- 3 Aralık 2015
- 105
- 27
- 18
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana doktor demisti bu dediginiz beyaz un sekerden 2 ay uzak dur hazir gida yeme 2 ayin 1 ogunu bozarsan sil bastan yaparsin demisti denemek istyorum aslinda tatliyi seviyorum guvenemiyorum kendime
Refli bende de var sağlıklı beslenme reflüyede iyi geliyor en azından bende öyle olduBende reflu olduğu için ben sağlıklı beslenme olayını zaten gerceklestiremiyorum.Allah hepimize şifa versin inşallah.
Ben hamileyim şaunda çok erkrn 4 aylık ama zorlanıyorum baya baya sonlara doğru neyapacağım bilemiyorum.. beni ve 2 çocuğumu annem bakıuor oda olmasa halim harapbayanlar, fibromiyaljili olup da doğum yapan var mı. hamilelik nsl geçiyor bu aşamada. daha mı kötü oluyor. yoksa iyiye gidiyor mu.çok istiyorum çocuk ama cesaret edemiyorum.
peki sizin ağrılarınız nsl. benim uyanır uyanmaz başlıyor. sırtımda ve kollarımda. gün içinde değişiyor ağrının şiddeti. ama halsizlik filan yok bende. sadece bu kulunç denilen ağrılar. sanırım bu ağrılar psikolojimi bozdu. o yüzden de cesaret edemiyom galiba hamileliğe. siz hamile iken rahatlamak için neler yapıyosunuz.Ben hamileyim şaunda çok erkrn 4 aylık ama zorlanıyorum baya baya sonlara doğru neyapacağım bilemiyorum.. beni ve 2 çocuğumu annem bakıuor oda olmasa halim harap
Benim genelde geziyor ağrılar ayak tabanlarım acıyor vs başım çok ağrır genelde.. şuan bende bilemiyorum yapacak bişey yok dr zaten ilk hamile kaldığımda aldır demişti ağrılara dayanamazsın demişti .. hamilelikte yapılacak pek bişey yok yüzme iyi geliyormuş ama nerde yüzeceksin kış günü.. hamilelre havuz tavsiye edilmiyor denize gideceksin ehh istanbulda nerde denize gircen leş gibi..peki sizin ağrılarınız nsl. benim uyanır uyanmaz başlıyor. sırtımda ve kollarımda. gün içinde değişiyor ağrının şiddeti. ama halsizlik filan yok bende. sadece bu kulunç denilen ağrılar. sanırım bu ağrılar psikolojimi bozdu. o yüzden de cesaret edemiyom galiba hamileliğe. siz hamile iken rahatlamak için neler yapıyosunuz.
Nilcim sikayetlerin nelerdi acabaMoralini yuksek tut sakın kendını bırakma unutma derdı veren Allah dermanını da mutlaka verır umarım tez zamanda iyileşirsin rabbım şifa versin canım
Gpa benimde senin gibi sadece sol omuz kol sirt kurek kemigi ve kaburgam agriyk bastirincada aciyo bende gittim ama ne oldugu belli degil senin nasilMerhaba safela senin sıkıntın tam olarak neydi acaba?yani hastaligin belirtileri benim sol göğüs alti agrim var sol taraf sirt agrimda ama sirt agrisi okadar rahatsiz etmiyo ama saniyorumki sirt agrim sanki göğüs altima baski yapiyo sürekli hic gecmiyo bi yıldır doktor geziyorum dahiliye gastro göğus hastaliklari,genel cerrah, fizik tedavi doktoruna gittim iki ayri kisiye Fibromiyalji demedi ikiside psikiyatri ye yonlendirdi cok agrim var psikiyatri ilaclarinida kullanıyorum ama fayda vermedi bayramdan once yine dahiliye doktoruna gittim miyalji dedi ilaclar bi ise yaramadi ne yapicam bilmiyorum her dakika agrim var her an bi uyuyunca unutuyorum sabah yine basliyo