selam hanımlar bir konuda fikir almak istiyorum,
bir üçlü koltuk ve 2berjer var evimde ben bunları daha modern ve güzel yapmak istiyorm şuan yeni bir takım alamam sadece yastıklarına,minderlerine kılıf diktirerek bir şeye benzetebilirmiyim,eğer olursa hangi renklerle uyumlu olur birde yanına açılan kanepe alıcam hangirenk alsam uyumlu olur bu aralar evime çok kafayı takıyorum yardımlarınızla bişeye benzetebilirsek her yaptığımızı fotalayıp sizlerle paylaşırım,fazla para harcamadan birşeye benzese çok iyi olacak inşALLAH..
not:halılar o odanın değil.
Eki Görüntüle 907378
Minderlerini sütlü kahverengi yap tek renk silinebilen kumaşlar var, yan taraflara koyduğun borda yastıklarıda kahverengi yan alacağın çekyatıda açık kahverengi al onlarada yastık dikersin kahverengi renkten, uyum sağlar. Yerdeki morlu halıyıda kaldırıp krem ve kahverengi tonlarında halın varsa iyi olur.
Aslında bir başka fikir daha sunmak isterim..Bu koltuğunun mobilya kısımlarını önce zımparalasanız sonra beyaza boyasınız. ve yukarıdaki dediklerimi öyle uygulasanız harika olurdu. Valla yakınlarda bir yerlerde olsan komşun olup yardım ederdim. Böyle şeyleri çok severim.
Bence Hiç Kumaştı Boyaydı Uğraşmayın Dahada Masraf Eliniz Bollaşınca Koltuk Takımı Alın Gerçekten Çok Eskimiş Uğraştığına Değmez Canım
Nicin kotu oluyorsun..esya ev tamam insan mutlu oluyor gonlunce oldugu zaman ama bunlardan daha onemli seyler var hayatta...bak canim bu koltuk takimin minderlerini ya mavi yada zumrut yesili yaparsan mukemmel olur..birde hazir renkli minderler satiliyor heryerde al koy havasi degisir inan.ahsap boya ilede kenarlarini boyuyabilirsin ama boylede kalabilir bence.gucun yetene kadar bu sekilde idare edebilirsin.
çok haklısız aslında, ama beni çok huzursuz ediyor evim eşyam hiçbiri düzgün değil kendi ruh sağlığım için bişey yapmak birşeye benzetmek istiyorum evim kötü ev bu haldeyken yeni eşya almak olmaz yeniside mafolur en azından döşemesi sağlam çokm masraf etmeden birşeye benzermi fikir danışmak istedim,sağolun yorum için.
canım niçinmi kötü oluyorum:8senelik evliyim kimsenin suçu değil belki benim suçum,
bir tam olarak yeni gelin evi gibi bile olmadı hiçbir zaman evim
gencim yaşıtlarımın evi kıpır kıpır şıkır şıkırken ben eşimin inadıyla yarı inşaat bir evde yaşamak zorunda kaldım
ve bir türlü usta eli deyipte doğru düzgün olmadı onun bunun yapmasıyla oldu,
he şöyle bir durum var çok fakir değiliz eşimin inadı yüzünden böyle oldu altında iyi kötü arabasıda var
ama benim oturduğum ev böyle buna sinir oluyorum elimden bişey gelmiyor daralıyorum,çok şükür halımize bizden daha kötü olanlar elbet var durumu yok ondan böyle dersin,
ama bakıyosun herşey düzgün ev böyle diye sıkılıyorum işte...
kızlar akşam eşimle konuştuk ev için çok sıkıldığımı gördü,
istersen yenile eşyaları dedi hafta sonuna kadar kararını ver gidip alalım dedi
yapılcak yerleri yine yaparız eşyaya zarar vermeden dedi,
karar vermem lazım,oturma odası misafir odası hepsi bir olacak
18 metre falan,hem ünite, hem masa hem koltuk takımı sığdırabilirmiyim eşyaları alırken ölçe ölçe alıcam zaten kibar
açılabilen bi koltuk takımı almayı düşünüyorum yinede kararsızım,hangi renkleri seçmem gerek
ve açık renk istiyorum aslında leke tutmayan kumaşlardan kullanışı nasıl bilmiyorum kullanan varsa fikir verirse sevinirim.
birde camlarım uzun çatı katı uzun ve ufak stor perde nasıl durur zebra modelicevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum evimi baştan döşeyeğim inşALLAH........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?