• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikir alayım resimli

Eki Görüntüle 909724 kızlar bu koltuk takımını beğendim rekte değişiklik yapılıyormuş,
renk olarakEki Görüntüle 909733 burenk olsa nasıl olur,
ilgilenen arkadaşlara çok teşekkürler:16:

Gayet hoş bir renk ama ikinci model çok hoşuma gitti benim:) renk açık renk olsun kesinlikle ben yıllardır kullanıyorum temizliği seven bir hanımsan hiç sorun olmuyor ki leke tutmayan kumaşlar var artık inşaallah gönlünce olur bilirim eski eşyada oturmayı eşyasız evde oturmayı bende yaşadım:)

bende 1.çok beğenmedim ama odam dar onun ebatları küçük birde
hem ikiside açılıyor hem sandıklı diye ona baktım,
$koltuk takımı3.webp birde bu var buda rengi koyu ve modeli daha hoş gibi geldi bu nasıl

Son düzenleme:
şimdi şöyle söyleyeyim kızlar evim 2 oda 1salon ebatları küçük,kışın oturma odam daha sıcak oluyor o yüzden önceliğim açılıp yatak olan ve altına bişeyler koyabileceğim takımlar bakıyorum ebat olarakta odayı içiçe yapmadan istedikleri alıp koymak için ebatlarınıda küçük tercih ediyorum ee çocuklar küçük açık renk alsam pişman olurum gibi,eşyada bir alındımı uzun süre bir daha alınmıyor iyi karar vermem lazım hem gözüme hoş gelen hem işime yarayan olmalı sizinde beğendiğiniz model varsa paylaşıp fikir alışverişi yapabiliriz inşALLAH.
BEN ÇOK KARAR SIZ birisim,idare edin lütfen:17:

Hayırlısı olsun...

Odanız madem küçük,o halde bu şekilde takım almayabilirsiniz.
Çoğu salona üçlü koltuk büyük geliyor.Eşyalar dipdibe sıralı duruyor.
Onun yerine 2 tane ikili koltuk alabilirsiniz.
Teklileri de koltuklarla takım almak yerine daha küçük modellerden seçebilirsiniz.
Küçük berjerler veya kolçakları möble olan zayıf tekliler gibi.

İstanbuldasınız sanırım,ikea'ya bakmanızı öneririm.İhtiyacınıza ve ölçünüze göre koltuk seçme şansınız oluyor.

Hayırlısı olsun...

Odanız madem küçük,o halde bu şekilde takım almayabilirsiniz.
Çoğu salona üçlü koltuk büyük geliyor.Eşyalar dipdibe sıralı duruyor.
Onun yerine 2 tane ikili koltuk alabilirsiniz.
Teklileri de koltuklarla takım almak yerine daha küçük modellerden seçebilirsiniz.
Küçük berjerler veya kolçakları möble olan zayıf tekliler gibi.

İstanbuldasınız sanırım,ikea'ya bakmanızı öneririm.İhtiyacınıza ve ölçünüze göre koltuk seçme şansınız oluyor.

sağolun hafta sonunu iple çekiyorum eşimle gezip en uygun olanını almayı planlıyoruz inşALLAH
büyük bir ihtimalle taksitle alıcam ikeadan alamam sanırım,çok teşekkürler:16:

şimdi şöyle söyleyeyim kızlar evim 2 oda 1salon ebatları küçük,kışın oturma odam daha sıcak oluyor o yüzden önceliğim açılıp yatak olan ve altına bişeyler koyabileceğim takımlar bakıyorum ebat olarakta odayı içiçe yapmadan istedikleri alıp koymak için ebatlarınıda küçük tercih ediyorum ee çocuklar küçük açık renk alsam pişman olurum gibi,eşyada bir alındımı uzun süre bir daha alınmıyor iyi karar vermem lazım hem gözüme hoş gelen hem işime yarayan olmalı sizinde beğendiğiniz model varsa paylaşıp fikir alışverişi yapabiliriz inşALLAH.

canım son resimdekini hiç beğenmedim ben bu arada belki bakmışsındır ama evgör ün sitesinde çok güzel takımlar var fikir olur sanada bi de bence 3+2+1 li değilde kibar küçük modellerden 3+3+1 düşün bence ikisi de yatak olur

$5.webp$1.webp$2.webp$3.webp

bu iki model hem sandıklı hem yataklı hem küçük, tabi zevk meselesi benim tasınmama daha 8 ay var şimdiden koltuk bakıyorum beğendiklerimin fotolarını kopyalıyorum falan:16: bu yolda sana basarılar şimdiden güle güle kullan:16:

sağolun hafta sonunu iple çekiyorum eşimle gezip en uygun olanını almayı planlıyoruz inşALLAH
büyük bir ihtimalle taksitle alıcam ikeadan alamam sanırım,çok teşekkürler:16:

Mobilya alacaksanız beyaz almanızı tavsiye ederim kesinlikle, ufak ebatlı düz çiglier de seçmeye çalışın ikea bunun için çok iyi aslında, koca koca hantal mobilyaları yok. Dar ve küçük mekanları daha elverişli ve kullanışlı hale getirebilmenin avantajını sunuyor.
Ayrıca kredi kartına taksitte yapıyor bildiğim kadarıyla?:44:

