Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çiğköftenin yanına tiramisu mu?iyi aksamlar arkadaslar carsamba gunu 2 aile evimize cigkofte yemeye gelecek peki cigkoftenin yaninda baska ne gider ben salata ve marul disinda borek ve tiramisu dusundum ama cok mu az olur sizce bana neler oneririsiniz simdiddn cok tesekkur ederim
Tatlim cigkofteden sonra cay icilirse yanina borek ve tiramisu diye dusunmustum ne biliyim cok mu sacma olmusÇiğköftenin yanına tiramisu mu?
Tesekkur ederim sagolasinTatlı olarak daha geleneksel birşey olabilir..
Baklava,kadayıf gibi..
Bilgece'nin dediği gibi sarma olabilir..
Çiğköfte yöresel bir tat,yanına daha ona uygun bir tatlı yakışır.Tatlim cigkofteden sonra cay icilirse yanina borek ve tiramisu diye dusunmustum ne biliyim cok mu sacma olmus
Anladim ben biraz sacmaladim galibaÇiğköfte yöresel bir tat,yanına daha ona uygun bir tatlı yakışır.
kaşık salatası bostana bol ekşili mercimek çorbası daha da çiğ köfteye bir şey yakışmaz annesi halfetili biri olarak söylüyorumiyi aksamlar arkadaslar carsamba gunu 2 aile evimize cigkofte yemeye gelecek peki cigkoftenin yaninda baska ne gider ben salata ve marul disinda borek ve tiramisu dusundum ama cok mu az olur sizce bana neler oneririsiniz simdiddn cok tesekkur ederim
Hayır saçmalamadın..Anladim ben biraz sacmaladim galiba
Bak unuttum,kesinlikle şalgamsız olmaz.. :)Şalgam şalgam
Sagol arkadasim yazdiklarin icin ne biliyim acemiyim iste ne yapcagimi bilemedim bi turlükaşık salatası bostana bol ekşili mercimek çorbası daha da çiğ köfteye bir şey yakışmaz annesi halfetili biri olarak söylüyorum![]()
Yaaaa baktim da dunyanin seyini yapmislar ama dedigin gibi gelenksel bintatli yapmam daha dogru olur acemilik iste dusunemedim bi an ama guzel fikirleriniz icin tesekkur ederimHayır gelenekseldın..
Çoğu zaman bende yaptığım yemeğin yanına alakasız şeyler hazırlayabiliyorum..:)
İnternet çok yardımcı oluyor,hangi yemeğin yanına ne gider vs..
Sagol arkadasim yazdiklarin icin ne biliyim acemiyim iste ne yapcagimi bilemedim bi turlü
Aynen oyle missimmm salgamsiz cif ki gecesi olmazdi =)Bak unuttum,kesinlikle şalgamsız olmaz.. :)
Cok tesekkur ederim yazan ellerin dert gormesin cok guzel fikirler verdin bana mutlaka dikkate alicamolur öyfikirler etme alakasız şeylerde yapsan bi emeğin var ama çiğköfte sofrası daha gelenekseldir ayran ve şalgamın olsun ayranı kendin yap zaten
bir tabak dolusu yşil soğan ve marulun olsun
salatalarını ayrşyaten yaparsın
akşam yemeği babındaysa mercimek çorbası yaparsın
bir de fırında 5-6 patlıcan patlat tereyağ ile karıştır domates doğra bi patlıcan salatan da olsun..
çiğköfte ful mezeyle tek başına yeter anlayacağın..
çay yanına da ister tramisunu yap ister pasta börek ama tatlıyı sofraya koyacaksan bi tulumba daha iyi
hadi afiyet olsun![]()
olur öyle dert etme alakasız şeylerde yapsan bi emeğin var ama çiğköfte sofrası daha gelenekseldir ayran ve şalgamın olsun ayranı kendin yap zaten
bir tabak dolusu yşil soğan ve marulun olsun
salatalarını ayrşyaten yaparsın
akşam yemeği babındaysa mercimek çorbası yaparsın
bir de fırında 5-6 patlıcan patlat tereyağ ile karıştır domates doğra bi patlıcan salatan da olsun..
çiğköfte ful mezeyle tek başına yeter anlayacağın..
çay yanına da ister tramisunu yap ister pasta börek ama tatlıyı sofraya koyacaksan bi tulumba daha iyi
hadi afiyet olsun![]()