• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikir alayım resimli

snm2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
365
65
123
İstanbul
selam hanımlar bir konuda fikir almak istiyorum,
bir üçlü koltuk ve 2berjer var evimde ben bunları daha modern ve güzel yapmak istiyorm şuan yeni bir takım alamam sadece yastıklarına,minderlerine kılıf diktirerek bir şeye benzetebilirmiyim,eğer olursa hangi renklerle uyumlu olur birde yanına açılan kanepe alıcam hangirenk alsam uyumlu olur bu aralar evime çok kafayı takıyorum yardımlarınızla bişeye benzetebilirsek her yaptığımızı fotalayıp sizlerle paylaşırım,fazla para harcamadan birşeye benzese çok iyi olacak inşALLAH..
not:halılar o odanın değil.

$Fotoğraf1254 (500x375).webp

Eklentiler

selam hanımlar bir konuda fikir almak istiyorum,
bir üçlü koltuk ve 2berjer var evimde ben bunları daha modern ve güzel yapmak istiyorm şuan yeni bir takım alamam sadece yastıklarına,minderlerine kılıf diktirerek bir şeye benzetebilirmiyim,eğer olursa hangi renklerle uyumlu olur birde yanına açılan kanepe alıcam hangirenk alsam uyumlu olur bu aralar evime çok kafayı takıyorum yardımlarınızla bişeye benzetebilirsek her yaptığımızı fotalayıp sizlerle paylaşırım,fazla para harcamadan birşeye benzese çok iyi olacak inşALLAH..
not:halılar o odanın değil.

Eki Görüntüle 907378

Minderlerini sütlü kahverengi yap tek renk silinebilen kumaşlar var, yan taraflara koyduğun borda yastıklarıda kahverengi yan alacağın çekyatıda açık kahverengi al onlarada yastık dikersin kahverengi renkten, uyum sağlar. Yerdeki morlu halıyıda kaldırıp krem ve kahverengi tonlarında halın varsa iyi olur.

Aslında bir başka fikir daha sunmak isterim..Bu koltuğunun mobilya kısımlarını önce zımparalasanız sonra beyaza boyasınız. ve yukarıdaki dediklerimi öyle uygulasanız harika olurdu. Valla yakınlarda bir yerlerde olsan komşun olup yardım ederdim. Böyle şeyleri çok severim.

Son düzenleme:
Minderlerini sütlü kahverengi yap tek renk silinebilen kumaşlar var, yan taraflara koyduğun borda yastıklarıda kahverengi yan alacağın çekyatıda açık kahverengi al onlarada yastık dikersin kahverengi renkten, uyum sağlar. Yerdeki morlu halıyıda kaldırıp krem ve kahverengi tonlarında halın varsa iyi olur.

Aslında bir başka fikir daha sunmak isterim..Bu koltuğunun mobilya kısımlarını önce zımparalasanız sonra beyaza boyasınız. ve yukarıdaki dediklerimi öyle uygulasanız harika olurdu. Valla yakınlarda bir yerlerde olsan komşun olup yardım ederdim. Böyle şeyleri çok severim.

öncelikle yorumun için teşekkürler:71:hem arka hem oturma minderinide mi yüzleteyim?halı oranın değil zaten ama halı alabilsem çok iyi olacak ona uyan bir halım yok ona bakıcam,ee silinebilir kumaş olmasına gerek yok yüzleri makınada yıkanıyor(silinebilir kumaş biraz tuzluda)boyama benimde aklımdan geçti yanlarında kaverengi detayı var o sırıtmazmı birde boyamayı kendim yapabilirmiyim boyama bana kaça malolur..

Merhaba,

canım bence radikal bir değişiklik yap ve kılıf diktirmektense bir döşemeciyle koltuğu komple farklı bir kumaşa kaplatmak için fiyat konuş. Kenar tahta çıtaları için de ahşap boyaları var. Büyük yapı marketlerden sorarsan yardımcı olurlar. Sana bir kutu boya yeter ki o da 20-30 tl yi geçmez bence. Yeni alacağın koltuğu da kaplattığın kumaşa yakın bir renk alırsın, oldu da bitti işte.

Hangi renk dersen bence eski koltuğunu gri renkle veya kırık beyaza kaplat. Kenar tahtaları da beyaza boya. Pembe, Fuşya, turkuaz renklerde yastıklar diktir. Alacağın koltuk sadece turkuaz veya pembe bile olursa uyum sağlanır. Artık salonlarda hepsi aynı değil de renk uyumu olan oturma gurupları moda.

