- 24 Temmuz 2014
- 392
- 483
Hayır bahsettigin gibi içime sokmaya çalışmadı asla. Hatta o noktaya baska bile olmadı daha çok üst kısımlara baskı oldu. Ben biraz huylanirim o noktaya denk gelmesine hiç izin vermedim o yüzden sadece üst kisimEger icine dogru sokmaya calismadiysa kizlik zarin bozulmamis buyuk ihtimalle zedelenmistir bence. Anlatmana tabiiki gerek yok eger sorarsa anlatirsin boyle boyle yasadim diye. Bunda bisey yok ki dert etme kendinebelki enfeksiyon vardir dedigin gibi, devam ederse muayneye gidersin
Ya şu zar mevzusunu minareye çıkıp hoparlörden bağıra bağıra anlatmak istiyorum kan revan götüren bir durum değil pembe bir leke olur geçer, kan geldiyse karşı taraf hödükçe davranıp kılcal damara zarar vermiştir kızlık zarının kanla alagası yoktur.Kizlar merhaba , öncelikle hepinize sağlık diliyorum.
Fikirlerini benimle paylaşmak isteyen olursa yoruma bekliyorum.
26 yaşındayım 1 ilişkim oldu 4 sene sürdü , aileler vs tanıştı aileler anlasamayinca bizde biraz sorunlar yaşandı . Sağlıklı düşününce fikir ayrılıkları sonucu ben de yapamayacağımı düşündüm ve konuşarak bitirdik iliskiyi.
Biz ilişki sürecimiz de bir şeyler yaşadık. Açık anlatacağım şimdiden afedersiniz , bir seferinde üzerimde iç çamaşırı onda ise hiçbir şey yokken sürtünme yoluyla bir şeyler yaşadık .1 saat sonra lavaboya gittiğimde çamaşırında biraz kan vardı. Duş vs aldım sonra 5 saat kadar ara ara lavaboya gittiğimde damla şeklinde çok az kan vardı . 5 6 saat sonra ise tamamen kesildi.adetime 10 gün vardı . Daha sonra bir kaç gün boyunca vajinamda yanmalar oldu . Sizce tmaamen birleşme olmadan da kızlık zarına zarar gelmiş olabilir mi ? Bu arada aradan bir ay geçtikten sonra yine adetime 10 gün kala yine çamaşırımda kan gördüm ( acaba diyorum enfeksiyon ile alakası olabilir mi ? Vajinam ara ara yanmaya başlıyordu çünkü. )
Şimdi diyeceksiniz ki madem çok korkuyordun neden öyle işlere kalkistin vs. Hakli olabilirsiniz aslında bekaretimi kaybetmek istemiyorsam hiç bu işlere kalkismamaliyim , ya da takmiyorsam da tam ilişki yaşamalıyım. Ama geçti gitti artık yaşandı bitti.
Size sorma amacım ise şu , ileride olur da biriyle evlenmeye karar verirsem ve eğer kızlık zarimi kaybetmişsem kesinlikle dürüst bir şekilde anlatır öyle evlenirim, yalan söylemem kimseyi de kandırmam. Ama eğer kızlık zarıma bir şey olmamışsa , birine aşık olursam sizce durup dururken bu konuyu açmamin anlamı var mı? Nasıl bir yol izlemeliyim sizce. Yani birini seversem dürüstçe karşına cikip ben senden önce biriyle birlikteydim ve bir şeyler yaşadım mi demem gerekiyor ? Sizden sadece fikir istiyorum . Bir ömür aynı yastığa baş koyacağım adama her konuda dürüst olmaktan yanayım ben. Sizin de fikirlerinize çok ihtiyacım var
Ya öyle tabi ama eğer zara zarar gelmisse önceden bilmesi gerekir diye dusunuyorumher halti bilmek zorunda degil kocalar
Ama kızlık zarına bir şey olmuşsa söylemem gerekmez mi?Bence söyleme evlenceğin kişi de ille bişeyler yaşamıştır bu dönemde çok nadirdir kimseyle bişey yaşamamış insan. Kendi erkek olduğu için sütten çıkmış ak kaşık olcak ama sen kadın olduğun için suç senin olcak
Bence söyleme anlatma senin geçmişin sonuçta bu
Hiçbir günahı açığa çıkarmanın anlamı yok olmuş bitmiş sende pişmansın belli ki
Tabi söyleme ama eminim olmamıştır bendende arada kan geldi ilk ilişkiden sonra doktor gittim zedelenmiş bozulmamış dediAma kızlık zarına bir şey olmuşsa söylemem gerekmez mi?
Sorarsa söylersin ama tanışır tanışmaz söyleme kontrolemi gitceksin doktora kızlık zarı içinAma kızlık zarına bir şey olmuşsa söylemem gerekmez mi?
Ya açık açık konuşucam hakkaten evlenip cinsel ilişki yaşadıktan sonra orayı kontrol edecek insanlarla mı evleniyorsunuz. Biz gayet karı koca muhafazakar insanlarız, eşimden önce de kimseyle bir şey yaşamadım ama evlendiğimizde kimse kimsenin orasını burasını kontrol etmedi. Biz mi tuhafız anlamıyorum.Ama kızlık zarına bir şey olmuşsa söylemem gerekmez mi?
Haklı olabilirsiniz fakat daha önce evlenmedigim için belki ne bilim işteYa açık açık konuşucam hakkaten evlenip cinsel ilişki yaşadıktan sonra orayı kontrol edecek insanlarla mı evleniyorsunuz. Biz gayet karı koca muhafazakar insanlarız, eşimden önce de kimseyle bir şey yaşamadım ama evlendiğimizde kimse kimsenin orasını burasını kontrol etmedi. Biz mi tuhafız anlamıyorum.
Önce kendim ogrenecegim haklısınız . Ama çok zor geliyor bana gidip öğrenmekBence önce karşı tarafı bilgilendirme durumunu boşverip kendiniz için bir doktora görünün önce kendinizin bilmesi lazım
Kızlık zarı bozulunca insan hissediyor mu gelen kan dışında ?Ya açık açık konuşucam hakkaten evlenip cinsel ilişki yaşadıktan sonra orayı kontrol edecek insanlarla mı evleniyorsunuz. Biz gayet karı koca muhafazakar insanlarız, eşimden önce de kimseyle bir şey yaşamadım ama evlendiğimizde kimse kimsenin orasını burasını kontrol etmedi. Biz mi tuhafız anlamıyorum.
Bilmiyorum ama bir gün gideceğim mecburen . Önce kendim bilmeliyimSorarsa söylersin ama tanışır tanışmaz söyleme kontrolemi gitceksin doktora kızlık zarı için
Doğu da yaşıyorumÖnce bi doktora git durumdan emin ol. Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama artik pek önemsenmiyor bakirelik. Bazi bölgeler hariç.
Ona göre insan seçersin canim önce doktora git. Cokta kafaya takma hicbisey senden, sağlığından daha önemli değil.Doğu da yaşıyorum
Öğren ona göre davranırsınBilmiyorum ama bir gün gideceğim mecburen . Önce kendim bilmeliyim