2.koltuk takımı çok beğendim renk uyumu ve modelı çok hoş bu reklerde olabilir,diye düşünüyorum,
çok teşekkür ederim arkadaşım yardımın için
Canım Merak Ettim Aldınmı Takımı?
Açık Söyleyim Beğenmedim Ben Takımı Rengi Göremedim Köşeli Takımın Resim Büyümüyor Açamadım Beyaz Deri Bilmiyorumya Çocuğun Varmış Leke Çok Belli Olur Maxi Takım Değilde 3+3+2 yada 3+3 Alsaydınız Daha Çok Kullanışlı Olurdu Tekli Koltuklar Boşa Yer Kaplıyor BenceYataklı Ve Sandıklı Olması İyi Am Gerisini Ben Beğenmedim
Eki Görüntüle 914407 Eki Görüntüle 914408 Eki Görüntüle 914410 Eki Görüntüle 914409
bu modeli seçtim canım,maxi takım olacak rengide köşe takımın renginden olacak,
2açılan ve sandıklı olması gerekiyordu enson buna karar verdik,İNŞALLAH evime sığdırırım ve güzel olur,
bu kadar heveslenmişken iyi olur İNŞALLAH. ünitede aldım onun resmide bulursam yuklerim.
halı ve masada baktım onlarda kararsızım eşim gelince ona karar vericez..
Evinize sığdırma probleminiz varken kaba bir model olmuş canım, açıkçası şeklini ve rengiini bende hiç beğenmedim. Çünkü görüntüsü çok eski duruyor, artık tercih edilmiyor çekyat tipi modeller. Bakabileceğim yerler sınırlı demişsin maddi durumdan kaynaklıysa acele etmemeni tavsiye ederim.
2-3 ay daha beklesen durum değişmez mi? Sırf almış olmak için birşey alma, ev eşyası ha deyince değişmiyor çünkü..
ben de begenmedim sonra pişman olursunuz.modeli çok eski.eger yeriniz dar ise köşe takımı öneririm
bende arkadaşımın zevkine bıraktım en son gri rengine ben karar verdim,
bende vazveçiçem imza atmadık henüz diğer resmi yukleyeyim,ne kadar beklersem beklim istediğim taksitsiz alamam,
ve psikolojim bozuldu evim beni çok sıkıyor,şimdiki kararsızlığımda eşimden kendin seç diyo bir iki gün sonra bişey olsa kafama kakıcak bende cekiniyorum iyi bişey olsun diye neyse Eki Görüntüle 915101
bu yada yeşil yastıklı olan olacak,bu modeli bir gelinciğin evinde gri takıma benzettim bende gri kullanmayı düşünüyorum rengini...
Canım siz ödemeyi nasıl yapıcaksınız ki?
Mesela bizim beyaz eşya vb. sürekli alışveriş yapabildiğimiz mağazalar var, senetsiz sepetsiz direkt elden taksit yapıyorlar öyle birşey mi?
Bir çok mağaza taksit yapıyor aslında..
Fikrime gelirsek bu diğerine daha iyi gibi koltuk döşeme rengi bence açık, düz gri olsun minderler desensiz renkli, pembe, mavi, yeşil..
Kahve olan ahşap rengini de ipek mat beyaz yapabilirsin eğer öyle bir imkan varsa?
rengi çok açık değil baya koyu aslında ışıklardan böyle çıkıyormuş,aynen canım bizde öyle taksit yapıcaz ama senetli( kredi kartsız )
bizim buralarda bunlar var bide daha alıcam çok şey var ondan buraları tercih ediyoruz bu evkurun mesala,
illaki koyu mu olacak.bak senin baktıgın yerde maxi takım değil de koltuk takımlarına baksan.
mesela Eki Görüntüle 915124 Eki Görüntüle 915124
bende arkadaşımın zevkine bıraktım en son gri rengine ben karar verdim,
bende vazveçiçem imza atmadık henüz diğer resmi yukleyeyim,ne kadar beklersem beklim istediğim taksitsiz alamam,
ve psikolojim bozuldu evim beni çok sıkıyor,şimdiki kararsızlığımda eşimden kendin seç diyo bir iki gün sonra bişey olsa kafama kakıcak bende cekiniyorum iyi bişey olsun diye neyse Eki Görüntüle 915101
bu yada yeşil yastıklı olan olacak,bu modeli bir gelinciğin evinde gri takıma benzettim bende gri kullanmayı düşünüyorum rengini...
Evkuru çok gezmişliğim var, ayıptır sorması bu oturma grubunun fiyatı ne kadar? Seçenek az mı? Mesela yol üzerinde normal mobilyacılar oluyor hatta böyle züccaciye, beyaz eşya, yatak odası takımı, koltuk takımı hepsini barındırabiliyor. Geçen gün bizim orada öyle bir mağaza da yeşil, bol çiçekli minderli bir koltuk gördüm şaşırdım, model oldukça iyidi ve aldığınız fiyata göre küçük mağazalar senetli satış yaparlar diye düşünüyorum. Yani evkurla kendinizi sınırlandırmayın, çünkü bilirsin peşinat, kredi kartı aramıyor ama piyasa fiyatının çok çok üstünde satıyorlar, ki ne kadar sağlamdır muallak..:44:
Onca yıl bekleyip kullanışsız, problem çıkaran birşey olmasın diye söylüyorum canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?