Yerinizde olsam eski tip çekyat tarzı koltuklardan tercih etmezdim, eşyalar kolay değişmiyor çünkü, açık renk istemiyorsanız bu bölümde görmüştüm evini paylaşan bir arkadaşın koltukları gri kumaş, minderleri de tatlı bir pembeydi, renk uyumunu çok beğenmiştim..
:31:

Dualarımız Kabul Olmuş Desene Yeni Koltuk Takımı Alıyorsun Süper Buuu:46::1::21: Çok Sevindim Yardımcı Olayım Hemen Canım Öncelikle Kumaşın Tay Tüyü Olsun Renk İse Canlı Renklerden Olsun Evinizin Metrekaresi Nedir Bilmiyorum Ama Çok Koyu Renklerden Kaçın Küçük İse :34: Kol Koyma Yerleri Dar Ve Kibar Olsun Bazalı Ve Yatak Olabilen Sade Bir Model Olmalı Kapitone Modellerden Kaçın Aralarına Toz Girer Silerken de Zorlanırsın

Dualarımız Kabul Olmuş Desene Yeni Koltuk Takımı Alıyorsun Süper Buuu:46::1::21: Çok Sevindim Yardımcı Olayım Hemen Canım Öncelikle Kumaşın Tay Tüyü Olsun Renk İse Canlı Renklerden Olsun Evinizin Metrekaresi Nedir Bilmiyorum Ama Çok Koyu Renklerden Kaçın Küçük İse :34: Kol Koyma Yerleri Dar Ve Kibar Olsun Bazalı Ve Yatak Olabilen Sade Bir Model Olmalı Kapitone Modellerden Kaçın Aralarına Toz Girer Silerken de Zorlanırsın

çok teşekkür ederim,aynen öyle dualarımız kabul oldu çok şükür :)bende aynen dediğin gibi modellere bakıyorum
odam 18 m2 yanlış bilmiyosam,renkte çok kararsızım açık renk çok istiyorum hem ferah gösterir diye,
onunda temizliği zorlar beni çocuklar küçük henüz,diğer renklerde genelde alışılmış tonlar bej, sütlü kahve ve vizon,bu renkler herkeste,bende çok renklıden çabuk sıkılıyorum,bir ara lila yapmıştım evi hemen sıkıldım şimdi görmek bile istemiyorum,
KARARSIZIM:14:

Kahve-Vizon-Krem Kaçın Kesinlikle Herkeste Var Çok Sıkıcı Oldu :37:

Şeker Pembesine Ne Dersin Yada Mürdüm'ün Bikaç Ton Açığı Yada Gülkurusu Rengi Bi Düşün Bak :31:

Kahve-Vizon-Krem Kaçın Kesinlikle Herkeste Var Çok Sıkıcı Oldu :37:

Şeker Pembesine Ne Dersin Yada Mürdüm'ün Bikaç Ton Açığı Yada Gülkurusu Rengi Bi Düşün Bak :31:[/
eşim o rekleri sevmiyor bana bişey demez ama ikimizinde sevdiği bir ortam olsun istiyorum 2.sayfada resim paylaşmıştım
onlar nasıl sence,birde alıcağım yerde o renklerden varsa olabilirde:1:
gerçekten banada süpriz olucak galiba hem kararsızım hem alıcağımız yerler sınırlı oralarda varsa,
İNŞALLAH içime sinen evime yakışan mobilyalar alırım:16:

Ben Senin Koyduğun Takımı Beğenmedim Canım Bak Sana Bi kaç Model Atıcam Renk Değilde Model Olarak Bak Bakalım $1374762626330.webp$IMG_2271.webp$koltuk-takimi-mango-117-d1.webp$lara-koltuk-takimi.webp$nehir_divan_kanepe_2b.webp

Ha Kırmızıyı Burda Görünce Aklıma Geldi Renk Kırmızı,Bordo Yeşil Ama Canlı Yeşil Olmazmı Yada Turkuaz Bunlarıda Düşün

Son düzenleme:
Ben Senin Koyduğun Takımı Beğenmedim Canım Bak Sana Bi kaç Model Atıcam Renk Değilde Model Olarak Bak Bakalım Eki Görüntüle 911442 Eki Görüntüle 911443 Eki Görüntüle 911444 Eki Görüntüle 911445 Eki Görüntüle 911446

Ha Kırmızıyı Burda Görünce Aklıma Geldi Renk Kırmızı,Bordo Yeşil Ama Canlı Yeşil Olmazmı Yada Turkuaz Bunlarıda Düşün

odamın tavanı alçak koyu renklerden kaçınıyorum ortasını bulmam lazım üstteki arkadaşın
paylaştığı 2.model güzel,rengi sütlü kahvemi deniyor bejmi?
bilemedim ama güzelmiş uyumu falan o renkleri düşünücem herhalde..
sanada çok teşekkür ederim arkadaşım fikirlerin ve paylaşımın için:16:

Back
X