Canim ne demek inşaallah faydası olur o 2007 de paylasmis o yaziyi ondan sonrada 2015 gibi bi paylasim yapmis sadece maras akanpunturla iyi oldugunu sanirim tekrarlamamista bi bayanda aynı kisiye gitmis ilk zaman iyi oldugunu yazmisti sonra agrilar geri gelmis ama kime neyin yariyacagi hic belli degil dene derim ama bu maras akapuntur işin ehli biriymis.Reishi mantari kullanan arkadasta bi sene kullandi o paket olarak yani kapsulu cayi nescafesi hepsini kullandi bi ay olmadi konusali iyiyim biraktim kullanmıyorum dedi ben kisa bi sure kullandim ama belki erken biraktim bide paketi almamistim kapsul ve cayini aldim hatta devam etsemmi hala düşünüyorum bu arada senin agrilar tum vucuttami benim sol tarafim sirtim ve sol gogus alti kalp carpintisida yapiyo bazen oyulur gibi cok şiddetli agri çekiyorum kuru igne denedim 5 seans tedavim bitmedi ama agrilarim ayni Rabbim cumlemize bi cikis yolu gostersin sifa versin
Ben biraz arastirdim ama hep zayiflatici diye yorum yapılmis agrilar icin bilgi bulamadim inşaallah faydasi olur ve burdan paylasirsinizvalla kalça bel arada sırt omuz ve direklerde ağrı dizlerin iç kısım ların da ağrı . i. bağırsak sendromu.halsizlik sabah yorgun uyanma bazen bacaklarm arka kısımlarında kas ağrısı özellikle yürürken anksiyete bozukluğu baş ve gözlerde ağrı boyun ağrısı yutma güçlüğü kaslar da seyirmë yani bende yok yok ama hamd olsun bugünlermë Rabbim daha beterinden korusun işte şimdi benim görüncem lösemi tanısı kondu iyileşti Himalaya da yetişen orjinal goji kullandı ve düzelmeyen kan değerli 3 ay kullanım la düzeldi fibromiyalji ye de çok iyi geliyor mus siparis ettim bekliyorum bende
ya diyet yaparak evet zayıflamaya yarıyor zaten görüncem 25 yaşında 100 kilo falan o hemotoloji doktoruna sordu o da kullanabilir sın demiş diyet yaptı hem kilo vermek için hem de hastalık için gerçekten düzeldi onda görmeseydim hayatta inanmaz dım ona satan kadın Tw programı na katılcakmış görümce mi de davet etti raporlaryla valla ben araştırdım fibromiyalji ye de iyi geldiğini görünce bende siparis ettim zaten yorgunluğa uykusuzluğa halsizlige çok iyi gelmiş ve ağrıları vardı sırt baş ağrısı işte eklem falan diyo ki artık ağrı kesici kullanmıyorm valla ben özel profesör lere gidiyorum bir muayene ye ne kadar para gidiyo bunu niye denemeye yım dedim bir kere denerim en azından neye para gitmiyor ki bundan sakınayım şifa için. .Ben biraz arastirdim ama hep zayiflatici diye yorum yapılmis agrilar icin bilgi bulamadim inşaallah faydasi olur ve burdan paylasirsiniz
Hangi şehirde acaba bu dr[/
4 . Levent istanbul da .Proloterapi kliniği. Facebooktan uzm.dr önder taylan çifçi. İnternet sitesi dronder.com
4. Levent istanbul da. İnternet sitesi dronder.com facebook adresi uzm.dr.önder taylan çifçi....randevu telefonları var. Bütün sorularınızı asistanı Orhan bey cevaplıyor.Hangi şehirde acaba bu dr
Bi care bulalabildinizmi merak ettimMerhaba safela senin sıkıntın tam olarak neydi acaba?yani hastaligin belirtileri benim sol göğüs alti agrim var sol taraf sirt agrimda ama sirt agrisi okadar rahatsiz etmiyo ama saniyorumki sirt agrim sanki göğüs altima baski yapiyo sürekli hic gecmiyo bi yıldır doktor geziyorum dahiliye gastro göğus hastaliklari,genel cerrah, fizik tedavi doktoruna gittim iki ayri kisiye Fibromiyalji demedi ikiside psikiyatri ye yonlendirdi cok agrim var psikiyatri ilaclarinida kullanıyorum ama fayda vermedi bayramdan once yine dahiliye doktoruna gittim miyalji dedi ilaclar bi ise yaramadi ne yapicam bilmiyorum her dakika agrim var her an bi uyuyunca unutuyorum sabah yine basliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?