canım ya senin bu üretim potansiyeline hayranım kızlarınafalan hep birşeyler üreterek yapman falan çok becerikli akıllı bir kadınsınbi okadarda güzel :))
Eki Görüntüle 909724 kızlar bu koltuk takımını beğendim rekte değişiklik yapılıyormuş,
renk olarakEki Görüntüle 909733 burenk olsa nasıl olur,
ilgilenen arkadaşlara çok teşekkürler
Eki Görüntüle 909724 kızlar bu koltuk takımını beğendim rekte değişiklik yapılıyormuş,
renk olarakEki Görüntüle 909733 burenk olsa nasıl olur,
ilgilenen arkadaşlara çok teşekkürler
Hayırlısı olsun...
Odanız madem küçük,o halde bu şekilde takım almayabilirsiniz.
Çoğu salona üçlü koltuk büyük geliyor.Eşyalar dipdibe sıralı duruyor.
Onun yerine 2 tane ikili koltuk alabilirsiniz.
Teklileri de koltuklarla takım almak yerine daha küçük modellerden seçebilirsiniz.
Küçük berjerler veya kolçakları möble olan zayıf tekliler gibi.
İstanbuldasınız sanırım,ikea'ya bakmanızı öneririm.İhtiyacınıza ve ölçünüze göre koltuk seçme şansınız oluyor.
şimdi şöyle söyleyeyim kızlar evim 2 oda 1salon ebatları küçük,kışın oturma odam daha sıcak oluyor o yüzden önceliğim açılıp yatak olan ve altına bişeyler koyabileceğim takımlar bakıyorum ebat olarakta odayı içiçe yapmadan istedikleri alıp koymak için ebatlarınıda küçük tercih ediyorum ee çocuklar küçük açık renk alsam pişman olurum gibi,eşyada bir alındımı uzun süre bir daha alınmıyor iyi karar vermem lazım hem gözüme hoş gelen hem işime yarayan olmalı sizinde beğendiğiniz model varsa paylaşıp fikir alışverişi yapabiliriz inşALLAH.
BEN ÇOK KARAR SIZ birisim,idare edin lütfen
şimdi şöyle söyleyeyim kızlar evim 2 oda 1salon ebatları küçük,kışın oturma odam daha sıcak oluyor o yüzden önceliğim açılıp yatak olan ve altına bişeyler koyabileceğim takımlar bakıyorum ebat olarakta odayı içiçe yapmadan istedikleri alıp koymak için ebatlarınıda küçük tercih ediyorum ee çocuklar küçük açık renk alsam pişman olurum gibi,eşyada bir alındımı uzun süre bir daha alınmıyor iyi karar vermem lazım hem gözüme hoş gelen hem işime yarayan olmalı sizinde beğendiğiniz model varsa paylaşıp fikir alışverişi yapabiliriz inşALLAH.
BEN ÇOK KARAR SIZ birisim,idare edin lütfen
sağolun hafta sonunu iple çekiyorum eşimle gezip en uygun olanını almayı planlıyoruz inşALLAH
büyük bir ihtimalle taksitle alıcam ikeadan alamam sanırım,çok teşekkürler
Dualarımız Kabul Olmuş Desene Yeni Koltuk Takımı Alıyorsun Süper BuuuÇok Sevindim Yardımcı Olayım Hemen Canım Öncelikle Kumaşın Tay Tüyü Olsun Renk İse Canlı Renklerden Olsun Evinizin Metrekaresi Nedir Bilmiyorum Ama Çok Koyu Renklerden Kaçın Küçük İse Kol Koyma Yerleri Dar Ve Kibar Olsun Bazalı Ve Yatak Olabilen Sade Bir Model Olmalı Kapitone Modellerden Kaçın Aralarına Toz Girer Silerken de Zorlanırsın
Kahve-Vizon-Krem Kaçın Kesinlikle Herkeste Var Çok Sıkıcı Oldu
Şeker Pembesine Ne Dersin Yada Mürdüm'ün Bikaç Ton Açığı Yada Gülkurusu Rengi Bi Düşün Bak[/
eşim o rekleri sevmiyor bana bişey demez ama ikimizinde sevdiği bir ortam olsun istiyorum 2.sayfada resim paylaşmıştım
onlar nasıl sence,birde alıcağım yerde o renklerden varsa olabilirde
gerçekten banada süpriz olucak galiba hem kararsızım hem alıcağımız yerler sınırlı oralarda varsa,
İNŞALLAH içime sinen evime yakışan mobilyalar alırım
Ben Senin Koyduğun Takımı Beğenmedim Canım Bak Sana Bi kaç Model Atıcam Renk Değilde Model Olarak Bak Bakalım Eki Görüntüle 911442 Eki Görüntüle 911443 Eki Görüntüle 911444 Eki Görüntüle 911445 Eki Görüntüle 911446
Ha Kırmızıyı Burda Görünce Aklıma Geldi Renk Kırmızı,Bordo Yeşil Ama Canlı Yeşil Olmazmı Yada Turkuaz Bunlarıda Düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?