Biraz masraf olur ama en azından kahverenginin boğuculuğundan kurtulmuş olursun. Koltukların bu renkle çok klasik ve eski tip gözüküyor. Yenisini almadan uyguna bu şekilde salonunu baya değiştirebilirsin. Bu koltuklara ne yaparsan yap bence seni tatmin etmeyecektir. Sevgiler.

radikal bir karar alırım almasınada öyle bir gücüm yok :(malesef.
sadece minder ve yastıkları için koltuk kaplamacıdan leke tutmayan kumaş için 350
eski tip kumaş için 250tl fiyat çıkardı bana birde kaplatsam oo birde sade 3lü 2tekli
bende mecburiyetten bunlarla idare etmek zorundayım örtü diken yer ise 100lira fiyat verdi üstelik taksitle
bende 3minderini 2yapsam 3yastığınıda 2liuzun yapsam bide tek renk uygun bişey yaptırsam
renkli yastık alsam olmazmıki çok kararsız ve kötüyüm,

Bence Hiç Kumaştı Boyaydı Uğraşmayın Dahada Masraf Eliniz Bollaşınca Koltuk Takımı Alın Gerçekten Çok Eskimiş Uğraştığına Değmez Canım

Nicin kotu oluyorsun..esya ev tamam insan mutlu oluyor gonlunce oldugu zaman ama bunlardan daha onemli seyler var hayatta...bak canim bu koltuk takimin minderlerini ya mavi yada zumrut yesili yaparsan mukemmel olur..birde hazir renkli minderler satiliyor heryerde al koy havasi degisir inan.ahsap boya ilede kenarlarini boyuyabilirsin ama boylede kalabilir bence.gucun yetene kadar bu sekilde idare edebilirsin.

Bence Hiç Kumaştı Boyaydı Uğraşmayın Dahada Masraf Eliniz Bollaşınca Koltuk Takımı Alın Gerçekten Çok Eskimiş Uğraştığına Değmez Canım

çok haklısız aslında, ama beni çok huzursuz ediyor evim eşyam hiçbiri düzgün değil kendi ruh sağlığım için bişey yapmak birşeye benzetmek istiyorum evim kötü ev bu haldeyken yeni eşya almak olmaz yeniside mafolur en azından döşemesi sağlam çokm masraf etmeden birşeye benzermi fikir danışmak istedim,sağolun yorum için.

Nicin kotu oluyorsun..esya ev tamam insan mutlu oluyor gonlunce oldugu zaman ama bunlardan daha onemli seyler var hayatta...bak canim bu koltuk takimin minderlerini ya mavi yada zumrut yesili yaparsan mukemmel olur..birde hazir renkli minderler satiliyor heryerde al koy havasi degisir inan.ahsap boya ilede kenarlarini boyuyabilirsin ama boylede kalabilir bence.gucun yetene kadar bu sekilde idare edebilirsin.

canım niçinmi kötü oluyorum:8senelik evliyim kimsenin suçu değil belki benim suçum,
bir tam olarak yeni gelin evi gibi bile olmadı hiçbir zaman evim
gencim yaşıtlarımın evi kıpır kıpır şıkır şıkırken ben eşimin inadıyla yarı inşaat bir evde yaşamak zorunda kaldım
ve bir türlü usta eli deyipte doğru düzgün olmadı onun bunun yapmasıyla oldu,
he şöyle bir durum var çok fakir değiliz eşimin inadı yüzünden böyle oldu altında iyi kötü arabasıda var
ama benim oturduğum ev böyle buna sinir oluyorum elimden bişey gelmiyor daralıyorum,çok şükür halımize bizden daha kötü olanlar elbet var durumu yok ondan böyle dersin,
ama bakıyosun herşey düzgün ev böyle diye sıkılıyorum işte...

bence koltuğun tamamını kapatıcak kadar (tahta yerleri de dahil) krem rengi polar kumaş al ört koltuğu, üstüne de mor lu kırlentler al hem bu halıya da uyar (benim turuncu bi kanepem vardı işe yaradı bu yöntem):16:

Bence yastıkları kaplatmak yerine koltuk örtüsüyle daha iyi olur hesaplı kumaşla komple örtü diktirebilirsiniz ya da bürümcek, streç koltuk örtüleri var onlardan alabilirsiniz örnek resim koyayım, mesela bende oturma odama değişiklik istiyorum koltuk örtüsü düşünüyorum:34: canınız sıkmayın bir örtüye bakar üstüne de kırlentle tamamdır mesala o halıya uygun diktirebilir ya da alabilirsiniz

$2.webp$3.webp$4.webp$images.webp$imagesYX3VGYZQ.webp$untitled.webp

çok haklısız aslında, ama beni çok huzursuz ediyor evim eşyam hiçbiri düzgün değil kendi ruh sağlığım için bişey yapmak birşeye benzetmek istiyorum evim kötü ev bu haldeyken yeni eşya almak olmaz yeniside mafolur en azından döşemesi sağlam çokm masraf etmeden birşeye benzermi fikir danışmak istedim,sağolun yorum için.

