Ben ıyıyım cok şükür mantar benım ıcın çözüm oldu eskısı gıbı dayanılmaz ağrılarım kalmadı artık ama yıne de vucut asiri yorgunluğu kaldırmıyor ne yaparsan yap tamamen silemıyısun bu hastalığı dikkat etmek gerek ankaradan kımseyı tanımıyorum canım keske hacamat konusunda yardımcı olabilsem ben bıle bulamadım burda sakarya ya donunce inş bende arastıracam dün aksam babamla konustum garibim oda araştırmış sülük tedavısını arastır dıyor gerci ıyıyım sımdı ama yıne de hepsını demıcem yeterkı ağrım olmasın çok zor sürekli bı ağrı ile savaşmak
Sitede mine adlı bir arkadaşımız vardı.akapunktur sayesinde tamamen iyleştiğini yaxmıştı.acaba durumu nedir.tekrarlayan ağrılar oldumu olmadımı.merak ediyorum.akapunktur konusunda düşüncelerinizide yazın.ben kendime uygun olanını bulmaya çalışıyorum.lütfen birbirimize yardımcı olalım.ağrılar hiç birimize yabancı deyil.en iyi birbirimizi biz anlarız.sadece en en etkili tedavi hangisi onu bulmaya çalışıyorum.bu yolda çok zaman kaybediyoruz.çare diye birsürü tedavi şekli deniyoruz ve umutlarımız sönüyor.
Ben bir sıralama yapıyorum en iyi yada ise yarayan yöntemi belirleyelim.tabi kişiden kißiye değişir tedavi.sadece genelleme yapalım
AKAPUNKUR
KURUİĞNE
FİZİKTEDAVİ
HACAMAT
LAZER.YOGA
AKLİMA GELEN BUNLAR SİZDE EKLEYEBİLİRSİNİZ
Sitede mine adlı bir arkadaşımız vardı.akapunktur sayesinde tamamen iyleştiğini yaxmıştı.acaba durumu nedir.tekrarlayan ağrılar oldumu olmadımı.merak ediyorum.akapunktur konusunda düşüncelerinizide yazın.ben kendime uygun olanını bulmaya çalışıyorum.lütfen birbirimize yardımcı olalım.ağrılar hiç birimize yabancı deyil.en iyi birbirimizi biz anlarız.sadece en en etkili tedavi hangisi onu bulmaya çalışıyorum.bu yolda çok zaman kaybediyoruz.çare diye birsürü tedavi şekli deniyoruz ve umutlarımız sönüyor.
Ben bir sıralama yapıyorum en iyi yada ise yarayan yöntemi belirleyelim.tabi kişiden kißiye değişir tedavi.sadece genelleme yapalım
AKAPUNKUR
KURUİĞNE
FİZİKTEDAVİ
HACAMAT
LAZER.YOGA
AKLİMA GELEN BUNLAR SİZDE EKLEYEBİLİRSİNİZ
Ben yeni üye oldum. yazılarınızı okudum. Şu an çok ağrım var ve malesef yaşadığım yerde bir ftr bile yok. çok çaresizim. Öğretmeniö. 15 tatilde başka nir şehirde 2 seans gittim kuru iğne tedavisi ne . 1 hafta rahatladım.çok uzun süre gitmek gerekmiş . Antidepresan beni rahatlatıyordu 2 aydır bıraktım çocuk düşündüğüm için ama keşke bırakmasaydım. Çökmüş durumdayım. Rabbim hepimize şifa versin.Arkadaşlar kuru iğne tedavisi deneyen varmı aranizda.istanbulda ili tane ünlü doktor var bunu yapan.vw gidip memnun olan çok.hasta yorumlarında ikibüklüm gidip sağlığına kavuşan yazıları epeyce.
