Sadece gıda takviyesi başka hiç bişi yapmıyorum çalışınca olmuyor e bıraz da tembelim :) yaza nasıpse platese başlıcam evde agrım hıc yok ama kaslarımı kuvvetlendirmek istiyorum bızım için en iyi spor yüzme ve plates aklınızda bulunsun gıda takviyesinide kesınlıkle denemenizi tavsiye ederim arkadaşımmeftunum senin cozumun nedir ? Belki paylastin bizimle ama unutmus olabilirim?
Daha once kefir kullanan bı arkadasım vardı aılecek ama sonra kefir islam dini için uygun degılmıs bende tam olarak bılmıyorum ama bı araştırın derım kullanmadan belkı de degıldır bılmıyom ama duydugum bu bılgın olsun tressKEFİRR....
ARKADAŞLAR PAYLAŞMAK İSTEDİM BIR ARKADAŞ YAZMİŞ.FIBROMİYALJİ İÇİN KEFİR İÇİYORMUŞ DÜZENLİ AĞRİLARİ YOK DENECEK KADAR AZALMIŞ.KEFIRİN FAYDALARİNİ BİLMEYEN YOKTUR HERALDE..BIRDE DOĞAL VE ZARARSIZ.BAĞİRSAKTA OLUŞAN ZARARLI MANTAR BAKTARİYE BIREBİRMİŞ.BAĞİŞIKLIK VE KAS GÜÇLENDIRME ÖZELLİĞİNİDE ES GEÇMEMEK LAZİM .AYRAN NIYETINE GÜNDE BIR BARDAK İÇELIM.DENEYİMLERİMİZİ PAYLAŞALIM.BİR SÜRÜ ZOR IŞLEMDEN DAHA BASİT.BEN BASLIYCAM .EVDE YAPABİLİRSEM SİZEDE YAZARIM CANLARR
Sadece gıda takviyesi başka hiç bişi yapmıyorum çalışınca olmuyor e bıraz da tembelim :) yaza nasıpse platese başlıcam evde agrım hıc yok ama kaslarımı kuvvetlendirmek istiyorum bızım için en iyi spor yüzme ve plates aklınızda bulunsun gıda takviyesinide kesınlıkle denemenizi tavsiye ederim arkadaşım
Slm canım gıda takviyesi olarak kırmızı reishi mantarı kullanıyorum, benımde agrılarım senın gıbı oturunca artardı mutlaka kalkıp hareket etmem gerekti hatta bazen gecmezdı bıle dedıgın gıbı ıcerden gelen yaygın bır agrı oluyor du ama sen mutlaka kuyruk sokumuna baktır kaymıs olabılır cunku fm de onemlı tanı 3 aydan uzun süren agrı kronik yorgunluk ve uyku sorunu başı ceker gerı kalan sşkayetler kısıye gore degısıyor fm için fizik tedavi doktoruna gıtmen gerek agrı odaklı oldugu ıcın bu bolum bakıyor ama dedıgım gıbı mutlaka kuyruk sokumuna baktır bırde saracoğlunun ürünlerini kullanan duymadım ama kuru iğne yaptırıp fayda görmeyen duydum ve cok pahalı olduğunu da bılıyorum gecmıs olsun canımgıda taviyesi derken ? neler yaptın açıklar mısın ?
ben de kendimde fibromiyalji teşhisi koymak üzereyim çünkü doktorlar teşhis koyamadıı.. fizik tedavi dışında hangi doktora gidilir teşhis için ?
benim sol kalçada , kaba et kısmında , içten içten hissettiğim , oturunca artan (maalesef oturarak çalışmak zorundayım) bir ağrım var.. Ama uyku bozukluğu tutulma gibi şeyler yok henüz..
bir de İbrahim saraçoğlunun FM kürü var , içmek için onu hazırlamak zor ama bir de yağlarla masaj kürü var uygulayan var mı bunları ?
KEFİRR....
