Benim hamileyken hiç ağrım olmadı inşallah seninde öyle olur canım çocuğunu sağ salim kucağına al.Teşekkür ederim canım 8 haftalık şu an :) güzel dileklerin için çok teşekkür ederim amiiin inşallah arada yazar güncellerim zaten şimdilik şükür iyi gidiyoruz
Çocuklarınız kaç yaşında? 3çocukla zor oluyordur eminim ama en çok da onlar için sizin iyi olmanız, psikolojinizin sağlam olması lazımÇok şükür halimize 3 küçük çocuğum var insan üzülüyor onlara yetemiyorum diye yoksa Bi sorun yok.
Büyük 7 yaşında ortanca 5 yaşında küçük 1,5 yaşında. Onlar masaj yapıyor ağrım çok olunca evlat herşeysir allah'ım her kadına yaşatsınÇocuklarınız kaç yaşında? 3çocukla zor oluyordur eminim ama en çok da onlar için sizin iyi olmanız, psikolojinizin sağlam olması lazım
Maşallah çok güzelBüyük 7 yaşında ortanca 5 yaşında küçük 1,5 yaşında. Onlar masaj yapıyor ağrım çok olunca evlat herşeysir allah'ım her kadına yaşatsın
Amiin çok teşekkür ederim inşallah öyle olur.Benim hamileyken hiç ağrım olmadı inşallah seninde öyle olur canım çocuğunu sağ salim kucağına al.
Yapıyor malesef canım yapmadığı bisey yok yine buna şükür diyelim tamemen strese bağlı artık buna eminim benm sol tarafım komple ağrıyor el parmaklarımda karıncalanma varKizlar fibromiyalji yanma tarzi hisler yapiyor mu, benim sırtım yaniyor belime dogru da iniyor
benimde tek bacağımda bi gerginlik ve minik minik çekiliyormuş gibi bi hisler oluyor, ayakkabı ayağımı rahatsız ediyor çıkarsam dolaşsam sanki rahatlıyor ben anlamıyorum bu saçma hisler neyin nesi.. Mesela sendeki garip hislerden örnek verir misin canm, ağrı dışındaYapıyor malesef canım yapmadığı bisey yok yine buna şükür diyelim tamemen strese bağlı artık buna eminim benm sol tarafım komple ağrıyor el parmaklarımda karıncalanma var
Boynum dan damarın çekildiğini hissediyorum ayaklarım kımıl kımıl karıncalanma desem değil uyuşma değil kolumdan gelen ağrı ile el parmaklarım karıncalanıyor yüzüme vuran bi gerginlik oluyo bunun gibi şeyler yaşıyorumbenimde tek bacağımda bi gerginlik ve minik minik çekiliyormuş gibi bi hisler oluyor, ayakkabı ayağımı rahatsız ediyor çıkarsam dolaşsam sanki rahatlıyor ben anlamıyorum bu saçma hisler neyin nesi.. Mesela sendeki garip hislerden örnek verir misin canm, ağrı dışında
o tarif edemediğin kımıllık ve boyundan yüze vuran çekme gerginlik hissi banada oluyorBoynum dan damarın çekildiğini hissediyorum ayaklarım kımıl kımıl karıncalanma desem değil uyuşma değil kolumdan gelen ağrı ile el parmaklarım karıncalanıyor yüzüme vuran bi gerginlik oluyo bunun gibi şeyler yaşıyorum
merhabalar, 37 yaşındayım. 10 ay önce başlayan isal şikayeti ile gastroentrolojiye gittim. huzursuz bağırsak sendromu ve fibromiyalji dedi, mide şikayetlerim de olunca endoskopi yaptı gastrit çıktı. romatolojiye sevk etti fakat gidemedim. benim sorunum her sabah uyandığımda karın kaslarım, sırtım, bel kaslarım ağrılı ve gergin oluyor. gün içinde açılıyor. gece uyurken uykum çok bölünüyor, çok fazla rüya görüyorum, gece dişlerimi sıkıyorum, uykuda kendimi kasıyorum gibi hissediyorum. sabahları yorgun üzerimden kamyon geçmiş gibi bir hisle uyanıyorum. bu fibromiyalji denen illet bu şıkayetleri mi yapıyor. bunun için hangi doktora gitmeliyim. konyada önerebileceğiniz doktor var mı.
benimde benzer şikayetlerim vardı midemde helico bakteri çıktı onunla ilgili tedavi görüyorum.Endoskopi yapılırken biyopsi yapıldı mı ?Bende aynı durumdayım bi haftadır da karnımda bi şişkinlik ağrı anlatamam daha önce doktora gittim midemden gastrit var ülser var dediler sabaha kadar uyuyamıyorum ağrıdan yapar mı bu hastalık mide rahatsızlığı.
Hayır yapılmadı doktor istedi ama tahliller temiz çıkınca yaptırmadımbenimde benzer şikayetlerim vardı midemde helico bakteri çıktı onunla ilgili tedavi görüyorum.Endoskopi yapılırken biyopsi yapıldı mı ?
Kesin tanısı endoskopiyle konuluyor ve endoskopi sırasında biyopsi yapılıyor keşke yaptırsaymışsınız . isterseniz özel bi hastanede gaita testi vererek de helico bakteri testi yaptırabilirsiniz ama tanı konusunda kesin olmuyor.Hayır yapılmadı doktor istedi ama tahliller temiz çıkınca yaptırmadım
Özele gitmiştim bende doktor hiç anlamıycaksın bayıldatarak yapıcaz dedi ama ben korktum helico bakteri nedirKesin tanısı endoskopiyle konuluyor ve endoskopi sırasında biyopsi yapılıyor keşke yaptırsaymışsınız . isterseniz özel bi hastanede gaita testi vererek de helico bakteri testi yaptırabilirsiniz ama tanı konusunda kesin olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?