Benim ağrılarım çok fazlalaştı.hacamat ve kuru iğnede kararsızım.sonuçta iki çocuğumuda bırakıl tedaviye başlıycam.yaptırdığıma deysin istiyorum.yorumlarınızı yazın.hacamat ve kuruigne yaptıranlar
Amin canım tüm hastalara şifa versin inşallah gercekten zor bi hastalık ben 4 yil deprrsan kullandım doktorlar hastalıgı bulanddıkca psikolojik dedıler dayadılar İlacı resmen madde bagamlılarına dondum ve agrılar da bı degısım de olmadı aksine psikoloji mi mahfettı tavsiyem cok fazla kullanma bu tarz ılacları ben cok zorlandım bırakırken krize giriyordum çok şükür kurtuldum ve bana da yenı teshıs kondu 6 aydır bende ılac kullanıyorum depresan degıl ama hıc fayda etmedi naptıysam gecmedı sabahlara kadar uyumadım ağrıdan bıde oyle ıse gıdıyom bıraktım İlacı 3 haftadır mantar kullanıyorum sana da tavsıye ederım yan etkisi olmadıgı ıcın hamileyken de kullanabilirsin bebeğe bır zararı yok aksine faydası da mevcut gelısımı ıcın %80 agrılarım azaldı 3 haftadır kullanıyorum arastır canım bı dene derım faydasını göreceksinBen yeni üye oldum. yazılarınızı okudum. Şu an çok ağrım var ve malesef yaşadığım yerde bir ftr bile yok. çok çaresizim. Öğretmeniö. 15 tatilde başka nir şehirde 2 seans gittim kuru iğne tedavisi ne . 1 hafta rahatladım.çok uzun süre gitmek gerekmiş . Antidepresan beni rahatlatıyordu 2 aydır bıraktım çocuk düşündüğüm için ama keşke bırakmasaydım. Çökmüş durumdayım. Rabbim hepimize şifa versin.
Amin canım tüm hastalara şifa versin inşallah gercekten zor bi hastalık ben 4 yil deprrsan kullandım doktorlar hastalıgı bulanddıkca psikolojik dedıler dayadılar İlacı resmen madde bagamlılarına dondum ve agrılar da bı degısım de olmadı aksine psikoloji mi mahfettı tavsiyem cok fazla kullanma bu tarz ılacları ben cok zorlandım bırakırken krize giriyordum çok şükür kurtuldum ve bana da yenı teshıs kondu 6 aydır bende ılac kullanıyorum depresan degıl ama hıc fayda etmedi naptıysam gecmedı sabahlara kadar uyumadım ağrıdan bıde oyle ıse gıdıyom bıraktım İlacı 3 haftadır mantar kullanıyorum sana da tavsıye ederım yan etkisi olmadıgı ıcın hamileyken de kullanabilirsin bebeğe bır zararı yok aksine faydası da mevcut gelısımı ıcın %80 agrılarım azaldı 3 haftadır kullanıyorum arastır canım bı dene derım faydasını göreceksin
Merhaba, ağrılardan kurtulmana sevindim.bahsettiğin ne tür bir mantar. İşim gereği ağrı doğubayazıt tayım. Burda bulamam ama getirtirim bir yerlerden.bu hafta rapor alıcam. Ayakta duramayacak kadar kötüyüm.Amin canım tüm hastalara şifa versin inşallah gercekten zor bi hastalık ben 4 yil deprrsan kullandım doktorlar hastalıgı bulanddıkca psikolojik dedıler dayadılar İlacı resmen madde bagamlılarına dondum ve agrılar da bı degısım de olmadı aksine psikoloji mi mahfettı tavsiyem cok fazla kullanma bu tarz ılacları ben cok zorlandım bırakırken krize giriyordum çok şükür kurtuldum ve bana da yenı teshıs kondu 6 aydır bende ılac kullanıyorum depresan degıl ama hıc fayda etmedi naptıysam gecmedı sabahlara kadar uyumadım ağrıdan bıde oyle ıse gıdıyom bıraktım İlacı 3 haftadır mantar kullanıyorum sana da tavsıye ederım yan etkisi olmadıgı ıcın hamileyken de kullanabilirsin bebeğe bır zararı yok aksine faydası da mevcut gelısımı ıcın %80 agrılarım azaldı 3 haftadır kullanıyorum arastır canım bı dene derım faydasını göreceksin
