Canım sen tüm yöntemleri denemişşin ama bişi var fm bır hastalık degıl bır sendrom bu yuzden bır branşı ve testı yok ve kronik ömür boyu asla senı bırakmaz ama bunu düzenli bır tedavı ıle uyutabılırsın yanı kontrol altına alabilirsin canım kesınlıkle hıcbır tedavı sana bu hastalıgı yokettırmez sadece dındırır ve sen o yontemı sürekli kullanmak zorundasın baska turlu fm hafıflemez kendıne dıkkat etmek zorundasın cunku senden baska yok sende bende oda buda şuda hepimiz bitaneyız ve bunca şeyden çare bulamadıysan birde benim yöntemi dene çünkü deneye deneye bulacağız mesela ben 20 senelık fm li olmama ragmen 8 aydır bundan haberdar oldum ve cok arastırdım cok hasta yorumu okudum ve bu saydıklarının hepsını kullandı burfakıler ve baska sitelerde hep aynı yöntemler ve hüsran antidepresan ıyı geldı diyenler var onuda ben içtim zamanında gram etkısı olmadı şuanki yöntemim benı hayata bagladı kesınlıkle yüzük saat künye bilekten baglı ayakkabı sıkı eşyalar özellikle iç camasırı arka kancası hep acıktı eskiden asla bunları yapamazdım şimdi yüzük takabıkıyorum by benım içşn önemliydi cok mutluyum bılıyomusun artık geceleri uyuyorum benı ağlatan agrılarım yok artık sankı 20 yıldır o agrıları ceken ben degılım agrımı unuttum artık ıkı aydır net ve kesintisiz hiç agrım yok onceden 10 dakıka anca sabıt oturabılırdım simdi saatlerce otursam da asla agrım yok rabbıme çok şükür umarım sizde kurtulursunuz bilmiyorum belkı tekrar edecek yada etmıcek ama şu bir gercek denemeden bilemeyiz ve ben deniyorum ömür boyu kimyasal ilaç icin baska organlarıma zamanla zarar verecegıme alternatif tıb bana daha mantıklı en azından yan etkısı yok Ayyy bıraz uzun oldu ama ıcımden geldı yazmak :) :) :)