- 11 Ocak 2016
- 865
- 898
- 103
iğnenin etkisi geçici imiş. üç dört gün sonra yine başladı ağrılar. sanırım tedaviye çok yanıt veren bi tip değil benim ağrılar.doktor omuz bölgemdeki sert kaslara yapmıştı.ama pilates e devam ediyorum. çok iyi geliyor. bir de wollex diye bi tens aleti var. medikal den aldım. o da iyi geliyor. akşamları yatmadan önce yapıyorum. her bölgenize uygulayabiliryorsunuz. tavsiye derim. geçmiş olsun.Nerde tetik nikta ignesi yaptirdiniz. Benimki de miyofasiyal ama benim daha çok yayıldı. Boyun sırt ve kalçda maalesef. Iyi olmanıza sevindim. Ignede kaç noktaya vurdu.
merhaba,mrblar. benim de boyun düzleşmesi ve miyafosiyal ağrı sendromu var. yaklaşıl 1 yıldan beridir devam ediyor. fizik tedavi, kuru iğne, nörolterapi 4 seans hepsini denedim. önceleri sırtım ağrıyordu. tedavilerden sonra omuzlarım ve kollarım ağrıyor. pilates egzersizleri de yapıyorum evde. ama bana mısın demiyor. sabah uyanır uyanmaz başlıyor ağrımaya. ağaç kökü gibi sürekli kütür kütür sırtım ve omuzlarım. siz de de aynı şekilde oluyor mu artık doktora gitme yi bıraktım şimdilik. çünkü her defasında umutlanıyorsun. bi çare olmayınca da umutsuzluğa düşüyorsun. uzun süre ayakta kalınca iş yaparken artıyor. oturup dinlenince azalıyor benim ağrılar. taş gibi böyle ağrıyan yerlerim.bu arada fizik tedavi doktoru antideprasan olarak clmbata yazmıştı. bi kaç gün aldım çok kalp çarpıntısı ve uyayamadım. belki uzun süre kullanınca fayda sağlardı ama. ikinci bebek istiyorum ama bu durumdan dolayı cesaret edemiyorum. herkese geçmiş olsun. bu şekilde yaşamayı öğrenicez galiba.
ben de 5 seans olmuştum bikaç ay önce. ama şimdi dediğiniz gibi bi 10 seans daha almam gerekli gibi. benim sağ tarafım daha tutuk bi şekilde. inşallah düzeliriz artık.biz babamın felçi için fizik tedaviye başlamıştık terapistimiz bizi 3 ayda çok iyi bir noktaya getirdi. o da kuru ıgneleme yapıyor bizde guvenince ben ve bir arkadaşım fibromiyalji rahatsızlıgımız için ondan ozel seanslar almaya başladık ben çok memnun kaldım gece dayanılmaz agrılarım da geçti arkadaşım da biraz daha agrı olsa da o da oncesine göre cok iyi oldugunu soyluyor daha once hastahanede 10 gun yatarak tedavi görmüştü ama hatahanelerde makineye baglayıp gidiyorlar. ozel tedavi hem daha saglıklı hem de uygun oldu bizim için 2o seansda geçecegini soyledi terapistim şimdi 11 seanstayım ve iyiyim diyebilirim şimdiden size de tavsiye ederım eger istanbul anadolu da iseniz Serkan Serpinli googledan telefon numarasına ulaşabilirsiniz.
Kuru iğne ben de yaptırıyorum ama cok fazla fibrozit var. Tam anlamıyla çözemedik maalesef. Iyi haberlerinizi bekliyorum inşallah.[/QUO
Zeynep ela hanım. forumdaki ilk yazılarınızı okudum da . hamilelik de yaşamışsınız bu ağrılarla. ben de 2. bebek düşünüyorum. ama hamilelikte nsldı ağrılarınız. ya ben çalışıyorum bir de .masabaşı işte. harketli olduğum zaman çok bi ağrı hissetmiyom. ama masa başı olduğu için bu ağrılar çok canımı sıkıyor. hamilelik ve doğumdan sonra ilk zamanlarda nsldı ağrılarınızın durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?