Fibromiyalji, hep beraber dertleşelim, paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sanada cok geçmiş olsun sadece ceken bilir .hacamata gelince ben 6 kupa cektirdim sirtimin agrisina baya iyi gelmişti ama belimdende yaptırdım hix iyi gelmedi sanki daha beter oldum sonra ayakalrim bacaklarim cok.kotu sizlio anlamsiz tarif edilmeyecek agri Ramotolojiye gittim hersey temz ordaki dr de fibromiyalji dedi bacaklarima hacamat yaptrmaya karar verdim iki gun icinde baya etkisini gordum 3 seans felan yaptridim onuda sanirim yine zamni geldi yine cok sizlio ellerime felan vuruyor vucutta gezen agri yilan gibi dolaşıyor eskiler bu hastaliga yilancik derlerms düşünün el almış kadinlara bile gittim..yalan degil 1 ay boyunca cokta rahat ettim fakat sadece geçiciydi ee denize düşen yılana sarilirmis derler ya nerden ne care bulurum hesabindayim rabbim sifa versin rabbim dert veripte caresini aratmasinn herkese cokkk geçmiş olsun

Prenses hacamatı nerede yaptirdın bende düşünüyorum.zor bir işlemmiydi.ağrılar gezici oluyor evet yakalayabilwne aşkolsun.baxen tarif edmiyosun.bir gün ayağınsa ertesi gün sırtın bi bakmışsın kolun.sonra haydi pisikologa ee tabii pisikolojin bozulur çek bu ağrıyıda görelim.bence doktorların bizi anlaması için onlarında bu ağrıları hissetmesi lazım anlamakla hissetmek cok farklı

ess06, post: 40880802, member: 422985"]Prenses hacamatı nerede yaptirdın bende düşünüyorum.zor bir işlemmiydi.ağrılar gezici oluyor evet yakalayabilwne aşkolsun.baxen tarif edmiyosun.bir gün ayağınsa ertesi gün sırtın bi bakmışsın kolun.sonra haydi pisikologa ee tabii pisikolojin bozulur çek bu ağrıyıda görelim.bence doktorların bizi anlaması için onlarında bu ağrıları hissetmesi lazım anlamakla hissetmek cok farklı[/QUOTE]
Istanbuldami yaşıyorsun ben istanbul Ümraniye de yaptirdim eger ist.yasiyrsan tel vverebilirim

Canım merhaba forumu baştan sona oku bir cok yöntem var deneye deneye bulacaksın sende şifayı cok gecmis olsun

Istanbuldami yaşıyorsun ben istanbul Ümraniye de yaptirdim eger ist.yasiyrsan tel vverebilirim[/QUOTE]
Bende Ümraniye deyim canım kime yaptırdın bende arıyorum yapacak birini

E="meftunum, post: 40881827, member: 657238"]Istanbuldami yaşıyorsun ben istanbul Ümraniye de yaptirdim eger ist.yasiyrsan tel vverebilirim[/QUOTE]
Bende Ümraniye deyim canım kime yaptırdın bende arıyorum yapacak birini[/QUOTE]
E-mail adresini yazarsan gonderim burdan numara vermek çok mantikli gelmiyor. ..

E="meftunum, post: 40881827, member: 657238"]Istanbuldami yaşıyorsun ben istanbul Ümraniye de yaptirdim eger ist.yasiyrsan tel vverebilirim
Bende Ümraniye deyim canım kime yaptırdın bende arıyorum yapacak birini[/QUOTE]
E-mail adresini yazarsan gonderim burdan numara vermek çok mantikli gelmiyor. ..[/QUOTE]
Sakaryamayse54@gmail.com adresim yazarsan sevınırım canım

Meftunum skze E-mail yoluyla gonderdim aldinizmi cevapta yazmadınız...
Fibromiyalji hastasi olan Arkadaşlar hepniz iylestiniz sanirim hiç bir
bilgi cevaplariniz gelmiyor lütfen olumlu şeyleri paylasalim, kimin nerden sifa bulacağını bilemeyiz

