Fikir bekliyorum sadece.

Bazıları öyle de bozulduğunu söylemiş internette

Dürüst olmak istemeniz çok iyi bir şey. Eğer sorarsa bir erkek arkadaşım oldu diyebilirsiniz ama ayrıntıya girmek zorunda değilsiniz. O sorar ve siz de anlatmak isterseniz anlatırsınız. Kızlık zarınızın bozulup bozulmadığını ise ancak doktora muayene olarak anlarsınız ama üzerinizde çamaşır var idiyse bir şey olmamıştır, belki tahriş veye zedelenme olmuştur diye düşünüyorum.

sana herkes ayni seyi yaziyor ama sen inatla ayni kafada devam ediyorsun,biri evet bozulur dese rahatlicaksin sanirim
Hanımefendi farkındaysanız çoğu yorumda doktora gitmem gerektigi yazılmış. Öyle bir şey olamaz kesinlikle bozulmaz o şekilde diyen kaç kişi var ? Bozuladabilir bozulmayadavilir doktora giderek öğrenebilirim tarzı yorumlar var her yerde . Şimdi neden böyle bir şey söylediniz onu anlamadım teşekkür ederim yorumunuz icin

Çok teşekkür ederim yorumunuz için

nasil bir kesinlik bekliyorsunuz ki. herkes size bozulmaz kizlik zoru kolay bozulan bişey değildir diyor, siz inatla ama bozulan varmis diyorsunuz. madem siz bu kadar kafaya takıyorsunuz o zaman sormayın bu kadar, en mümkün zamanda gider randevu alırsınız

Emin misiniz? Araştırmaya calistim da olabiliyormuş . O şekilde bozulanlar varmis bizzat kendileri yazmış sayfalara okuyunca iyice kötü oldum
Bence yumurtlama zamanına denk gelmiş, yumurtlama günlerinde kanama yasayanlar oluyormus.. 10 gün var diyorsun cunku adete.. Bence öyle

Böyle çok konu açılıyor. Çoğu genelde bakire çıkıyor. Iç çamaşırınız varken zara kadar ilerlemesi bana mantıklı gelmedi . Muhtemelen zorlamaktan zedelemiştir

Bence yumurtlama zamanına denk gelmiş, yumurtlama günlerinde kanama yasayanlar oluyormus.. 10 gün var diyorsun cunku adete.. Bence öyle
Evet öyle bir şey e de denk geldim gerçekten tutuyor. Çünkü sonraki ay da aynı şey oldu. Ama daha sonra olmadi

Sagolun yorum icin
tatlım en iyisi bir doktora görün. ama dikkat et sgk aileden ise anlaşılır. özele ve paralı git. belli olmasın. ayrıca bu korku da sana ders olsun belli ki bu konu senin için önemli o zaman muhtemelen hala bakire olduğuna göre bir daha sürtünme mürtünme yapma derim.
ya da delikanlı gibi yap her ne yapacaksan ama kendini de bu kadar üzme.
valla hiç bir erkek de aslında bu kadar önemsenmeyi hak etmez.

Haklısınız . Yok özel sağlık sigortam var kendime ait su salgın bitince gideceğim . Teşekkür ederim yorumunuz için .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…