Hanımlar yaklaşık 1 yıl önce bu hastalıktan fazlasıyla çeken biri olarak bazı şeyler deneyeceğimi ve sonuçları paylaşacağımı belirtmiştim. Fibromiyalji, bütün romatizmal hastalıklar ve birçok hastalıklardaki ortak ürünleri tespit ettim, şeker beyaz un ve bunları hayatımdan bir süre çıkardım tabi çok zor oldu fena oldum tam uygulayamasam da İbrahim Saraçoğlunun kürünü uyguladım ara ara.Paket ürünlerden uzak durdum daha sonra yaz gibi bütün tahılları bıraktım(buğday,pirinç vb.) artık rüyalarıma ekmek arası köfteler yoğurtlu makarnalar girmeye başladı 40 gün sebat ettim bu süre zarfında et, yoğurt(evde kendim yapıyorum) sebze istediğim gibi tükettim meyve az yiyen biriyim zaten. Sonra hacamat ve sülük tedavisine başladım önce bacaklarım ayaklarım vb. Derken sülük tedavisine devam ama ara süreyi artırdım (1 veya 2 ayda bir). Tabi yazın yaptığım 40 günlük tahılsız diyeti kışın da yaptım şimdi herşey yiyorum ve inşAllah şubat ya da martta bir 40 gün daha niyetim var. Neticeye gelirsek yaklaşık 9 kilo civarında kilo verdim, ayaklarım eskisi gibi şişmiyor ve çabuk yorulmuyorum öğretmenim günde 9-10 saat derse girmeye başladım eskisine göre yorulmuyorum desem yeridir. Topuklu ayakkabılarıma veda etmiştim gayet giyebiliyorum. Eskisi kadar halsiz ve yorgun hissetmiyorum şu sıralar felaket soğuk kar var ve benim yataktan kalkmamam gerekirken ben o şiddetli ağrıları hatırlamıyorum bile hamdolsun Rabbim'e. Geçen gün eski şiddetli ağrımı bi kere yaşadım zannettim ölüyorum, tabi eskiden artık alışkanlık yapmıştı. Eskisi kadar çabuk hastalanmıyorum. Ha bu arada kemik suyu çok kullanır oldum çok işe yarıyor çorbalar yemeklere koyuyorum. Yani özetle ben epeyce iyileştim darısı fazlası sizin başınıza. Sağlıkla kalın