Fikir alabilirmiyim acaba?

sofraya nar ekşisi ve durum ekmegi, lavas gibi koymayi unutma..:kk77:
Onlar aklimda zaten hani ben baska yemek olarak ne yapabilirim diye danismak istemistim sizlere ama baya bi fikir aldim sagolasin canim tesekkur ederim sana da

iyi aksamlar arkadaslar carsamba gunu 2 aile evimize cigkofte yemeye gelecek peki cigkoftenin yaninda baska ne gider ben salata ve marul disinda borek ve tiramisu dusundum ama cok mu az olur sizce bana neler oneririsiniz simdiddn cok tesekkur ederim

Bende evde çiğ köfte partisi vermiştim :) çorba yapmıştım isteyen olur diye ki istemişlerdi de yaşlılarda vardı aralarında onun dışında çayın yanına kek ve sütlü tatlı yapmıştık tuzlu birşey koymamıştım ama sen istersen kraker tarzında bişey koyabilirsin çünkü çiğ köfte yeterince mideyi dolduruyo börek yenmeyebilir gibi geliyo bana.. Tiramisu güzel fikir ama tad olarak gayet iyi olur gibi.. :)

Bende evde çiğ köfte partisi vermiştim :) çorba yapmıştım isteyen olur diye ki istemişlerdi de yaşlılarda vardı aralarında onun cigkoft
Bende evde çiğ köfte partisi vermiştim :) çorba yapmıştım isteyen olur diye ki istemişlerdi de yaşlılarda vardı aralarında onun dışında çayın yanına kek ve sütlü tatlı yapmıştık tuzlu birşey koymamıştım ama sen istersen kraker tarzında bişey koyabilirsin çünkü çiğ köfte yeterince mideyi dolduruyo börek yenmeyebilir gibi geliyo bana.. Tiramisu güzel fikir ama tad olarak gayet iyi olur gibi.. :)

ayın yanına kek ve sütlü tatlı yapmıştık tuzlu birşey koymamıştım ama sen istersen kraker tarzında bişey koyabilirsin çünkü çiğ köfte yeterince mideyi dolduruyo börek yenmeyebilir gibi geliyo bana.. Tiramisu güzel fikir ama tad olarak gayet iyi olur gibi.. :)
Hani bizim oralar da bi tabir vardir bulgur mideyi kazır diye iste boregi o yuzden dusunmustum ama arkadaslardan borek icin bi fikir gelmedi zaten yani demekki borek olmaz cigkoftenin yaninda ama corba da guzel bi fikir tesekkurler canim

Bostana ve patlıcan salatası on numara oluyor çiğkofteyle.Ayy canım çekti ya...

Onlar aklimda zaten hani ben baska yemek olarak ne yapabilirim diye danismak istemistim sizlere ama baya bi fikir aldim sagolasin canim tesekkur ederim sana da

ne yapayim parkbyull hepsicigini yazmis bize birsey birakmamis..:KK70:

biz bir kere bir yere gittiydik de orada ekmek almamislar bol diye marulla falan yeriz diye..yedik ama ben pilavi bile ekmek olmadan karnim doymadigi icin pek zevk alamamistim..o yuzden hatirlatayim dedim:KK51:

ayyy ağzım sulandı bu hamilelik nasıl etkiliyor insanı arkadaş :kk77::kk77:

iyi aksamlar arkadaslar carsamba gunu 2 aile evimize cigkofte yemeye gelecek peki cigkoftenin yaninda baska ne gider ben salata ve marul disinda borek ve tiramisu dusundum ama cok mu az olur sizce bana neler oneririsiniz simdiddn cok tesekkur ederim
Mercimek çorbası,salata,Çiğ köfte,ayran, yada şalgam salata,turşu ve marul yeter,çayın yanına börek falan yapma hafif birşeyler yapsan kafi illa tatlı vereceksen tiramisu verme,Onu yerine baklava yada revani gibi birşeyler yapabilirsin.

Mercimek çorbası,salata,Çiğ köfte,ayran, yada şalgam salata,turşu ve marul yeter,çayın yanına börek falan yapma hafif birşeyler yapsan kafi illa tatlı vereceksen tiramisu verme,Onu yerine baklava yada revani gibi birşeyler yapabilirsin.
Tamam tatlim revani guzel fikir aslinda baklavayi dusundum ama ancak hazir alabilirim kendim elde acamam yani ama revani yapabilirim ya da hani hashasli gibi oalndan ya da muhallebili irmik de yapabilirim zaten borekten vazgectim cogu arkadasim onaylamadi tiramisu ve boregi sana da cok tesekkur ederim guzel fikirlerin icin

Canım başlangıç olarak
meçimek çorbası
Zeytin yağlı sarma
Çeşitli mezeler olabilir
Tatlı olarak arkadaşın dediğine katılıyorum geleneksel hafif birşey olsun ben mesala kabak tatlısı yapardım :kk77:
Sindirimi kolay ve hafif olur :KK66:

Canım başlangıç olarak
meçimek çorbası
Zeytin yağlı sarma
Çeşitli mezeler olabilir
Tatlı olarak arkadaşın dediğine katılıyorum geleneksel hafif birşey olsun ben mesala kabak tatlısı yapardım :kk77:
Sindirimi kolay ve hafif olur :KK66:
Ben sarma yapamiyorum ama yoksa sarma cok guzel fikirdi corba salata ayran salgam bol yesillik tatli olarak revani dusundum ama iste bi tür daha lazim ama ne?

Back
X