Fibromiyalji, hep beraber dertleşelim, paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sabrın sonu selamettir stres baş düşman bize ne kadar uzak o kadar iyi :) aman diyorum
ben emkli olunca sivrice diye bir sahil kasabası var herkezden uzak eşimle yerleşeceğiz o zman inaniyormki ağrılaım tammmen geçecek sabrediyorum :)çanakale /sivrice

ben emkli olunca sivrice diye bir sahil kasabası var herkezden uzak eşimle yerleşeceğiz o zman inaniyormki ağrılaım tammmen geçecek sabrediyorum :)çanakale /sivrice
Çanakkale güzel yer umarım hayalın gerçek olur şehsen bende isterdim hatta birgün evlenirsem balayı için Çanakkale istiyorum nedense içimde hep bu var :)

Çanakkale güzel yer umarım hayalın gerçek olur şehsen bende isterdim hatta birgün evlenirsem balayı için Çanakkale istiyorum nedense içimde hep bu var :)
evet güzel yerler .birde orada okan motel var tam kafa dinlemelik :)

Merhabalar arkadaşlar uzun bir süre yazamadım..en son klasik fizik tedavi aldım faydası olmadı .ozon aldım ondanda bir fayda bulamadım ani bir kararla bir fizyoterapist buldum kuru iğne yaptırmaya kara verdim.istanbulda 1 kez yapırmıştım serdar saraça ama ben bursadayım ve hem çok pahalı idi seans 250 hemde ağrılarım arttı..ddimki bunu bir deniyeyim fibromiyalji için çözüm ancak bundaymış diye çok okumuştumile en fazla param gider dedim.seansı 100 tl.evine bile istersen geliyor.6 seans sürer dedi..ve maşallah barekallah en fazla ondan yarar gördüm.ağrım çok olduğu için fizik tedavi hareketlerini bile yapamıyordum şimdi ağrı çok azalınca onlarada başladım evde..böylece bana hareket etme imkanı tanıdığı için bir de öyle destek veriyorum.ve bu fizik tedavi hareketlerini bırakmayı inşallah düşünmüyorum..bakalım ne kadar sürecek etkisi.belki tamemen biter.ama tabiki hep dikkat etmemiz gerek .dün çok terledim ter üstümde kurudu.çok azda olsa sızı yaptı.o zaman anladımki evet bu hastalık bünyeye girmiş.tamamen çıkması çok zor ama bu şekilde rahatlatıp yaşamak çok daha kolay...gıda takviyesini artık kullanmıyor sayılırım.dün aldım biraz sızı olunca.umarım herkes sağlığına kavuşur tekrar amin

Sefala meraba cnm.senin adına çok s3vindim.inşallah agrıların birdaha aynı şiddetle gelmez.gelsede artık çözümunü bulmuşsun.kaç seans kuru igne olucaksın.zormu bu tedavi biraz bilgi verirmisin.cok agrılı bir işlem diye duydum korktum açıkcası

tress arkadaşım merhaba.. seans aldım benim fizyoterapis eli çok hafifti en ufak acı duymadım..yüzde yüz başarı olmasada yüzde 50 lerde seyreden basarısı var.ilk günler tamamen hastalığımdan kurtulmuş gibiydim bende abarttımsanırım geçenlerde banyolu dısarda oturdum soğuk gecede..ondan sonra 2 gün sızı oldu yani anladımki bu hastalık girmişse mucize yok.hep kontrollü yaşamak gerek..şuan tekrar fena sayılmaz...ama anladımki tek başına hiç bir şey yeterli değil.kombin halinde olacak herşey..yani iyi gelen herşeyden az az da olsa olmalı..mucize olmadı..sülükte düşünüyorum.hacamatta
hepsini tek tek denicem inşallah bakalım ne olacak.kuru iğne ozona göre çok daha iyi olduğu kesin..ama oda mucize değilmiş.iki gün önce anladım..dr hapta verdi.antidpresan .ona şuan ihtiyaç duymuyorum...ben artık yazın deniz güneş kışın gıda takviyesi egzersiz hamamlar iyi gelirse hacamat sülük le hayatımı götürecem gibi geliyor.
kuru iğneyi çok tavsiye etmiyorum..ilk günler harikaydı ama tekrar başladı..Allah şafi ismiyle şifa versin bizlere amin

Arkadaşlar kuru iğnenin faydası hiç yok anlaşılmış..ben tam da bunu demek istemedim ama ağrılar uçup gitmiyor.yüzde yüz ağrıdan kurtuldum diye birşey yok.belki ilerleyen zamanlarda daha çok etkisini hissederim.öyle demişti fizyoterapist.bir hastama yaptım dedi.sonra aradan zaman geçti memnun kalmadım demiş.sonra kardeşine tavsiye etmiş onada kuru iğne yaptık dedi.demekki zamanla faydasını anladı dedi.ben de bir süreç geçsin belki daha iyi olur o zaman tekrar yazarım selamla ve duayla

Allah herkese yardım etsin. Bu başlığı yeni buldum. 2 aydır sağ tarafımda bir ağrı var. Koluma sızlama şeklinde iniyor. Gitmediğim Dr kalmadı ense düZleşmesi var. Ama Dr ondan olmadığını söyledi. Fibromiyalji teşhisi koydu.

