buna bakın Eki Görüntüle 915141
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
illaki koyu mu olacak.bak senin baktıgın yerde maxi takım değil de koltuk takımlarına baksan.
mesela Eki Görüntüle 915124 Eki Görüntüle 915124
Canım bizde evkurdan almıştık 6 sene önce türkmen mobilyaydı çok sağlam orası eksin ve biz aldığımızda en hesaplı yerdi bize çok uygundu,şimdi baktım arkadaşın koyduğu ersim türkmen mobilyanın sizlerde bakın siteye, yatak olan model istiyor o yüzden maxi takımlara bakıyor ikinci koyduğu içlerinde en güzeli o markada.
Arkadaş ille de yatak olabilen birşey istiyorsa koyduğu modeller içinden bende o daha iyi demiştim zaten..![]()
bu yatak oluyormus
Canım o yatak olmuyor sandım ben:) ama oluyormuş bencede en güzel o o zaman inşallah odasına büyük gelmez![]()
bu yatak oluyormus
Bak Bunlar Çok İyi Renkleride Güzel Neden Arkadaş Bunlara Bakmıyorki Takım Olayını Geçsin Bi Alsın 2 Tane Bu Kanepelerden Çok İşine Yarayacak Benim Evdeki Modeldende Heryerde Var Çok Sık Görüyorum Herkesede Tavsiye EdiyorumTekli Kesinlikle Olmaz Boşa Yer Kaplıyor Bi İşe Yaramaz Küçük Evde
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=783524&d=1377171399
peki bu koltuk modeli nasıl ben çok beğendim bunu zevkim çok farklı galiba benim zevkimide kimse beğenmiyo
ankarada olmasa gidip alıcam ama ankara çok uzak![]()
Bak Bunlar Çok İyi Renkleride Güzel Neden Arkadaş Bunlara Bakmıyorki Takım Olayını Geçsin Bi Alsın 2 Tane Bu Kanepelerden Çok İşine Yarayacak Benim Evdeki Modeldende Heryerde Var Çok Sık Görüyorum Herkesede Tavsiye EdiyorumTekli Kesinlikle Olmaz Boşa Yer Kaplıyor Bi İşe Yaramaz Küçük Evde
O markadan bir kaç takım en güzelleri bu içlerinden biri maxi takım gerisi koltuk takımı
Eki Görüntüle 915143 Eki Görüntüle 915144 Eki Görüntüle 915146 Eki Görüntüle 915147 Eki Görüntüle 915148 Eki Görüntüle 915150
Eki Görüntüle 909724 kızlar bu koltuk takımını beğendim rekte değişiklik yapılıyormuş,
renk olarakEki Görüntüle 909733 burenk olsa nasıl olur,
ilgilenen arkadaşlara çok teşekkürler![]()