- 10 Mayıs 2019
- 14
- 12
- 41
Sağolun yorumunuz için dediklerinizde haklısınız tabiki ama evlenince ogrenecegine öncesinde bilip ona göre istemiyorsa evlenmemesi daha iyi değil mi ? En azından bende ne olduğunu bilmiş olurum.evlendikten sonra öğrenip başıma kakması vs durumlarindansa . Tabiki dert eden biri ile evlenmem ama yine de bazen taniyamiyorsun erkeklerisizin bedeniniz sizin hayatiniz.Anlatmak zorunda degilsiniz.Erkekler anlatiyormu Allah askina..kendinizi boyle sartlandirmayin.Simdi size durustluk namus abideleri hemcinslerimiz cikacak kimseyi kaale almayin..Kimse sutten cikma ak kasik degil.siz fikir istiyorsunuz yargilanmak degil✌bu arada bugun cok seversin kocam dersin El adami oldugunu unutursun o cok guzel hatirlatir..Kendinize deger verin sevin hayat bir zar degilsevgiler
Farkındaysanız ayy zar giderse ne yaparım tarzı bir şey söylemedim. Hepsini isteyerek yaptım hepsinin de arkasındayım sadece bu noktadan sonra nasıl hareket etmem daha doğru olur konusunda insanlardan fikir almaya çalışıyorum . Lafı nereye çektiniz ,değişik gerçekten.Kendi vicdanın dışında kimseye hesap vermek zorununda değilsin.Ama onun haricinde bir adamla soyunup bir seyler yaşamaya niyetleniyorsan oradaki et parçasını düşünüp ayy zar giderse ne yaparım demeyeceksin.Çünkü bu da hem kendini hem de insanları kandırmak.
Sonra ne oluyor biliyor musunuz ?
Ama ben bakireyim."Ruhum değil."
Ya bilmiyorum ki bende ağrılı dizili oluyor diye duymuştum ama bilemedimSürtünmekten tahriş olmuştur o. Ay bu kızlık zarı denen şey bi tek bende mi zor geçti anlamadım ki bozulsun diye kaç saat uğraştık onca ağrı sızı kanama millet nasıl pıt diye bozuyo bunu anlamadım ki
Öyle mi dersiniz ?iç camasiri vardı o yüzden girme durumu asla yokbence hiç bahsetmeyin,
sürtünme ile bozulmaz en fazla zedelenir ama od a çok düşük bir ihtimal. sürtünüyorsunuz içine girme yok ki:s
o yüzden hiç ortalığı velveleye vermelik bir durum yok bence..
Bilmiyorum abartılı bir şey de yaşamadıkUzerinizde çamaşır varken kanama olacak kadar nasil surtunup tahris etmis olabilirsiniz gercekten anlamıyorum.
Yani bana mantıklı gelmiyor çamaşır varken vajinadan kan gelecek şekilde tahriş etmek.Bilmiyorum abartılı bir şey de yaşamadık
Size göre ne olabilir peki ?Yani bana mantıklı gelmiyor çamaşır varken vajinadan kan gelecek şekilde tahriş etmek.
Yumurtlama dönemine denk geliyor o olabilir mi ya da enfeksiyon ? Çünkü daha sonra da ara ara yanma devam etti bı ay sonrasında hastaneye gittim enfeksiyon oldugunu söyledi doktor. O olaydan 1 ay sonra da çünkü adetime 10 gün kala yine kan geldi iste o zaman bı doktora gideyim dedim. Bilmiyorum .Yani bana mantıklı gelmiyor çamaşır varken vajinadan kan gelecek şekilde tahriş etmek.
İçeriyi etkilemiyorsa kızlık zarının bozulma ihtimali nedir ? Baskı ile bozulabilecegi de yazılıyor çünkü . Aslında ilk kan gordugumde ben dışarıdan bir yerin kesildiğini vs sandım çünkü iç camasirimin üst tarafindaydi . Sürekli lavaboya gittim hala geliyor mu diye aynı şekilde ust kısım kanlaniyordu pek anlamadım ama sonra sanki içeriden geldiginu düşündüm . Off bilemiyorum ama teşekkür ederim yorumunuz için gercektenReglinizden önce ara bir kanama olduysa yine aynısının olma ihtimali yüksek bana göre. Çünkü sürtünseniz bile vajinanın iç kısmının bu derece tahriş olması pek mümkün görünmüyor bana. Dış kısmı deseniz evet ama kanama içten geliyorsa -ben öyle anladım- sürtünme o kadar içerileri etkileyemez.
Şimdi üst kısımdan geliyorsa tahrişe bağlı olabilir. Ben direkt vajinanın içinden diye düşündüm okuyunca. Ama sürtünme eylemi doğası gereği sürtünen yüzeylerde tahriş yaratabilir. Eğer kan buralardan geldiyse muhtemelen tahrişe bağlıdır.İçeriyi etkilemiyorsa kızlık zarının bozulma ihtimali nedir ? Baskı ile bozulabilecegi de yazılıyor çünkü . Aslında ilk kan gordugumde ben dışarıdan bir yerin kesildiğini vs sandım çünkü iç camasirimin üst tarafindaydi . Sürekli lavaboya gittim hala geliyor mu diye aynı şekilde ust kısım kanlaniyordu pek anlamadım ama sonra sanki içeriden geldiginu düşündüm . Off bilemiyorum ama teşekkür ederim yorumunuz için gercekten
Sanırım ever bir tek doktor bilir bunuŞimdi üst kısımdan geliyorsa tahrişe bağlı olabilir. Ben direkt vajinanın içinden diye düşündüm okuyunca. Ama sürtünme eylemi doğası gereği sürtünen yüzeylerde tahriş yaratabilir. Eğer kan buralardan geldiyse muhtemelen tahrişe bağlıdır.
Baskı ile bozulması durumu olabilir ama nasıl bir baskı, nasıl bir zara vs. Bunu etkileyen birçok faktör olabilir. Tabii ki bozulmamış diyemem, kimsenin öyle kesin konuşabileceğini sanmıyorum doktor dışında ama anlattığınız gibi bir durumda bozulduğunu sanmam.
Keşke kanın tam nereden geldiğine dikkat etmiş olsaydınız, dediğiniz gibi üstlerdense tahriştendir.
Çok teşekkür ederim biraz içim rahatladı sözleriniz sayesindeİlla Herkesinki kanayacak diye bir durumu yokki bu konu üzerinde fazla durmayın duran biriyle de zaten evlenmeyin yaşandı ve bitti önünüze bakın unutun
ayrıca kızlık zarınında tam ilişkiye girmeden bozulucağını düşünmüyorum sürtünmeyle bozulacak kadar basit değil gibime geliyor evli değilim bu arada :))) bunlar sadece düşüncelerim
Rahimden gelen bir kan olabilir veya sürtünmeyle ilgili bi yeriniz tahriş olmuştur geçmişi kurcalamayın boşuna ne kendinizi ne karşınızdakini üzün
Ayrıca bu suç değilki yaşamak istedin ve yaşandın orda kalma bence