasını anne babasını uyarsın benim işim var ben kimseden iş falan istemiyorum desin:19:altınları da elden çıkarın yoksa bu insanlar size hiç rahat vermeyecekler:50:örneğin imkanınız varsa altının üstüne biraz daha kredi çekip küçük bir arsa alabilirsiniz:31:

eşim ne kadar sert bir şekilde de söylese başka bir kılıf uydurup karşıma çıkacaklar sanırım....araba alsak bizi oraya götür,getir o sıkıntı başlar...daha önce oldu çünkü...bilemiyorum....

Bencede araba falan almayın.Beklentileri sizden çok zaten o zaman hep fazlasını isterler dediğin gibi başka şeyler alın onlara vermeyin de .Altınları yeseniz bile daha iyi en azından ben yaptım dersin

eşim ne kadar sert bir şekilde de söylese başka bir kılıf uydurup karşıma çıkacaklar sanırım....araba alsak bizi oraya götür,getir o sıkıntı başlar...daha önce oldu çünkü...bilemiyorum....

araba değil canım arsa alın diye yazmıştım:31:
gerçi bu insanlasr arsaya da kafayı takabilirler :26:ama yinede altın gibi olmaz arsa hemen satılmaz
bir düşünün bence:40:

eşin kestırıp atsın esınde bıtıyor olay yok desın olsun bıtsın.....

bana kalırsa gorumcen ve bu sozde hakım ısbırlıgı ıcındeler... altınların pesındeler...

sanırım kaynanalarda bu ısın pesındeler bu kadar saf olmazlar heralde kızları sozde hakım dıye bır sey anlattı sonucta... sorup soruturmadılar demekkı...

her gun arıyorsa goruncen dedıgım gıbı esını kullanmak ıstıyorlar... esınde snaırım ablasını kırmak ıstemıyor kı gorumcen sureklı arıyor...

sen o altınlarla bır sey al ne bılım bozulmuycak bır sey...o zaman seslerı solukları kesılır......

öncelikle eşin kararlı bir şekilde altınları unutmalarını söyleyecek
daha sonra o altınları değerlendirip ümitlerini keseceksiniz
başka yol yok gibi...
ailesine kıyamaz belki boş anında vermek ister
o zaman siz ne yapsanız boş gelir....
araba sıkınıtı olacaksa ev alın peşinat olarak verin
bankaya koymakta sıkınıtı olabilir...

şimdi sizin yapacağınız şu: bütün altınları toplayıp bir bankaya altın hesabı açtıracaksınız en az 6 aylık ya da 1 senelik vadeyle. sonra, bu şahsı savcılığa şikayet edeceksiniz dolandırıcılıktan. eğer görümceniz falan işbirliği içindeyse zaten onlar da gider okkanın altına. Ki böylesine bariz bir dolandırıcılığa kim nasıl kanar inanır anlayamıyorum.

bence altınları birine borç verin:) yani öyle söyleyin. eşinizin bi arkadaşına ya da sizin ailenize falan borç verdik deyin. onların da kafası rahat etsin. yorgan gitti kavga bitti hesabı:)

Ben de kpss ile atanmayı bekliyorum.kamuya atanmak için kpss ye girmen şart.hadi diyelim ki torpille girecek torpili yapacak hiç kimse torpil yapacağı kişinin peşinde dolaşmaz.yaptıracak insan dolaşır.ve bunu yapmak isteyen bir hakim söz de ve de insanlarla tanışamayacak kadar utangaç bir hakim.benim bildiğim hakimler her gün bir sürü insan görüyor.neden utanıyor ki?madem yapıyor eşinizin ablası için yapsın.nasıl olsa dükkanına haciz gelmiş.kamuya geçer kafa rahat olur borçla falan uğraşmaz.
sizin dediğiniz gibi altınla ilgili bir olay varsa o altın sizden gitmeden rahatlayamazlar.altın hesabı yaptırın kendi üzerinize tabi.eşinizin üzerine olursa ısrarlarla alabilme ihtimali de var.
ve son bir şey polis mesaj atıyor kendini polis savcı hakim diye tanıtan para isteyen numaraları bize bildirin diye daha 2 gün önce geldi bu mesaj.gidin bir emniyete bu kişinin adını verin olayı da anlatın.böyle birisi var mı diye.önceden bir şeyi varsa çıkar zaten orada.