Amin canım tüm hastalara şifa versin inşallah gercekten zor bi hastalık ben 4 yil deprrsan kullandım doktorlar hastalıgı bulanddıkca psikolojik dedıler dayadılar İlacı resmen madde bagamlılarına dondum ve agrılar da bı degısım de olmadı aksine psikoloji mi mahfettı tavsiyem cok fazla kullanma bu tarz ılacları ben cok zorlandım bırakırken krize giriyordum çok şükür kurtuldum ve bana da yenı teshıs kondu 6 aydır bende ılac kullanıyorum depresan degıl ama hıc fayda etmedi naptıysam gecmedı sabahlara kadar uyumadım ağrıdan bıde oyle ıse gıdıyom bıraktım İlacı 3 haftadır mantar kullanıyorum sana da tavsıye ederım yan etkisi olmadıgı ıcın hamileyken de kullanabilirsin bebeğe bır zararı yok aksine faydası da mevcut gelısımı ıcın %80 agrılarım azaldı 3 haftadır kullanıyorum arastır canım bı dene derım faydasını göreceksin
ama çok çok fayda gördüğüm birşey oldu.omega3 glukosamin ve b vitamini...muhteşem 3 lü bana çok iyi geldi..ben en iyi markadan kullandım kimyasalı olmayan,isim verip reklama girmek istemiyorum..isteyen olursa özelden verebilirim.sonra marka reklamı yapıyor demesinler.ben sırf bir insana belki fayda olur niyeti ile yazıyorum..sizde kimyasalı olmayan iyi bir marka bulursanız mutlak kullanın.yılların ağrısı yüzde yüz geçmesede yüzde 90 oranında çok şükür azaldı...bende ayak bel agrısı hat safhadaydı.bir de calsiyum magnezyum da kullanın...bir deneyin gerçekten 5 10 gün sora şaşıracaksınız..Allah herkese şifa versin inşallah selamla
ama çok çok fayda gördüğüm birşey oldu.omega3 glukosamin ve b vitamini...muhteşem 3 lü bana çok iyi geldi..ben en iyi markadan kullandım kimyasalı olmayan,isim verip reklama girmek istemiyorum..isteyen olursa özelden verebilirim.sonra marka reklamı yapıyor demesinler.ben sırf bir insana belki fayda olur niyeti ile yazıyorum..sizde kimyasalı olmayan iyi bir marka bulursanız mutlak kullanın.yılların ağrısı yüzde yüz geçmesede yüzde 90 oranında çok şükür azaldı...bende ayak bel agrısı hat safhadaydı.bir de calsiyum magnezyum da kullanın...bir deneyin gerçekten 5 10 gün sora şaşıracaksınız..Allah herkese şifa versin inşallah selamla
Canım bana kullandığı n ürünün markasını yazarmısın. Şu an ben de omega 3 ve magnezyum kullanıyorum. Başlayalı 10 gün oldu ama henüz etkisini görmedim. Bugün hastaneye gidicem. Çok feci ağrım var. Dualarınızı bekliyorum. Bu arada sibelimre@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.merhaba arkadaşlar,sırf şu fibromiyalji hastalığını araştırıken üye olmaya karar verdim.aslında öyküm uzun.ve az da olsa bahsetmek istiyorum.bu hastalığın bende olduğunu anlayana kadar yaklaşık 6 sene geçti üzerinden.kendimde hep belle ilgili sorun var sanıyordum.ben önce kendim teşhis ettim.sonra kuru iğne tedavisi yapan bir dr var istanbulda oralara kadar gittim .o da evet bu hastalık sende var dedi,ama kuru iğnenin faydasını görmedim
