Fikir alabilirmiyim acaba?

gokce33

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
1.648
1.121
133
35
iyi aksamlar arkadaslar carsamba gunu 2 aile evimize cigkofte yemeye gelecek peki cigkoftenin yaninda baska ne gider ben salata ve marul disinda borek ve tiramisu dusundum ama cok mu az olur sizce bana neler oneririsiniz simdiddn cok tesekkur ederim

iyi aksamlar arkadaslar carsamba gunu 2 aile evimize cigkofte yemeye gelecek peki cigkoftenin yaninda baska ne gider ben salata ve marul disinda borek ve tiramisu dusundum ama cok mu az olur sizce bana neler oneririsiniz simdiddn cok tesekkur ederim
Çiğköftenin yanına tiramisu mu?

Cig köfte günü yapiyorsaniz bence baska bir şeye gerek yok. Belki sarma yapabilirsiniz..

Tatlı olarak daha geleneksel birşey olabilir..
Baklava,kadayıf gibi..
Bilgece'nin dediği gibi sarma olabilir..

kaşık salatası bostana bol ekşili mercimek çorbası daha da çiğ köfteye bir şey yakışmaz annesi halfetili biri olarak söylüyorum

kaşık salatası bostana bol ekşili mercimek çorbası daha da çiğ köfteye bir şey yakışmaz annesi halfetili biri olarak söylüyorum
Sagol arkadasim yazdiklarin icin ne biliyim acemiyim iste ne yapcagimi bilemedim bi turlü

Hayır gelenekseldın..
Çoğu zaman bende yaptığım yemeğin yanına alakasız şeyler hazırlayabiliyorum..:)
İnternet çok yardımcı oluyor,hangi yemeğin yanına ne gider vs..
Yaaaa baktim da dunyanin seyini yapmislar ama dedigin gibi gelenksel bintatli yapmam daha dogru olur acemilik iste dusunemedim bi an ama guzel fikirleriniz icin tesekkur ederim

olur öyle dert etme alakasız şeylerde yapsan bi emeğin var ama çiğköfte sofrası daha gelenekseldir ayran ve şalgamın olsun ayranı kendin yap zaten
bir tabak dolusu yşil soğan ve marulun olsun
salatalarını ayrşyaten yaparsın
akşam yemeği babındaysa mercimek çorbası yaparsın
bir de fırında 5-6 patlıcan patlat tereyağ ile karıştır domates doğra bi patlıcan salatan da olsun..
çiğköfte ful mezeyle tek başına yeter anlayacağın..
çay yanına da ister tramisunu yap ister pasta börek ama tatlıyı sofraya koyacaksan bi tulumba daha iyi
hadi afiyet olsun
Sagol arkadasim yazdiklarin icin ne biliyim acemiyim iste ne yapcagimi bilemedim bi turlü

Cok tesekkur ederim yazan ellerin dert gormesin cok guzel fikirler verdin bana mutlaka dikkate alicam

sofraya nar ekşisi ve durum ekmegi, lavas gibi koymayi unutma..

Aynen katılıyorum... (;
Yalnız çay yanında böreğe gerek olduğunu da düşünmüyorum, bulgur fazlasıyla şişirecektir malum.
Tatlı yeterli gelecektir, illa ki birşeyler olsun diyorsanız da çerez çıkarabilirsiniz, isteyen yer... (;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…