• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikir alayım resimli

O markadan bir kaç takım en güzelleri bu içlerinden biri maxi takım gerisi koltuk takımı

$3.webp$4.webp$5.webp$6.webp$grp.webp$2.webp

bunlarda tv üniteleri yemek masaları öze ve topçuoğlu mobilyanın ürünlerini satıyormuş evkur arkadaşım inşallah işine yarar

$phoca_thumb_m_1120934.webp$phoca_thumb_m_1120328.webp$phoca_thumb_m_1120234.webp$phoca_thumb_m_1120134.webp$21z.webp$18z.webp$3.webp$phoca_thumb_m_1121713.webp$phoca_thumb_m_1120934.webp$phoca_thumb_m_1120328.webp$phoca_thumb_m_1120234.webp$phoca_thumb_m_1120134.webp$21z.webp$18z.webp$3.webp$phoca_thumb_m_1121713.webp

Canım bizde evkurdan almıştık 6 sene önce türkmen mobilyaydı çok sağlam orası eksin ve biz aldığımızda en hesaplı yerdi bize çok uygundu,şimdi baktım arkadaşın koyduğu ersim türkmen mobilyanın sizlerde bakın siteye, yatak olan model istiyor o yüzden maxi takımlara bakıyor ikinci koyduğu içlerinde en güzeli o markada.

Arkadaş yatak olabilen birşey istiyorsa koyduğu modeller içinden bende onu beğenmiştim..:34:

Son düzenleme:
Arkadaş ille de yatak olabilen birşey istiyorsa koyduğu modeller içinden bende o daha iyi demiştim zaten..:34:

Canım o yatak olmuyor sandım ben:) ama oluyormuş bencede en güzel o o zaman inşallah odasına büyük gelmez:16:

bu yatak oluyormus

bu yatak oluyorsa çok güzel bence açık gri üstüne pembe mor yastık buna da uyar ya da sütlü kahvede güzel olur bu modele ona da turkuaz yastıklar güzel olur

sanki kendi evime alıyormuş gibi heyecan yaptım bende:1: şöyle bir durumda var 15 günden önce teslim etmiyorlar sipariş veriyorlar fabrikaya

Gri Renk İçini Sıkar İnsanın Ben O Koyduğunuda Beğenmedim Canım Yok Anlaşamicaz :1: Sen Nerde Oturuyorsunki de Seçenek Az Anlamadım:26: Spor Tarz Bişiy Al Kol Koyma Yerleri Yastık Olan Yada Mobil Olan Bir Model Lazım Sana Şimdi Sana Resim Atıcam Bunun Gibilerden Al Aceleye Getirme Sakın :45:$efes-kanepe_1b.webp$milas_otr_grp_ftn_5b_1.webp

Ben Kendi Kullandığım Oturma Odasındaki Kanepeyi Koyucam Buraya Çok Memnunum Hemde Çok 2 Kişi Yatıyo Tek Kanepede Ve Sandıklı Evim Benimde Çok Dar $3d3102fe64e5223178101fc9c5533e6d_1324934377.webp

Aynısı Bu Benim

senin dediğin modellerdende var orda

$3.webp$grp.webp$2.webp

Bak Bunlar Çok İyi Renkleride Güzel Neden Arkadaş Bunlara Bakmıyorki Takım Olayını Geçsin Bi Alsın 2 Tane Bu Kanepelerden Çok İşine Yarayacak Benim Evdeki Modeldende Heryerde Var Çok Sık Görüyorum Herkesede Tavsiye Ediyorum :31: Tekli Kesinlikle Olmaz Boşa Yer Kaplıyor Bi İşe Yaramaz Küçük Evde

canım bu benim zevkime hiç uymuyor ondan bakmıyorum
ne istediğimi tam bulamadım ama böyle bir model istemiyorum neyazık:19:
canım ben takım almayı planlıyorum hep öyle düşündüm ondan,

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=783524&d=1377171399
peki bu koltuk modeli nasıl ben çok beğendim bunu zevkim çok farklı galiba benim zevkimide kimse beğenmiyo:8:
ankarada olmasa gidip alıcam ama ankara çok uzak :14:

Canım bu takım çok hoş bence buna yakın model alabilirsin senin ilk yüklediğinin modası geçti güzelim alma onu ama ikinci yüklediğin olabilir gri istiyorsun anladığım kadarıyla yalnız gri rengi iç karartıyor diyorlar onu da düşün bir süre sonra sıkılma, evkurdakilerin fotosunu yükledim bence sen onların içinden beğendiklerini seç ilk mesajına ekle anket yap daha iyi olur, bak yine diyorum sakın acele etme yaşayan biri olarak söylüyorum canım sonra pişmanlığı kötü oluyor.

Bak Bunlar Çok İyi Renkleride Güzel Neden Arkadaş Bunlara Bakmıyorki Takım Olayını Geçsin Bi Alsın 2 Tane Bu Kanepelerden Çok İşine Yarayacak Benim Evdeki Modeldende Heryerde Var Çok Sık Görüyorum Herkesede Tavsiye Ediyorum :31: Tekli Kesinlikle Olmaz Boşa Yer Kaplıyor Bi İşe Yaramaz Küçük Evde

Canım bu da zevk meselesi tabi bende bu modelleri çok sevmiyorum kolsuz şekli simetrik değil.) ben simetrik olsun isterim birde bir akrabanın evinde var oğlum kolu var diye yaslandı düştü çok fena o yüzden anti pati oldu bende:(( başını üstüne düşmüştü kuzum:(

Eki Görüntüle 909724 kızlar bu koltuk takımını beğendim rekte değişiklik yapılıyormuş,
renk olarakEki Görüntüle 909733 burenk olsa nasıl olur,
ilgilenen arkadaşlara çok teşekkürler:16:

eflalim
canım senin 1dediğin modelle mavi yastıklı model aynı bu takımın 2lisi açılmıyor
bana ikiside açılan sandıklı bir model lazım en son yuklediğim model hem ayaklı, hem sandıklı,
hem ikiside açılıyor, hem görsel olarak kibar duruyor rengide çok kötü değil katoloktan seçip beğenmeye çok güvenim kalmadı bu modeli orda gördüm beğendim ünitemede uyar,bunda karar kıldım,
kararsız olmaktansa, iyi kötü bir karar verip arkasında durmalıyım, eğer şartlarıma uyarsa,başlığı çıkıyorsa sürekli açılmaktan çabuk ayakları deforme olmazsa bu model diyorum çünkü ben sürekli açıcam yatak olarakta kullanıcam..

Back
X