Ben bu aralar daha iyiyim aslında yaptığım pek birsey yok doktorum magnezyum eksikliği için ilaç verdi onu düzenli kullanmaya ve stresi azaltacak şeyler yapmaya örneğin kitap okumak başladım günlerdir çıkamadığım yatağa girmiyorum bile :) sessizlik rahatlatıcı şeyler ve kafaya takmamak sanırım Fibromiyalji yi yenmenin yolu :)

Birilerinin agrılarının geçmesine çok seviniyorum.Allah kimeye kaldıramayacağından ağırını yüklemez lakin ağrı çekmek çok zor.
Arkadaşlar belki yararı olur.biliyorsunyzdur omega 3 ün romatizma ağrıları üzerinde olumlu etkileri var.ysnlız önemli bir konu yanında mutlaka antioksidan alıyoruz.nedenini uzun uzun okumuştum.canan karatayın sitesinde bulabilirsiniz sevgiler sağlık şifalar

Teşekkürler :) Bende doktora gittiğimde romatizma dışında kasların güçsüz kalması da demişti buna göre de araştırma yapılabilir sanki

Cok isterdim iyi olmayi ama heryerim sizliyor bi gogsumr agrii bacaklarimda dolaşan sizilar sirtima giren bıçak saplanmasi oda yetmedi tam baldir tarafında asli belli olmayan asilsiz pislik bir ağrı emara girdim yumuşak doku iltihabı dediler ama başka dr ise odem oluşmuş orda dedi artik dr lerede inanmayacagiz, 1.5 senedr de yattigim anda bel agrilarim cabasi........çok aci bir durum Rabbim difa ver tum hastlara:-(

Canım çok haklısın .artık gwrcekten iyi bir doktor bulmakta zor.tüm doktorlara mesleklerine saygı duyuyorum.ama hepsini aynı kefeye koymakta zor.kendi işimizi kendimiz kovalıyoruz.tavsiyem fazla yatma ağrılar yattikca daha fazlalaßıyor.zor olsada yürüyüş yapıp .sıcak bir banyo iyce yorul ve gece uyu..

Canım benim

Canım 17 yaşında bu hastalık mümkünmü bilmem.çünkü daha eklemlerin kasların kemiklerin kuvvetli..çok stresde olsa bu yapılarına zarar verme olasılığı çok düşük.Allah şifa versin .inşallah tez zamanda nedeni ve sorunun çözülür. amin.

Arkadaşlar havalar ısındı bende çok şükür ağrılarda azalmada başladı sizde durumlar nasıl :)

Mrb kızlar aranıza yeni katıldım :) Öncelikle hepinize geçmiş olsun. Ben de aynı dertten muzdaribim. Doktor bir ton ilaç verdi fakat ne yazık ki işe yaramadı hatta daha da azdırdı ağrılarımı. Yaklaşık 5 seneden beri çekiyorum bu ağrıları ve gittikçe daha da dayanılmaz bir hal alıyor. Bir de bu sene kpssye hazırlanıyorum tahmin edersiniz yoğunluğumu. Bu da üzerine tuz biber ekiyor. Stres de çok tetikliyor. Bugün inanılmaz ağrım var evde sıcak su torbasına yapışık yaşıyorum kimi zaman iyi geliyor kimi zaman da işe yaramıyor...

Amin herkesin çözülür inşaallah teşhis kondu ama yapılmayan test kalmadı hepsinin sonucu temiz çıktı artık bunaldim yıllardır hastanede geziyorum okul hayatım kaldı deyince teşhis konuldu bir kaç doktor muayene edince kesinleşti zaten kesin olduğuna inanıyorum tam belirtileri taşıyorum doktorlar da şaşırıyor ama bi doktor senin yaşında çok karşılaşıyoruz demişti ... birde Fibromiyalji dernekleri oluyormus hastalara yardım eden Neredeler veya neler yapıyorlar bilen varsa bana yardım edebilir mi ben istanbul dayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…