merhaba cnm bende fikrimi yazmak istedim. vallahi pes dedim ya sizin altinlarinizdan onlara ne. onlar sizin ikinizin. esin altinlari onlara vermesinden korkacagina konussana esinle. bizim altinimizi kime veriyorsun diye. artik sizinde bir eviniz var o altinlar kara gunler icin saklanmazmi. sizin olan birseye goz dikmeleri inanilmaz sacma geldi. esinin ailesi cok yuzsuzmus gercekten esinin arabasi varsa
yani benim kardesiminde ara

basi var ama birgun bile bizi biyere gotur demem. esin ailesiyle arasina sinir koyamamis. burda esindede suc var ama sen ailesine yukleniyorsun. ana baba kuzusu olmasin oda ya benim esim boyle birseye asla musade etmez. koskoca adam bu yani cocukmu. esini al karsina konus burda icini doker rahatlarsin ama hayatinda birseyler degissin istiyorsan acik ve net konusman lazim. dogrusuda bu ailesi ne yuklenmekle olmaz. hep ayni seyi okuyorum. ailesi yapti etti oluyor allahaskina eslerinizin bi kisiligi bi karekteri yokmu. ablasina gelince ablasi size ne karisiyor diyemiyomusun sanane diye ay benim elime duscek :onlar varya. sezsiz kalma arkadasim ezilirsin. gerektigi yerde yumrugunu masaya vur.o kusecek bu na ayip olack ne yani senin canin yokmu. esinin ailesiyle cok icli disli olmak zorundamisin. mesafeni koy dik dur kocana bunlari tatli bir dille anlat. tartismadan ben oyle yaptim kazandim. huzurunu kimseye bozdurma bu senin elinde. altinlarida hemen yoket bankaya veya nakite cevir. kasa kiralayabilisin. esinle konusup esin cok iyi niyetli galiba ben oyle anladim. sakin altinlarinu kaptirma arkas
dasim kimse kimsaye kurus vermez bu zamanda. dara dustunmu sen gor kapini acan olurmu. benim tecrubelerim ve nacizane fikrim. esini seviyorsan mutlulugunuzu kimsenin bozmasina izin verme simdiden mutlu yillar...

Canım sen bu aileye iyi dayanıyorsun sen çok doğru düşünüyorsun ve eşini etkilemelerine izin verme sakın

kocaman bi saçmalık çok biliyomuş görümcen gitsin kendisi girsin o zaman işe ya da o adamla evlensin . ne saçma insanlar var ya nelere inanıyolar allahım taş yagacak başımıza:52:
sakın yedirme altınlarını vermek istemediğini söyle vermede zaten

Size birşey anlatayım, eşimle biz 2 sene kadar nişanlı kaldık, sebep nişanlılığımızın ilk haftalarında işten ayrılmş ve uzun bir süre iş bulamamış olması. Eşim ne zaman iş aramaya çalışsa annesi "gerek yok çok güzel bi yere sokucaz seni arkadaşımla" diye bekletti de bekletti. Eşim tam sıkıldı iş arıyor hemen "aa çok büyük bi yer var bu haftaya oldu bu iş" sonra ayarlayacak adamın amcası ölür işleri yoğunlaşır falan asla olmaz. Neyse kesin hazır diye biri işle geldi. Kaynanamın çok eski bir arkadaşı büyük bir bilişim firmasının sahibiyle dostmuş. Neyse eşim görüşmeye gitti, geldi ki suratını görecektiniz. Adam illegal yöntemlerle milletin banka hesabına girecek adam arıyor :53: Açık açık demiş ki yazılım var herşey var (tezgah hazır) biz güvenilecek adam arıyoruz öyle pek özelliğin olmasına bile gerek yok. Kaynana bunu duydu tabii utandı, nasıl olur dedi, kaç yıllık arkadaşım böyle birşey ayarlamaz dedi, vs... Sonuçta kaynanama uysak şuan artık hapistemi olurduk, kirli işlere kurban mı giderdik... Neyse. Hiç bişeyi unutmayan her gün tekrarlayan kadın konusunu bile açmadı. Çok şükür kendi bulduğu bir işte devam ediyor ve çok memnun.

Kısaca şunu diyim, sizi kurtarmak isteyen önce kendisini kurtarsın sonra sizi düşünsün. Görümceniz bile bu işin içinde olabilir (komisyon falan). Altınlar umutlar gittiğinde herkes kaybolacak, hiç kimse "benim yüzümden" demeyecek.

Back