Canım bana kullandığı n ürünün markasını yazarmısın. sibelimre@hotmail.com bugün hastaneye gidicem. Ağrım çok dayanamıyorum. Dualarınızı bekliyorum.ama çok çok fayda gördüğüm birşey oldu.omega3 glukosamin ve b vitamini...muhteşem 3 lü bana çok iyi geldi..ben en iyi markadan kullandım kimyasalı olmayan,isim verip reklama girmek istemiyorum..isteyen olursa özelden verebilirim.sonra marka reklamı yapıyor demesinler.ben sırf bir insana belki fayda olur niyeti ile yazıyorum..sizde kimyasalı olmayan iyi bir marka bulursanız mutlak kullanın.yılların ağrısı yüzde yüz geçmesede yüzde 90 oranında çok şükür azaldı...bende ayak bel agrısı hat safhadaydı.bir de calsiyum magnezyum da kullanın...bir deneyin gerçekten 5 10 gün sora şaşıracaksınız..Allah herkese şifa versin inşallah selamla
Teşekkür ederim. Çok doğru. Zaten benim sıkıntım kış aylarında tavan yapıyor. Yaz tatili güneş kum çok iyi geliyor. Aslında beslenme uyku vs.düzenime çok dikkat ediyorum. Sakınan göze çöp batarmış işte. Neyse dediğin ürünleri de temin ederim arkadaş satıyor.Sibelimre arkadaşım burdan yazayım dedim belki daha faydalı olur diye ,ben amway ürünlerini kullandım .günde 2 adet omega3,glukosamin 3 adet,b vitamini 1 yada 2 adet,cal magnezyum iki adet..satış yapanlar daha çok almanı söylüyor ama bu kadar günlük alım bana yeterli geldi..gerçekten pahalı ürünler ama arkadaşım bana alış fiyatından verdi.bu şekilde kullanıncada 2,3 ay gider rahat ve belki hepsi 150 civarı tutar..aslında bende biyologum şunu biliyorumki insanın gençken bünyesi bağışıklık sistemi güzel çalışıyor ama genetikte de bu hastalık varsa ayakta çalışma yanlış uyuma bedeni yanlış kullanma rutubet bu hastalığın ortaya çıkışını hızlandırıyor.gençken vucut bununla başediyor.ama yaş geçince ve yediğimiz herşey hormonlu olunca baş edemiyor..biz omega 3 vs kullanarak ona sadece destek veriyoruz...ayrıca bu hastalığa yüzme çok iyi geliyor.plates çok iyi yazın güneşlenmek kuma girmek..inşallah tez zamanda şifa bulursun.yaz fırsatı bu hastalık için kaçınılmaz .bol güneşlenme ve yüzme artı bu takviyeler, kendini iyi veya kötü hissetme durumuna göre alırsın..Allah tez zamanda acil şifalar versin...bir 10 gün devam et...
Ben de şimdi dr.dan geldim. Antidepresan verdi.ben uzun süre ağrı çekince zaten depresyona giriyorum. Şu an enerjim tükenmiş durumda. Kolumu kaldırcak halim yoK. Siz de de bunlar oluyor mu. İkiz bebeklerin sorumlulugu da fazla. Allah yardımcın olsun. Ben ikinci çocuk istiyorum da şu dert yüzünden erteleyip duruyorum.Arkadaşlar sizden ricam lütfen bazı kullandığıniz ilaç yada bitkisel ürünlerin ismini özelden yazın yada marka vermeyin.bu hastalık çok zor lutfen herkes umut pesinde yüzde 80 geçti diyordunuz.bu çok büyük bir oran.umutlanıyoruz fakat siz ısrarla markalardan bahsedince inandırıcı gelmiyor
Ayrıca bazi antideprasanların gerçekten ciddi aģrı kesici etkisi var.antidepressnla tedavi olup fayda görenlerde var.hastalığın seyri herkeste aynı olmayabilir.ben bugun doktora gittim ve antidepresan başladim.ikiz bebeklerim var düzelmaye mecburum.doktorun söylediği kafada bitireceksin çok üstüne düşmüyceksin.bir sürü kronik hastalık gibi vücüt kendi kendini tabir edebiliyor dedi.
