görümcen böyle insanları nerden buluyor peki ben ona takıldım
işi gereği falan mı tanışıyor acaba
abladır sonuçta kardeşinin iyi bir işte çalışmasını istiyor diyeceğim ama
sen bu kadar taktığına göre vardır birşey işin içinde diyorum
altınlarım için yapıyorlar diyorsan da vadeli olarak bankaya altın hesabına yatır
6 aylıkta vade yaptırırsın çekemez kimse
Eşiniz ben işimden memnunum istemiyorum diyip kestirip atamıyor mu?
Görümceniz sürekli böyle bir çaba içindeyse eşiniz gerekli cevabı vermemiş demektir.
Size farklı onlara farklı konuşuyor demektir...
Altınları da bir yere baglayın, onlar da böyle oyunlara gerek duyamazlar o zaman...
adamın adı çıkmıyormuş barodan bu bile inanmaları için bir sebeb değilmi, onların yanında aç neti baronun sitesinde falan normalde çıkıyormu böyle isimler falan bilmiyorum ama illaki vardır bir ispatı , benim bir arkadaşımda saçma sapan bir adama inandılar karı koca tokiden çıkan bir evin sahibi vazgeçmişmiş evi onalrın üstüne yapçakmnış yeni birini arıyormuş diye diye 4-5 milyarlarını alıp kaçtı adam, böyleleri çok hele böyle katakulili işlerden uzak durmak lazım
Eşiniz ben işimden memnunum istemiyorum diyip kestirip atamıyor mu?
Görümceniz sürekli böyle bir çaba içindeyse eşiniz gerekli cevabı vermemiş demektir.
Size farklı onlara farklı konuşuyor demektir...
Altınları da bir yere baglayın, onlar da böyle oyunlara gerek duyamazlar o zaman...
Bende anlatıyorum bunu ama arkadaş anlamamakta ısrarcı
Ben birşeye hayır dersem babam bile emin olur üsteleyemez ( Babam despottur )
Bu kişi nasıl ablasına hayır demesine rağmen ablası yana yakıla torpille iş aramaya uğraşıyor ben onu anlamadım
Aslında bu olayın üstüne düşüp yalanlarını ortaya çıkarmak gerek dediğiniz gibi.Görüşmeyi kabul edip tanışsa kimlik filan istese ya da görümceye baroda kayıtlı böyle bir adam diyip üstüne mi gitse.
Ben de bunu diyecektim.
Altınlar Sizin himayenizdeyse şuan kararlı olun.
Sizin altınlarınız için görümceniz bir plan yapamaz Sizi düşünmek için bile olsa.
Bankaya, kasaya koymasanız bile, altınlarla ilgili başka planlarımız var , onların yeri var falan deyip, net bir dille hayır demelisiniz.
Eşinizle güzelce ama evliliğinizi ve geleceğinizi düşündüğünüzü açıklayarak kimseyi kötülemeyerek konuşun derim ben.
abla dolandırıcı dolu etraf diyor....anlamıyor olmalı ki adamla yemek yemeye bile gitmiş....kendi sürekli dolandırılıp durduğu için...dükkanından mal alırlar para yok karşılığnda...anlamıyor sanırım..
Bi de hani para karşılığında yapıyorlarmış ya bu işi
Yani o rüşveti görümceniz mi ödüyo yoksa eşinizden mi alıyo ?
evet bu gün aramayı bile düşündüm polisi.....eşim gelsin netten ona da göstereceğim o sadece adını yazıp aradı....ben rastgele bir baroya girip oradan birinin adını alıp googleda yazdığımda çıkıyor avukat hakim savcı ne ise...
İlgilenmesin , bizim ihtiyacımız yok,
sen dolandırıldın bizim de başımızı yakma,
bize bunlardan bahsetme desin ...
Yine anlamazsa hı hı diyip geçsin çok zor bir şey degil bence...
Avukat,hakim veya savcı bunların bağlı bulunduğu bir kurum vardır sanırım değil mi.İyice araştırıp kesin kanıtlar olduğunda elinize açın konuyu eşinize bence.Pazartesi günü baroyu arayıp sorun mesela her hakim savcı kayıt olmak zorunda mı diye.Onlar yol gösterici olurlar size...
görümcem ödemez ki.....bizim 3 kuruşluk altın var onunla ödeyeceğimizi umarak böyle şeyler yaptığını düşünüyorum diyorum sizde beni anlamıyorsunuz....bizim elimizden bir şekilde onları almmaya çalışmak mı amaç diye düşündüğüm için konu açtım....
bir insan bukadar ısrarcı olabilir maksimum....yaptırana kadar uğraşan tipler vardır ya onlardan görümcem...görüştüğümzde söylüyor,yetmiyor telefon açıyor eşime...abla sen kendi işine bak dedi kaç kez benm yanımda eşim...aradan birkaç gün geçiyor gene..
ne saçma sapan insanlar var yaa,
iyi bugüne kadar başa çıktın onlarla,
yine aynı şekilde bize yazdığın gibi eşinle konuş, onlar konuşup ikna etmeden....
bir insan bukadar ısrarcı olabilir maksimum....yaptırana kadar uğraşan tipler vardır ya onlardan görümcem...görüştüğümzde söylüyor,yetmiyor telefon açıyor eşime...abla sen kendi işine bak dedi kaç kez benm yanımda eşim...aradan birkaç gün geçiyor gene..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?