Canım merhaba forumu baştan sona oku bir cok yöntem var deneye deneye bulacaksın sende şifayı cok gecmis olsunBende 17 yaşındayim yaklaşık 14 15 yaşımdan beri başladı ağrılar her gün hastaneler psikolojik deyip psikologlara göndermeler tüm çevremi kaybettimyalan söylediğimi düşünenler yapayalnız kaldım sizler anlarsınız bu durumu ... ani hafıza kayıpları sinirlenmeler tüm sevdiklerimi benden uzaklaştırdı okulum herseyim kaldı yatalak hasta gibi sürekli yataktayım verilen her ilaç dokundu şimdi tek yaptığım uzanmak tavsiye edebileceğiniz birseyler var mı duş ta çok kötü oluyorum mesela ben ilaçlar dokunuyor ne yapacağımı bilmiyorum :'(
Istanbuldami yaşıyorsun ben istanbul Ümraniye de yaptirdim eger ist.yasiyrsan tel vverebilirim[/QUOTE]ess06, post: 40880802, member: 422985"]Prenses hacamatı nerede yaptirdın bende düşünüyorum.zor bir işlemmiydi.ağrılar gezici oluyor evet yakalayabilwne aşkolsun.baxen tarif edmiyosun.bir gün ayağınsa ertesi gün sırtın bi bakmışsın kolun.sonra haydi pisikologa ee tabii pisikolojin bozulur çek bu ağrıyıda görelim.bence doktorların bizi anlaması için onlarında bu ağrıları hissetmesi lazım anlamakla hissetmek cok farklı
Bende Ümraniye deyim canım kime yaptırdın bende arıyorum yapacak birini[/QUOTE]E="meftunum, post: 40881827, member: 657238"]Istanbuldami yaşıyorsun ben istanbul Ümraniye de yaptirdim eger ist.yasiyrsan tel vverebilirim
Ben bu aralar daha iyiyim aslında yaptığım pek birsey yok doktorum magnezyum eksikliği için ilaç verdi onu düzenli kullanmaya ve stresi azaltacak şeyler yapmaya örneğin kitap okumak başladım günlerdir çıkamadığım yatağa girmiyorum bile :) sessizlik rahatlatıcı şeyler ve kafaya takmamak sanırım Fibromiyalji yi yenmenin yolu :)Meftunum skze E-mail yoluyla gonderdim aldinizmi cevapta yazmadınız...
Fibromiyalji hastasi olan Arkadaşlar hepniz iylestiniz sanirim hiç bir
bilgi cevaplariniz gelmiyor lütfen olumlu şeyleri paylasalim, kimin nerden sifa bulacağını bilemeyiz
Ben bu aralar daha iyiyim aslında yaptığım pek birsey yok doktorum magnezyum eksikliği için ilaç verdi onu düzenli kullanmaya ve stresi azaltacak şeyler yapmaya örneğin kitap okumak başladım günlerdir çıkamadığım yatağa girmiyorum bile :) sessizlik rahatlatıcı şeyler ve kafaya takmamak sanırım Fibromiyalji yi yenmenin yolu :)
Teşekkürler :) Bende doktora gittiğimde romatizma dışında kasların güçsüz kalması da demişti buna göre de araştırma yapılabilir sankiBirilerinin agrılarının geçmesine çok seviniyorum.Allah kimeye kaldıramayacağından ağırını yüklemez lakin ağrı çekmek çok zor.
Arkadaşlar belki yararı olur.biliyorsunyzdur omega 3 ün romatizma ağrıları üzerinde olumlu etkileri var.ysnlız önemli bir konu yanında mutlaka antioksidan alıyoruz.nedenini uzun uzun okumuştum.canan karatayın sitesinde bulabilirsiniz sevgiler sağlık şifalar
Canım çok haklısın .artık gwrcekten iyi bir doktor bulmakta zor.tüm doktorlara mesleklerine saygı duyuyorum.ama hepsini aynı kefeye koymakta zor.kendi işimizi kendimiz kovalıyoruz.tavsiyem fazla yatma ağrılar yattikca daha fazlalaßıyor.zor olsada yürüyüş yapıp .sıcak bir banyo iyce yorul ve gece uyu..Cok isterdim iyi olmayi ama heryerim sizliyor bi gogsumr agrii bacaklarimda dolaşan sizilar sirtima giren bıçak saplanmasi oda yetmedi tam baldir tarafında asli belli olmayan asilsiz pislik bir ağrı emara girdim yumuşak doku iltihabı dediler ama başka dr ise odem oluşmuş orda dedi artik dr lerede inanmayacagiz, 1.5 senedr de yattigim anda bel agrilarim cabasi........çok aci bir durum Rabbim difa ver tum hastlara:-(
Bende 17 yaşındayim yaklaşık 14 15 yaşımdan beri başladı ağrılar her gün hastaneler psikolojik deyip psikologlara göndermeler tüm çevremi kaybettimyalan söylediğimi düşünenler yapayalnız kaldım sizler anlarsınız bu durumu ... ani hafıza kayıpları sinirlenmeler tüm sevdiklerimi benden uzaklaştırdı okulum herseyim kaldı yatalak hasta gibi sürekli yataktayım verilen her ilaç dokundu şimdi tek yaptığım uzanmak tavsiye edebileceğiniz birseyler var mı duş ta çok kötü oluyorum mesela ben ilaçlar dokunuyor ne yapacağımı bilmiyorum :'(
Arkadaşlar havalar ısındı bende çok şükür ağrılarda azalmada başladı sizde durumlar nasıl :)
Amin herkesin çözülür inşaallah teşhis kondu ama yapılmayan test kalmadı hepsinin sonucu temiz çıktı artık bunaldim yıllardır hastanede geziyorum okul hayatım kaldı deyince teşhis konuldu bir kaç doktor muayene edince kesinleşti zaten kesin olduğuna inanıyorum tam belirtileri taşıyorum doktorlar da şaşırıyor ama bi doktor senin yaşında çok karşılaşıyoruz demişti ... birde Fibromiyalji dernekleri oluyormus hastalara yardım eden Neredeler veya neler yapıyorlar bilen varsa bana yardım edebilir mi ben istanbul dayımCanım 17 yaşında bu hastalık mümkünmü bilmem.çünkü daha eklemlerin kasların kemiklerin kuvvetli..çok stresde olsa bu yapılarına zarar verme olasılığı çok düşük.Allah şifa versin .inşallah tez zamanda nedeni ve sorunun çözülür. amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?