Fikir bekliyorum sadece.

Anladım.. bunu öğrenmenin tek yolu doktora gitmek sanırım . Peki evlenince bozulunca hissettin mi? Yani bı ağrı bir şey oldu mu bir de ne kadar süre ne kada rkan geldi
aciyo tabiki yattigim yerden kalkip oturur duruma gelince afedersin cis yapar gibi oyle geldi iliski aninda degil。 zar diken dr a gitmeyin para kazanacam diye direk dikis diyolar

Üstünde çamaşır varken nasıl olacak matkap mı mübarek
Anlatılacak bir şey yok bence hiç kurcalamayın

Bence sürtünmeden aşınmış öyle çamaşır varken bozulması mümkün değil içeri bir şey girmedikten sonra. İlerde eşine söyleme kısmına gelince de sorarsa söylersin. Ondan önceki her detayı da anlatmak zorunda değilsin bana kalırsa genelde erkekler de çok dürüst davranmıyor zaten. Ki sormamak, geçmişe takılı olmayan biriyle olmak en mantıklısı

Bozulmamişsa zaten söylemem de ,dediğiniz gibi imkansız mı gerçekten. Baskı ile de bozulabiliyor diyenler var çünkü

Bence tahriş olmuş.
Öyle zar falan yırtılmaz ya.
Bence doktora görün. Ona göre söylemek istersen söylersin. Bir tek seni ilgilendirir ne yaşadığın. Kimseye açıklama yapmana gerek yok.

Bozulma olmadıysa boşuna söylemeyeyim gibi bir endişe içindesiniz sanki. Yani sorun değil benim için havalarını bir kenara bırakın.
Ne yaşadıysanız yaşadınız kendi probleminiz.
Ama şöyle düşünün her erkek kötü değildir. Belki adam mutasıp ve evleneceği kişinin daha önce kimseyle cinsellik yaşamamış olmasını istiyor. Kızlık zarı yerinde mi değil mi şeklinde değil, kimseyle dokunmamış öpüşmemiş şeklinde. Böyle birini kandırmak hakkınız değil.
İkinci olarak hayat tarzınız, görüşünüz benzer olmayan biriyle zaten evlenmeyin. O zaman böyle dertleriniz de olmayacak.
Sizin için sürtünmek, sevişmek normalse evleneceğiniz kişi de böyle olsun. Ve bu sevişirim ama evleneceğim bakire olsun erkeği olmasın.
Bir zara bu kadar anlam yüklemeyin.
İlk sayfadaki yorum yazan kendini bakire sanan üyeye de inanmayın. Zarı yerinde olması bakire olduğu anlamına gelmiyor.
Ayrıca yazmadan geçemeyeceğim G noktası baya içeride olan bir nokta sizin yazmaya çalıştığınız yer klitoris muhtemelen.

Bence tahriş olmuş.
Öyle zar falan yırtılmaz ya.
Bence doktora görün. Ona göre söylemek istersen söylersin. Bir tek seni ilgilendirir ne yaşadığın. Kimseye açıklama yapmana gerek yok.
Öyle yapacağım önce doktora gideceğim . İnsanlar o şekilde de yirtikabilecegini yazmış da insan bilemiyor iste

Yok haklisiniz. Benim zaten rahat bir yaşantım rahat bir ailem var benimle evlenmek isteyen rahat yasantimi görerek sececegi için kimseyi kandirmis olmayacağım. Sadece eğer kızlık zarim bozulmussa evleneceğim insana söylemek zorunlulugunda hissediyorum kendimi. Fakat öyle bir şey yoksa da durup dururken bak ben senden önceki erkek arkadaşımla şunları şunları yaşadım haberin olsun diyemem ki huzur boswcak bir şey bu. Sorarsa elbette ama sormazsa durup dururken anlatmam saçma gibi . O yüzden soyledim

Dr a git baksın
Şu hastaliklar bitsin de öyle yapacagim. Ama o zamana kadar en azından yorum almak istedim bir anda kafama takıldı çünkü . O şekilde kızlık zarı bozulan kimse var mı acaba . Evet internette okuyunca var olduğunu söyleyenler var ama ne kadar doğru onu bilmiyorum

Sorsa da sormasa da, zar duruyor olsa da olmasa da yaşamışsınız bir şeyler ne fark eder anlayamadım.
Hiç yaşamayıp kan da gelmeyebilir.
Olayı buna indirgemeyin.

Sorsa da sormasa da, zar duruyor olsa da olmasa da yaşamışsınız bir şeyler ne fark eder anlayamadım.
Hiç yaşamayıp kan da gelmeyebilir.
Olayı buna indirgemeyin.
Hayır anlamadiniz, sadece karşı taraf ile alakalı bir şey bu. Durup dururken siz evlenme yolunda oldugunuz ya da sevgili olduğunuz birine , sana bir şey dicem senden önceki sevgilimle şunları şunları yaptım der misin ? Sorarsa amenna ama sormazsa anlatır mısınız durup dururken ? Onu diyorum durup dururken anlatmam çok saçma değil mi . Ama eğer zar bozulmussa elbette bilmeye hakkı var , karşımdaki insan ne kadar rahat biri olursa olsun yine bunu bilmeye hakkı var.

Karşımdaki insan görüşlerinden dolayı hiç sevişmemiz biriyle evlenmek istiyorsa ve kendisi de evleneceği kişiyi beklemişse buna saygı duyarım ve söylerim.
Ama ben böyle biri değilim. Böyle biriyle de beraber olmam. Bu sebepten de bu onu ilgilendirmez derim

Kızlık öyle kolay bozulmuyor rahat ol sen vajinana enfeksiyon yapmışsın sanırım cunku yanma enfeksiyondan olur .8 aylık evliyim kızlığın bozulması ve kan gelmesi için çok uğraştık hemen bozuluveren birsey degil .

sürtünmeyle bozulmamıştır. 2 3 milim ilerideki şey bizzat şeyi girmedikçe zorlamadıkça bozulmaz. iç çamaşırınla sürtündükçe tahriş etmişsindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…