- 28 Mart 2014
- 1.783
- 1.507
- 198
ben emkli olunca sivrice diye bir sahil kasabası var herkezden uzak eşimle yerleşeceğiz o zman inaniyormki ağrılaım tammmen geçecek sabrediyorum :)çanakale /sivricesabrın sonu selamettir stres baş düşman bize ne kadar uzak o kadar iyi :) aman diyorum
Çanakkale güzel yer umarım hayalın gerçek olur şehsen bende isterdim hatta birgün evlenirsem balayı için Çanakkale istiyorum nedense içimde hep bu var :)ben emkli olunca sivrice diye bir sahil kasabası var herkezden uzak eşimle yerleşeceğiz o zman inaniyormki ağrılaım tammmen geçecek sabrediyorum :)çanakale /sivrice
evet güzel yerler .birde orada okan motel var tam kafa dinlemelik :)Çanakkale güzel yer umarım hayalın gerçek olur şehsen bende isterdim hatta birgün evlenirsem balayı için Çanakkale istiyorum nedense içimde hep bu var :)
: sayfayı muhabbetle kirletmeyelim diye özelden yazim dedım ama galıba özelin kapalıevet güzel yerler .birde orada okan motel var tam kafa dinlemelik :)
Sefala meraba cnm.senin adına çok s3vindim.inşallah agrıların birdaha aynı şiddetle gelmez.gelsede artık çözümunü bulmuşsun.kaç seans kuru igne olucaksın.zormu bu tedavi biraz bilgi verirmisin.cok agrılı bir işlem diye duydum korktum açıkcası
tress arkadaşım 6 seans aldım..kaç seans çıkmamış
Cok gecmıs olsun üzülerek aramıza hoşgeldin canımAllah herkese yardım etsin. Bu başlığı yeni buldum. 2 aydır sağ tarafımda bir ağrı var. Koluma sızlama şeklinde iniyor. Gitmediğim Dr kalmadı ense düZleşmesi var. Ama Dr ondan olmadığını söyledi. Fibromiyalji teşhisi koydu.
Meraba geçmiş olsun.sağ taraf derken komplemi belli ywrlermi.iki ay fibromiyslji teşhisi için çok erken bir süre.ayrıca uyku sorunu halsizlik filan varmı .Allah herkese yardım etsin. Bu başlığı yeni buldum. 2 aydır sağ tarafımda bir ağrı var. Koluma sızlama şeklinde iniyor. Gitmediğim Dr kalmadı ense düZleşmesi var. Ama Dr ondan olmadığını söyledi. Fibromiyalji teşhisi koydu.
banada iki ay fibromiyalji demek icin biraz erken gibi geldiMeraba geçmiş olsun.sağ taraf derken komplemi belli ywrlermi.iki ay fibromiyslji teşhisi için çok erken bir süre.ayrıca uyku sorunu halsizlik filan varmı .
Canım sen tüm yöntemleri denemişşin ama bişi var fm bır hastalık degıl bır sendrom bu yuzden bır branşı ve testı yok ve kronik ömür boyu asla senı bırakmaz ama bunu düzenli bır tedavı ıle uyutabılırsın yanı kontrol altına alabilirsin canım kesınlıkle hıcbır tedavı sana bu hastalıgı yokettırmez sadece dındırır ve sen o yontemı sürekli kullanmak zorundasın baska turlu fm hafıflemez kendıne dıkkat etmek zorundasın cunku senden baska yok sende bende oda buda şuda hepimiz bitaneyız ve bunca şeyden çare bulamadıysan birde benim yöntemi dene çünkü deneye deneye bulacağız mesela ben 20 senelık fm li olmama ragmen 8 aydır bundan haberdar oldum ve cok arastırdım cok hasta yorumu okudum ve bu saydıklarının hepsını kullandı burfakıler ve baska sitelerde hep aynı yöntemler ve hüsran antidepresan ıyı geldı diyenler var onuda ben içtim zamanında gram etkısı olmadı şuanki yöntemim benı hayata bagladı kesınlıkle yüzük saat künye bilekten baglı ayakkabı sıkı eşyalar özellikle iç camasırı arka kancası hep acıktı eskiden asla bunları yapamazdım şimdi yüzük takabıkıyorum by benım içşn önemliydi cok mutluyum bılıyomusun artık geceleri uyuyorum benı ağlatan agrılarım yok artık sankı 20 yıldır o agrıları