fikir verebilir misiniz?

Görümceniz belki internete kaydetmemişlerdir diye savunabileceği için bence daha kesin bilgiler bulmalısınız.Baroyla görüşebilirsiniz mesela onlar yanınızdayken...

Bencil seni

ilkokul mezunu kendisi....evet ya....diğer sıraladığım şeylerden sonra bu çıktı ortaya....

bana tamamen altinlar icin yapilmis bir plan gibi geldi hatta danisikli dovus bile olabilir dahasi belki oyle bir adam olmayabilir siz gordunuz mu? birde benim uzak bir arkadasimin kocasi hakim( uzak diyorum bu bayanla ehliyet kursunda tanismistik pek ilerlemedi muhabbetl) ama gerek konusmalarimizdan olsun gerek adami 1 defa gordugumde olsun anladim ki bu hakimler cok clas insanlar evleri arabalari vs vardi ve durumlari iyiydi ayrica devletin koskoca hakimi sanmiyorum boyle islerle ugrassin ne ki bu taseron firma mi? bir sekilde foyasini cikarmali ama nasil? mesela soyle deseniz tanidigim ust duzey bir emniyet personeli var ona soracagim adiyla soyadiyla falan deseniz emin olun tutusurlar sor derlerse de polise sorun aciktan bari baskasinin cani yanmasin gunahtir...allah yardimciniz olsun

adliye sınavlarına defalarca girmiş çıkmış biri olarak söylüyorum kpss 70 ve üzeri puan alman artı yapılan yazılı(katiplik için klavye) ve sonrasında mülakattan geçerli puanı alıp yüzlerce insanın içinden sıyrılman gerek yani kpss sınavına girmemiş biri ve 70 puan alamayan asla sınava dahi giremez kaldı ki eşin yanlış anlamadıysam ilkokul mezunu şöförlük ve gardiyanlık sınavları var onlarda keza aynı sınavlara mutlaka girmen gerek ayrıca hiçbir hakim kimsenin peşinden fellik fellik dolaşıp işe sokayım diye uğraşmaz o kişi kesinlilke dolandırıcı uzak durun...

ohhh çok şükür beni anlayan biri daha çıktı.....evet adamı göremedik....getirmiş fakat utanmış adam!!çok sağolun.....

onun derdinin altınlar olduğunu el koymak için yaptığını söylüyorum siz ne söylüyorsunuz ....saçmalamayın lütfen....

görümcen bir daha konu açtığında deki;

ben kocamın işinden memnunum.bu nedenle kesinlikle altın,para vermem.siz çok istiyorsanız eğer ödemeleri yapın,kocam da dediğiniz işe girdiğinde size geri ödesin.

altınları kesinlikle vermeyeceğini anlayınca belki vazgeçerler

mülakatta ağır ceza hakimi ve savcılar oluyor insan konuşurken yutkunuyor gayet resmi insanlar yukarda arkadaşta demiş danışıklı dövüş olabilir sakın sakın hata etmeyin altınlarınızı vermeyin eşinize bu yazdıklarımızı okutsanız belki faydası olur

onun derdinin altınlar olduğunu el koymak için yaptığını söylüyorum siz ne söylüyorsunuz ....saçmalamayın lütfen....

Eee bende onu diyorum eşiniz böyle ısrarcı oldukları herşeyde hayır diyemecekse yakında altınlarda gider diyorum bende
Terbiyeye davet ediyorum sizi

İşinize gelmeyen yorumlar gelince 'saçmaladığımızı' iddia edemezsiniz
Ortada saçma olan birşey varsa yetişkin bir erkeğin başkalarının ısrarlarına boyun eğmesidir bana göre
Ama o senin kocişin tabi ona toz kondurmak kimin haddine , varsa yoksa görümce ya da kaynanadır suçlu
Çünkü eşiniz daha 5 yaşında ve savunmasız, sizin düşündüğünüzü bile akıl edemiyo ve sadece ablasının ısrarlarına dayanamıyo 'o kadar'

Neyse bu konuşma benim için burda bitti
Sizin gibi biri ile daha fazla dialog kuramam ben
Sen 'çok haklısın cnm yhaa benimde başımda böyle görümce var' diyen yorumları işinize gelen üyelerle konuyu tartışa durun

yok eşim değil...eşim önlisans..ablası için yazmıştım ben onu....bi arkadaş ablası kendi işe girsin demişti de....evet değil mi....eşim de diyor abla bırak tamam kapat konuyu...ertesi gün telefonuna bakıyorum ....ablası aramış..ee ne diyor....o adam aramış da onu için aradım diyormuş....eşim genel olarak sessiz sakin bir insan,ailesine karşı hepten mülayim....ama ben annen şunu dedi bunu yaptı dediğimde öfkelenir birtek...onun dışında sessiz....

eşim sessiz biri diyorum ya tamam yazıp durmayın ozaman...ben beni haklı bulun mu dedim.....boyun eğdiği yok yarım yarım okuyup yorum yapmayın....ben de çok meraklıydım ya sizin gibi biriyle yazışmaya benim gibi biri öylemi.....

canım bu aileler altınlara kafayı taktım mı takıyor valla sen en kısa zamanda ya bankaya yatır yada bi eve gir yada araba al işte kendiniz için bişeyler yapın bende çok yaşadım o durumları

bak bu güzel fikir

altınları verip vermeyeceiğimizi bile bilmiyorlar.....bunlar benim düşüncem...acaba onun için mi ortaya çıkıyor bunlar.....

aayy aman sakın üzülüp ağlama konu sahibi arkadaşım tamam mı

aayy aman sakın üzülüp ağlama konu sahibi arkadaşım tamam mı

ısrar etmesinin sebebi altınlar mı diye konu açıyorum.....eşim 5 yaşında oluyor,ben tozkondurmuyorum....ben eşimin ailesini hep birlikte suçlayalım hadi gelin demedm ki....dükkanının borcu çok görümcemin.....ve kapatmıyor da....ben bunalrı anlatıyorum....eşim genel olarak sessiz fakat ablasına sen kendi işine bak deyip konuyu kapatmaya çalışıyor diyorum....onun derdi eğer bu ise ne yapar eder ağzından girip burnundan çıkar dediğini yaptırmaya çalışır.....anlatamıyorum ama demekki....izledikleri yolları anlatıyorum önce devremülk mü ne haltsa,sonra araba şimdide bu çıktı diyorum.....ama sadece eşimin ses çıkarmadığı ısrar edildiği kısmında takılı kalınıyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…