ARKADAŞLAR PAYLAŞMAK İSTEDİM BIR ARKADAŞ YAZMİŞ.FIBROMİYALJİ İÇİN KEFİR İÇİYORMUŞ DÜZENLİ AĞRİLARİ YOK DENECEK KADAR AZALMIŞ.KEFIRİN FAYDALARİNİ BİLMEYEN YOKTUR HERALDE..BIRDE DOĞAL VE ZARARSIZ.BAĞİRSAKTA OLUŞAN ZARARLI MANTAR BAKTARİYE BIREBİRMİŞ.BAĞİŞIKLIK VE KAS GÜÇLENDIRME ÖZELLİĞİNİDE ES GEÇMEMEK LAZİM .AYRAN NIYETINE GÜNDE BIR BARDAK İÇELIM.DENEYİMLERİMİZİ PAYLAŞALIM.BİR SÜRÜ ZOR IŞLEMDEN DAHA BASİT.BEN BASLIYCAM .EVDE YAPABİLİRSEM SİZEDE YAZARIM CANLARR[/QUOTE
tress canim insaAllah ise yarar kefir
kaslari guclendirme ozelligi varsa bende yaparim ins.
meftunum,Daha once kefir kullanan bı arkadasım vardı aılecek ama sonra kefir islam dini için uygun degılmıs bende tam olarak bılmıyorum ama bı araştırın derım kullanmadan belkı de degıldır bılmıyom ama duydugum bu bılgın olsun tress
Dedım ya tam olarak bılmıyorum dıye ondan dedım zaten araştırın dıye dedıgın mantıklı evet olabılır canımmeftunum,
marketlerde hazir satilan kefir ve benzeri sut urunleri mayalananlardan bazilarinda hayvansal maya bazilarinda da bitkisel maya kullaniliyormus
eger o maya islami kurallara gore kesilmeyen hayvandan kullaniliyorsa bu haram oluyor
ama evde kendimiz bitkisel maya alip yaparsak hicbir sakincasi olmaz
biz avrupadaki muslumanlar burdaki marketlerden genelde bitkisel mayayla yapilmis peynirleri kullaniyoz yoksa hayvansal maya kullanilanlar genelde domuzun bagirsagindan alinip mayalaniyormus !!!
Emınım bunı ben dahil kımse denememıstır :) yenı bir soluk getırebılırsın hastalıga :) agrım olursa denerim ama su varkı duş rahatlatıyor gercektenArkadaşlar bu fibromiyaljiye terlemek çok iyi geliyor bence.ama teri üzerinde kurutmamak şartıyla..sıcak banyo alıyorum ayağımda ağrı olunca bornoza sarılıp 5 ,10 dk yatağın içinde yorganıda örterek oturuyorum.baya bir terliyorum bel ayak bölgesi özellikle kuruluyorum ağrı kalmıyor..ne dersiniz ? içinizde yapan var mı merak ettim...yeni bir yöntem bulmayayım yanlışlıkla :)
Enguzeli kendin yapman canim yabir de arkadaşlar helal kefir markası nedir bilen var mı..selamla
Sefala sana katıliyorum bunu bende hergün abartısız yapıyorum zaten banyo yapmayi çok seven biri olarak cokda zevkli..sıcak su altinda yarım saat dus alıyorum çıkınca bornozla battaniye altında yatiyorum.ter atmak iyi geliyor..zaten kaplica oneriyor doktorlar.ama imkan yok zaman yok malesefArkadaşlar bu fibromiyaljiye terlemek çok iyi geliyor bence.ama teri üzerinde kurutmamak şartıyla..sıcak banyo alıyorum ayağımda ağrı olunca bornoza sarılıp 5 ,10 dk yatağın içinde yorganıda örterek oturuyorum.baya bir terliyorum bel ayak bölgesi özellikle kuruluyorum ağrı kalmıyor..ne dersiniz ? içinizde yapan var mı merak ettim...yeni bir yöntem bulmayayım yanlışlıkla :)
