- 3 Ekim 2010
- 11.496
- 3.797
- 448
eflalim
canım senin 1dediğin modelle mavi yastıklı model aynı bu takımın 2lisi açılmıyor
bana ikiside açılan sandıklı bir model lazım en son yuklediğim model hem ayaklı, hem sandıklı,
hem ikiside açılıyor, hem görsel olarak kibar duruyor rengide çok kötü değil katoloktan seçip beğenmeye çok güvenim kalmadı bu modeli orda gördüm beğendim ünitemede uyar,bunda karar kıldım,
kararsız olmaktansa, iyi kötü bir karar verip arkasında durmalıyım, eğer şartlarıma uyarsa,başlığı çıkıyorsa sürekli açılmaktan çabuk ayakları deforme olmazsa bu model diyorum çünkü ben sürekli açıcam yatak olarakta kullanıcam..
Canım biz senin evinin durumunu bilemeyiz tabiki, 2. koyduğun model 1. modele göre daha iyiydi, renk olayında da fazla seçeneğin olsaydı çok daha iyi olurdu biliyorsun ki artık düz kahve krem değil, bol renkli şeyler moda ama yinede kullanabileceğin tarz olması daha önemli, senin içine ne siner, hangisi ihtiyacını görürse onu al. Çünkü hepimizin beğenisi, beklentisi farklı, yeni evlenenler açılmalı almıyor genellikle, ya görsellik ön planda ya da eşyası az oluyor sandıklıya ihtiyaç duymuyor veya başka alternatifleri oluyor. Bu yüzden diyorum ki evinin durumunu en iyi sen bilirsin hangisi ihtiyacını görürse onu al.