ceken ben degılım agrımı unuttum artık ıkı aydır net ve kesintisiz hiç agrım yok onceden 10 dakıka anca sabıt oturabılırdım simdi saatlerce otursam da asla agrım yok rabbıme çok şükür umarım sizde kurtulursunuz bilmiyorum belkı tekrar edecek yada etmıcek ama şu bir gercek denemeden bilemeyiz ve ben deniyorum ömür boyu kimyasal ilaç icin baska organlarıma zamanla zarar verecegıme alternatif tıb bana daha mantıklı en azından yan etkısı yok Ayyy bıraz uzun oldu ama ıcımden geldı yazmak :) :) :)Şimdiye kadar aldığım tedaviler
Kuru iğne 6 seans
Akupunktur 25 seans
Bioenerji (2 farklı kişi)
Hacamat çook kez
Sülük çook kez
Farklı kırık Çıkıkçı türevleri 5-6 kişi vardır
Fizyoterapist
Manevi hocalar
Antidepresan
Proloterapi(Gata da)
Gittiğim doktor çektirdiğim mr vs saymıyorum bile
2 seans nöralterapi onu da saymıyorum az gittim çünkü
Kremler haplar bi dünya
SONUÇ: BAŞLADIĞIM YERDEYIM
banada iki ay fibromiyalji demek icin biraz erken gibi geldi
birde fibromiyaljide agri tum vucutta oluyor,sadece bir yer agriyorsa belki baska bir saglik sorunu olabilir
Meftunumun dedigi gibi halsizlik ve uyku bozukluguda olmali
Şimdiye kadar aldığım tedaviler
Kuru iğne 6 seans
Akupunktur 25 seans
Hacamat çook kez
Sülük çook kez
Fizyoterapist
Manevi hocalar
Antidepresan
Proloterapi(Gata da)
Kremler haplar bi dünya
meftunum senin cozumun nedir ? Belki paylastin bizimle ama unutmus olabilirim?Canım sen tüm yöntemleri denemişşin ama bişi var fm bır hastalık degıl bır sendrom bu yuzden bır branşı ve testı yok ve kronik ömür boyu asla senı bırakmaz ama bunu düzenli bır tedavı ıle uyutabılırsın yanı kontrol altına alabilirsin canım kesınlıkle hıcbır tedavı sana bu hastalıgı yokettırmez sadece dındırır ve sen o yontemı sürekli kullanmak zorundasın baska turlu fm hafıflemez kendıne dıkkat etmek zorundasın cunku senden baska yok sende bende oda buda şuda hepimiz bitaneyız ve bunca şeyden çare bulamadıysan birde benim yöntemi dene çünkü deneye deneye bulacağız mesela ben 20 senelık fm li olmama ragmen 8 aydır bundan haberdar oldum ve cok arastırdım cok hasta yorumu okudum ve bu saydıklarının hepsını kullandı burfakıler ve baska sitelerde hep aynı yöntemler ve hüsran antidepresan ıyı geldı diyenler var onuda ben içtim zamanında gram etkısı olmadı şuanki yöntemim benı hayata bagladı kesınlıkle yüzük saat künye bilekten baglı ayakkabı sıkı eşyalar özellikle iç camasırı arka kancası hep acıktı eskiden asla bunları yapamazdım şimdi yüzük takabıkıyorum by benım içşn önemliydi cok mutluyum bılıyomusun artık geceleri uyuyorum benı ağlatan agrılarım yok artık sankı 20 yıldır o agrıları ceken ben degılım agrımı unuttum artık ıkı aydır net ve kesintisiz hiç agrım yok onceden 10 dakıka anca sabıt oturabılırdım simdi saatlerce otursam da asla agrım yok rabbıme çok şükür umarım sizde kurtulursunuz bilmiyorum belkı tekrar edecek yada etmıcek ama şu bir gercek denemeden bilemeyiz ve ben deniyorum ömür boyu kimyasal ilaç icin baska organlarıma zamanla zarar verecegıme alternatif tıb bana daha mantıklı en azından yan etkısı yok Ayyy bıraz uzun oldu ama ıcımden geldı yazmak :) :) :)
Allah yardimcin olsunŞimdiye kadar aldığım tedaviler
Kuru iğne 6 seans
Akupunktur 25 seans
Hacamat çook kez
Sülük çook kez
Fizyoterapist
Manevi hocalar
Antidepresan
Proloterapi(Gata da)
Kremler haplar bi dünya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?