Selam arkadaşlar 15 aydir çekiyorum bu illet hastalığı taki sezeryanla dogum yaptıktan sonra safra kesesi ameliyatı oldum ama o ameliyati olmadan once vucudum atak gecirdi daha 40 çıkmamış bir bebegim var düşünün hastanelerde yattim sarilik oldu Tüm vucudum artik ameliyat olma vakti gelmişti oldu bitti derken sagolsun geçmiş olsuna gelen hatunlar benim bu hastaligimda başroldeler yok öyle yok boyle aman dikkat et illet hastalıktan bahsediyorlar ..neyse agrilarim azalmayinca taşlarım Koledoga düşmüş ve tekrar bi ameliyat ve tekrar gelen gecmis olsun misafrlerimiz iyice morellerimi bozdular onların evden gitmesyle sirtima giren ağrı birden oldu zaten el kadar bebegim anne kokusuna hasret bunlari düşünmek zaten beni mahfetmisti......evet o gunden bugune fibromiyalji hastalığına yakalandim amaki bu teşhis koyulana kadar cok yoruldum maddi ve manevi yönden çok yikildim her sabah bel agrisiyla uyanmak beni mahfediyor sirtima bicak saplanmasi gun icinde sirtimda yanma hissi ağırlık hissi olmasi, birde 7 ay oncesi bacaklarima inceden inceye sizlamalar bi girdi o giriş iki göğsümede agrilar bicak saplanmalari ve kalp krizi mi geçiriyorum telaşı offfki ne offf rabbim kimseye vermesin bu hastaligi en son fizik bolumunde Prof. Dr'a gittim hastne hastne dolaşma dedi stresten uzak dur spor yap yüzmeye git hergün yürü yoga plates yap dedi ve bana psikolojik ilaç verdi 3. günüm her sabahki bel agrim 3 günde baya azaldi amaa bacaklarim sizliyor ve bu sizlamalardan sonra bir yağmur yagmasida cabasi sizede oyle oluyormu bilmem neyse bitkisel takviyeler verdi kas güçlendirici omega 3.6 takviyesi e vitamini d3 ve calsiyum ilaci bakalim netice ne olucak ..... kendim ettim kendim buldum su gencecik yasimda gul gibi sararip soldum binlerce pismanim kafama taktigim için herşeyi kendini bilmezleri hayatinzdan yok edin bu hastalık stresi sevmiyor soğugu sevmiyor ceyrani sevmiyor..Yüzme yüzme israrla 3.ayda bir hacamat ben yptirdim seytan kulagina sirtima baya iyi geldi ve yine yaptiricam kusura bkmayin cooook uzun oldu saglicakla Rabbim tez zamanda sifamizi versin....[/Q
Meraba Allah hepimize şifa versin.hikayemiz ćok benziyor.benimde doğumdan sonraki yogun missfirlerin ardından basladı.günlerce geçmeyen inanılmaz sırt boyun kollar kalcalar neremi saysam.hiç bir ilaç fayda vermedi.bende şuan antidepresan kullanıyorum.zsmanla bayagı ağrılar azalıyor.ayrıca omega3 ve antioksidan kullanıyorum.hacamatı tüm ağrıyan yerlerine yaptırabilirdin.bende yaptırıcam mutlaka.ayrıca sıcak banyoda çok iyi geliyor.sanırım yüzde yüz çozümüde yok.biz yüzde yetmiş azalsak şükür
Inşallah bende onun umidindeyim artik hastalik hastasi oldum cevremdeki insanlarda bikti biliyorum ama elimde olan bir şey degil.benm bi sorum olucak benm agrim yattigimda bel ve sirt bolgem acaip tutuluyor anlatilmaz agri sizdede oluyormu 1 saat sonra geciyor ve sonra bacak agrim sirt agrim göğüs kafesim elimde bi aci yazarken yoruluyorum sizdede oluyormu tip kansere care buldu nasil olurda bu hastalığa çare bulamaz çok aci bir durumm benim gibi ceken varmi cok merak ediyorum hele yatakta bel ve sirt agrisindan kivranan arkadaslarimiz varmi artik hangi bolume gidicem bilemiyorum. Dr.dedigi gibi doktor doktor dolaşma fibromiyalji hastasisin bukadar basitmi demesi:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?