Fikir bekliyorum sadece.

Biz eşimle düğünden 2 ay önce nikâhımız kıyıldı ve 1 kere birleşme yaşadık ama çok ağrı çektiğim için orda bıraktık o zaman kan gelmişti hatta ikigün lekeliydi 2 ay sonra dugun günü gene aynı şekilde kan gelmişti sürtünme yoluyla bişey olmaz sanırım ki zaten üzerinizde çamaşır varmış

Sanırım ever bir tek doktor bilir bunu
Konuyu tam anlamadım ama,sanırım erkek arkadaşınla sürtünme yoluyla sevistiniz ve ardından kan geldi(hatta kanin rengi acik pembemsi olabilir)sende bunu acaba kızlık zarımmı bozuldu diye endişeleniyorsun.
Büyük ihtimalle yaşın 15-20 arası canım sürtünmeyle kızlık zarı bozulmazzz.olay şu sürtünmeyle rahmine yumurtalıklarına büyük bir baskı oluyor ve kanama oluyor. Artik o bolgeye baskı yapma zarar verirsin. Acaba kizlik zarim bozuldumu diyede iliskiye girip bozulmamisi bozma!! Sürtünmeyle iliskiye girmek kadina zarar veren birsey bak hem yumurtaliklarin zarar goruyo,hem dış bölge tahris oluyo,kadinin organi erkeklerinki gibi degilki bizde sarkmalar,burusmalar vs. Oluyo ki böyle surtunmeyle ona zemin hazirliyorsun. Sana abla tavsiyesi bu olayi büyütme erkek arkadasinada ayy bozuldumu acabaa felan gibi seyler söyleme yoksa senden iliskiye girmeyi ister,hatta acaba bu kiz daha once iliskiye girdide simdi oldu bittiyemi getiriyor diye dusunup emin olmaya calisabilir. Uzun lafın kisasi surtunmeyle zar felan bozulmazz oraya birseyin girip delmesi lazim. Birde bu surtunme ile iliski kademe kademe normal cinsel iliskiye dogru gider. Ama neolursa olsun hep kadın sıkıntiya giriyor oyuzden artik uyanik olmamiz lazim erkekler kendinlerini durmadan tatmin ediyorlar zaten ya bir kizla ya elleriyle bizde onlar yuzunden zor duruma dusuyoruz. Erken bosalsalar dunyanin en buyuk problemiymis gibi davranirlar,kadinin rahminden kan gelse olsun ya gel devam edelim derler. Hayatimizin en verimli zamanlarini ilime ve bilime verelim. Orada burada sürtünerek zevk almaya calisarak hayatini mahvetme bir okulun varsa ona sıkı sıkı sarıl,git kitap oku,youtubeden birsuru kisisel gelisim videolari var onlari izle kendine engel olamiyorsan oruç tut ama kendine zarar verme,sadece sen zarar görürsün unutma!!

Surtunmeden kizlik zari nasil gider? Kizlik zari disarda degil icerdedir. Bence o kanın sebebi fazla surtunmeden dolayi tahris olmus ve kanamis

söylemelisin bence yeni başlayacağın ilişkinde sonradan sıkıntı yaratabilir

Teşekkür ederim uzun uzun aciklamissiniz . Ama bahsettiğiniz gibi yaşım küçükte değil. Okulum bitti iyi bir isim de var . Ama öyle aklıma takıldı bende sizin gibi o şekilde bozulmaz diye biliyorum ama internetten doktor sayfaları vs var oralara da sordum bozulma ihtimali de var dendi ,o tarz yorumlar da okudum o sebepten yani

Böyle birşey anlatınca başına kalkacak biri olursa karşındaki ömür boyu çok üzülürsün

kızlık zarı tahmin edildiği gibi içeride ve zar şeklinde değil. aksine vajina girişini çevreleyen bir doku parçası. aynayla baktığında bile görebilirsin bozulup bozulmadığını. kanama olmak zorunda hiç değil. normal ilişkiye girdiğinde partnerin yeteri kadar becerikliyse ve vajinal ıslaklığı iyi sağladıysa yırtılıp bir damla bile kanamayabilir. bir iki damla açık pembe gelebilir. zar dokusu kalınsa çokta kanayabilir. anlayacağın kişiden kişiye değişir. ve zarın farklı çeşitleri de var. yarım ay gibi. ama üzerinde iç çamaşırı varken penis vajina girişine direkt baskı yaptıysa bozulma ihtimali az diye düşünüyorum. ama tekrar söylüyorum kızlık zarı vajina girişinde. asla içeride değil.

İç çamaşırı vardı ve direk vajina girişine asla bir baskı olmadı . Daha çok üst kısımlara yani . Teşekkür ederim yorumunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…