Mesela benim senelerce suren kronik vajinal yara vardı.doktorlar yakıcaz dediler.neler cektim.ama kendiliğinden yok oldu..hacamat deniycem .inşallah gelişmeleri yazarım
Ben de şimdi dr.dan geldim. Antidepresan verdi.ben uzun süre ağrı çekince zaten depresyona giriyorum. Şu an enerjim tükenmiş durumda. Kolumu kaldırcak halim yoK. Siz de de bunlar oluyor mu. İkiz bebeklerin sorumlulugu da fazla. Allah yardımcın olsun. Ben ikinci çocuk istiyorum da şu dert yüzünden erteleyip duruyorum.[/QUOTE şekilde şekilde
Meraba bende basta halsizlik yoktu fakat agrılar geçmeyince uykusuzluk ve halsizlik oldu.birde ikizlere tek bakıyorum.geciceğine inanıyorum.4seansta hacamat yaptirıcam.bazen doğumdan sonra vücuttaki bazı hastalıklarda düzelebiliyor.mesela benim vajinal yara vardi senelerce cektim.ama doğumdan sonra mucize gibi yokk oldu....
Eskiden başağrım vardı kronik. Hamilelikte çok şükür olmadı. Sonrasında da eskisi kadar yoğun değildi. Ama şu ağrılar başladı. Bazen düşünüyorum belki de hamilelik vücudu değiştirir. Zaten bir yazı okumuştum. Gebelik hormonları romatizmal hastalıkları tedavi ediyormuş. Bilim adamları şu an bu horöonlardan romatizma ilacı üretmeye çalışıyorlarmış. Bu arada aynı durum bende de oldu. Vajinal yara.yakmak gerekti. Doğum dan sonra kalmadı. Üstelik sezeryan oldum. nu ağrılara da bir çözüm vardır elbet.ahhh ahhhMeraba bende basta halsizlik yoktu fakat agrılar geçmeyince uykusuzluk ve halsizlik oldu.birde ikizlere tek bakıyorum.geciceğine inanıyorum.4seansta hacamat yaptirıcam.bazen doğumdan sonra vücuttaki bazı hastalıklarda düzelebiliyor.mesela benim vajinal yara vardi senelerce cektim.ama doğumdan sonra mucize gibi yokk oldu....
Tress arkadaşım Allah acil şifalar versin..gerçekten ben çok şükür bu hastalığımı büyük oranda atlattım.ama kocaman bir firma adını verdiğim ve sadece gıda takviyesini kullanıyorum.ne satıcıyım ne onlar benim reklamımla zengin olabilir .siz bir deneyin kimden aldığınızı nerden bileyim.kim kazanacak nerden bileyim .tüm samimiyetimle söylüyorum satış yapan biri değilim markayı şunun için verdim ki eczaneden alacağınız alalade vitamin takviyeleri onun yerine geçebilir mi? buna inancım çok olmadığı için verdim..ben gerçekten bu acıyı çok ağır yaşadım..biyoloji öğretmeniydim dersanecilik yapıyordum ondan bile vazgeçtim çalışamadım o agır tempoda..şimdi insanlara faydalı olmak için bunları paylaştım.sizde haklısınız ki insanların acılarından bile pay çıkarmak isteyenler var.sağlıcakla.Allah hepimizin yardımcısı olsun.amin
Tress arkadaşım Allah acil şifalar versin..gerçekten ben çok şükür bu hastalığımı büyük oranda atlattım.ama kocaman bir firma adını verdiğim ve sadece gıda takviyesini kullanıyorum.ne satıcıyım ne onlar benim reklamımla zengin olabilir .siz bir deneyin kimden aldığınızı nerden bileyim.kim kazanacak nerden bileyim .tüm samimiyetimle söylüyorum satış yapan biri değilim markayı şunun için verdim ki eczaneden alacağınız alalade vitamin takviyeleri onun yerine geçebilir mi? buna inancım çok olmadığı için verdim..ben gerçekten bu acıyı çok ağır yaşadım..biyoloji öğretmeniydim dersanecilik yapıyordum ondan bile vazgeçtim çalışamadım o agır tempoda..şimdi insanlara faydalı olmak için bunları paylaştım.sizde haklısınız ki insanların acılarından bile pay çıkarmak isteyenler var.sağlıcakla.Allah hepimizin yardımcısı olsun.amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?