canım bu aileler altınlara kafayı taktım mı takıyor valla sen en kısa zamanda ya bankaya yatır yada bi eve gir yada araba al işte kendiniz için bişeyler yapın bende çok yaşadım o durumları
fikir veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum....eşimin altınları verme gibi bir niyeti yok zaten...bizde nakit olmadığı ve sadece az bir altın olduğundan ötürü onların bizim altınları verebileceğimizi düşünerek böyle yapabileceklerini'' ben ''düşünüyorum....yoksa eşim hiç demedi altınları verelim beni daha iyi işe koysun diye birşey.....eşim işten gelince açtım gösterdim yok adamın adı,ablana sakın inanmaya kalkma diye....o da bana diyor manyak mıyım ben diye...ailesine karşı evet çok yumuşak yüzlü....ve ablasını aradı sonra.....adam dolandırıcı uzak dur dedi......daha hala yok onun adı gizliymiş,nette çıkmıyormuş....yanında oturuyorum duyuyorum.....istemiyorum ben sen bulup duruyorsun kendi kendine,kendi işine bak dedi....bakalım birkaç ay geçsin ne gibi bir parlak fikir çıkar ortaya......
görümcemin nasıl ısrarcı olduğunu anlatamam yaşamayan bilmez.....dükkanının kirasını ödeyemiyor mesela inatla kapatmıyor....babasına kredi çektirdi batıracak az daha uğraşırsa....nasıl bir inat varsa........bir örnek daha:yeni evlendiğimizden itibaren bıkmadan aralıksız hemen hergün bir beni bir eşimi birşeyler bahane edip nerde olduğumuzu sordu durdu....ben azarlamaya başlamıştım....eşim diyor sert bir şekilde artık abla sen bizim nerde olduğumuzu napacaksın ne söyleyeceksen söyle kapat yok....anlamıyor.....1-1.5 sene sürdü böyle....ne kadar kızsanda işe yaramıyor...aralıyor yine devam....kendiliğinden kesti....kocaman insan birde yani ayıp bişey....öyle işte....
canımbenim benim annem rahmetli oldu maalesef....ondan meydanı boş buluyorlar sahipsiz gibi görüyorlar..........bizim çocuk yok henüz laf sokup duruyordu kv,ben de allah ne zaman hayırlı ise ozaman versin dedim....sonra ertesi gün annesi beni aradı.ben öyle dedim diye çok üzülmüş uyuyamamış falan,,sonra eşimide arayıp ağlamış birgüzel....babamda bunları duyunca eşimi arayıp kızdı ..annen üzüp durmak zorundamı srpilyd'ı diye....bidaha duymayacağım böyle şeyler dedi...eşim çok bozuldu....ailesinin haberi yok bu konuşmadan.....birdaha böyle birşey söylesem babam bu defa kayınvalidemi arayıp sahipsiz olmadığımı gösterecek sanırım......söz geçiremem evet geçiremiyorum da....kendimi paralasam da birşey ifade etmiyor....kayınvalidemde aynıdır....kendi düşüncelerini benimsetmeye uğraşır....tam bir muhalefet oldum çıktım.....onlar da öyle değil böyle,biz öyle yapmayız diye diye beni de kendileri benzettiler....
eşiniz net bir şekilde, işinden memnun olduğunu söyleyecek. sürekli yeni fikirler çıkıyorsa, aileden şüphelendim biraz.
hakim(?) olan da zorla iyilik yapmaya çalışıyor gibi, hiç inandırıcı değil. dolandırıcıların türlü çeşidi var, hileli bir durum olabilir. gerçek ismini biliyorsanız, polise sorabilirsiniz. belki sabıkalı biridir. sürekli yer değiştirmesi şüpheli...