Ne Diyeyim Hayırlısı İnşallah Herşey 2014 Yılında Gönlünce Olur Sevgiyle Kalın...:16::29:

seçenek olarak koltuk ortusu gorunuyor..fakat sızın soyledıgınız mınder boyutları da hoş olur..ama yan döşemeler hoş gostermeyebılır..sanırım yan döşemeler ıcın bırşeyler düşünmek gerekiyor..

canım niçinmi kötü oluyorum:8senelik evliyim kimsenin suçu değil belki benim suçum,
bir tam olarak yeni gelin evi gibi bile olmadı hiçbir zaman evim
gencim yaşıtlarımın evi kıpır kıpır şıkır şıkırken ben eşimin inadıyla yarı inşaat bir evde yaşamak zorunda kaldım
ve bir türlü usta eli deyipte doğru düzgün olmadı onun bunun yapmasıyla oldu,
he şöyle bir durum var çok fakir değiliz eşimin inadı yüzünden böyle oldu altında iyi kötü arabasıda var
ama benim oturduğum ev böyle buna sinir oluyorum elimden bişey gelmiyor daralıyorum,çok şükür halımize bizden daha kötü olanlar elbet var durumu yok ondan böyle dersin,
ama bakıyosun herşey düzgün ev böyle diye sıkılıyorum işte...

canım ya seni okadar anlıyorum ki ah şu eşler bir anlasalar,kendileri sabah gidiyorlar,akşam geliyorlar.evdekinin ne hissettiğini bilmiyorlar.illaki yapıcam diyorsan bütçeni hesapa kat,ya açık mavi ya yeşil tonları yap.renkli birkaç kırlent...insana huzur verir diye düşünürüm.
istersen evim şahaneyi çağır...

kızlar akşam eşimle konuştuk ev için çok sıkıldığımı gördü,
istersen yenile eşyaları dedi hafta sonuna kadar kararını ver gidip alalım dedi:53:
yapılcak yerleri yine yaparız eşyaya zarar vermeden dedi,
karar vermem lazım,oturma odası misafir odası hepsi bir olacak
18 metre falan,hem ünite, hem masa hem koltuk takımı sığdırabilirmiyim eşyaları alırken ölçe ölçe alıcam zaten kibar
açılabilen bi koltuk takımı almayı düşünüyorum yinede kararsızım,hangi renkleri seçmem gerek
ve açık renk istiyorum aslında leke tutmayan kumaşlardan kullanışı nasıl bilmiyorum kullanan varsa fikir verirse sevinirim.
birde camlarım uzun çatı katı uzun ve ufak stor perde nasıl durur zebra modeli:16:cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum evimi baştan döşeyeğim inşALLAH........

kızlar akşam eşimle konuştuk ev için çok sıkıldığımı gördü,
istersen yenile eşyaları dedi hafta sonuna kadar kararını ver gidip alalım dedi:53:
yapılcak yerleri yine yaparız eşyaya zarar vermeden dedi,
karar vermem lazım,oturma odası misafir odası hepsi bir olacak
18 metre falan,hem ünite, hem masa hem koltuk takımı sığdırabilirmiyim eşyaları alırken ölçe ölçe alıcam zaten kibar
açılabilen bi koltuk takımı almayı düşünüyorum yinede kararsızım,hangi renkleri seçmem gerek
ve açık renk istiyorum aslında leke tutmayan kumaşlardan kullanışı nasıl bilmiyorum kullanan varsa fikir verirse sevinirim.
birde camlarım uzun çatı katı uzun ve ufak stor perde nasıl durur zebra modeli:16:cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum evimi baştan döşeyeğim inşALLAH........

Gözünüz aydın olsun:) evinizin fotoğraflarını eklerseniz daha iyi yardımcı olunur:34:

$koltuk takım.webpkızlar bu koltuk takımını beğendim rekte değişiklik yapılıyormuş,
renk olarak$koltuk takım 2.webpburenk olsa nasıl olur,
ilgilenen arkadaşlara çok teşekkürler:16:

sızın adınıza gerçekten sevındım:)
sectıgınız koltuk rengı guzel...her renk mobılya vs gıder..
leke tutmayan kumaşın adı TAY Tüyü sanırım..
catı katı uzun dar olması fark etmez sanırım...
fakat ben yaptırmazdım..temızlık acısından:)
resımlerınızı bekliyoruz:) kolay gelsın

canım ya senin bu üretim potansiyeline hayranım kızlarına:nazar: falan hep birşeyler üreterek yapman falan çok becerikli akıllı bir kadınsınbi okadarda güzel :)) :nazar:

Back
X