Cok gecmıs olsun üzülerek aramıza hoşgeldin canım

Meraba geçmiş olsun.sağ taraf derken komplemi belli ywrlermi.iki ay fibromiyslji teşhisi için çok erken bir süre.ayrıca uyku sorunu halsizlik filan varmı .

Meraba geçmiş olsun.sağ taraf derken komplemi belli ywrlermi.iki ay fibromiyslji teşhisi için çok erken bir süre.ayrıca uyku sorunu halsizlik filan varmı .
banada iki ay fibromiyalji demek icin biraz erken gibi geldi
birde fibromiyaljide agri tum vucutta oluyor,sadece bir yer agriyorsa belki baska bir saglik sorunu olabilir
Meftunumun dedigi gibi halsizlik ve uyku bozukluguda olmali

Kesınlıkle uyku sorunu ve halsizlik bunun bas sebebi bence iyi bır doktora görün inşallah degılsındır canım

Şimdiye kadar aldığım tedaviler

Kuru iğne 6 seans
Akupunktur 25 seans
Bioenerji (2 farklı kişi)
Hacamat çook kez
Sülük çook kez
Farklı kırık Çıkıkçı türevleri 5-6 kişi vardır
Fizyoterapist
Manevi hocalar
Antidepresan
Proloterapi(Gata da)
Gittiğim doktor çektirdiğim mr vs saymıyorum bile
2 seans nöralterapi onu da saymıyorum az gittim çünkü
Kremler haplar bi dünya
SONUÇ: BAŞLADIĞIM YERDEYIM

Canım sen tüm yöntemleri denemişşin ama bişi var fm bır hastalık degıl bır sendrom bu yuzden bır branşı ve testı yok ve kronik ömür boyu asla senı bırakmaz ama bunu düzenli bır tedavı ıle uyutabılırsın yanı kontrol altına alabilirsin canım kesınlıkle hıcbır tedavı sana bu hastalıgı yokettırmez sadece dındırır ve sen o yontemı sürekli kullanmak zorundasın baska turlu fm hafıflemez kendıne dıkkat etmek zorundasın cunku senden baska yok sende bende oda buda şuda hepimiz bitaneyız ve bunca şeyden çare bulamadıysan birde benim yöntemi dene çünkü deneye deneye bulacağız mesela ben 20 senelık fm li olmama ragmen 8 aydır bundan haberdar oldum ve cok arastırdım cok hasta yorumu okudum ve bu saydıklarının hepsını kullandı burfakıler ve baska sitelerde hep aynı yöntemler ve hüsran antidepresan ıyı geldı diyenler var onuda ben içtim zamanında gram etkısı olmadı şuanki yöntemim benı hayata bagladı kesınlıkle yüzük saat künye bilekten baglı ayakkabı sıkı eşyalar özellikle iç camasırı arka kancası hep acıktı eskiden asla bunları yapamazdım şimdi yüzük takabıkıyorum by benım içşn önemliydi cok mutluyum bılıyomusun artık geceleri uyuyorum benı ağlatan agrılarım yok artık sankı 20 yıldır o agrıları ceken ben degılım agrımı unuttum artık ıkı aydır net ve kesintisiz hiç agrım yok onceden 10 dakıka anca sabıt oturabılırdım simdi saatlerce otursam da asla agrım yok rabbıme çok şükür umarım sizde kurtulursunuz bilmiyorum belkı tekrar edecek yada etmıcek ama şu bir gercek denemeden bilemeyiz ve ben deniyorum ömür boyu kimyasal ilaç icin baska organlarıma zamanla zarar verecegıme alternatif tıb bana daha mantıklı en azından yan etkısı yok Ayyy bıraz uzun oldu ama ıcımden geldı yazmak :) :) :)

banada iki ay fibromiyalji demek icin biraz erken gibi geldi
birde fibromiyaljide agri tum vucutta oluyor,sadece bir yer agriyorsa belki baska bir saglik sorunu olabilir
Meftunumun dedigi gibi halsizlik ve uyku bozukluguda olmali
meftunum senin cozumun nedir ? Belki paylastin bizimle ama unutmus olabilirim?

Allah yardimcin olsun
nasil zor bisey bu fibromiyalji ceken bilir !!
Lutfen pes etme Allahin izniyle iyilesirsin birgun ,hic ummadigin anda gelir bir bakarsin :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…