merhabalar,evet glukosaminin ağrı kesme eklemleri rahatlatma özelliği var.ben bu işlerle uğraşan arkadaşıma sorduğumda bana bunu da verdi..bir de ca mg verdi.ben onun söylediği oranlarda kullanmıyorum. arkadaşımın demesine günde 6 adet glukosamin 3 ca mg ,3 omega3,3 b vitamini demişti..ben şu oranda kullanıyorum.2 adet omega3,3 glukosamin 1 bvit,2 ca mg kullanıyorum vucuduma kafi geliyor...bunları önermemin tek nedeni tamamen bitkisel olması kimyasalı yok..canan karatayın omega 3 faydalarını dinlerseniz videosundan daha isteyerek kullanırsınız.ben de inanın arkadaşım bana önermese idi daha şüpheli bakardım.lise arkadaşım olduğu için inandım.çok şükür beni yanıltmadı..şifayı veren Allah biz başkalarından gelen sebeplerle şifa buluyoruz..inanın bursada yaşadığım halde istanbulda çok meşhur kuru iğne yapan bir dr a gittim muayene ücreti 250,aynı gün kuru iğne yaparsa 250 alıyordu...ilk seansta bile o kadar ağrım arttıki sorduğumda başka kaslarda harekete geçmiş olabilir dedi.oysa 3 seanstan bahsediyordu.güvenip devam edemedim.o kadar zengin değilim.ama bunların hepsi vucut için gerekli elementler.amerikada insanlar fast food beslendiği için ancak bu gida takviyeleri ile hastalıktan korunuyormuş.ben bu takviyeleri keşfetmeden yaklaşık 3 yıl önce 1 sene yaz kış yüzmüştüm o bana çok çok iyi gelmişti.belki daha gençtim.yazın güneşlenip yüzerseniz bunları almanızada o zaman sürecinde ihtiyaç duymayabilirsiniz..soğuk ve rutubetli kış aylarında bu ağrı bende ancak böyle geçti.bu arada bana gıda takviyelerini veren arkadaşım dediki fibromiyalji hastası bir bayan varmış agrıdan uyuyamiyormuş bunları aldığı ilk gün ilk defa ağrısız uyumuş..tabiki herkesin bünyesi farklı bende birkaç gün sonra etkisini daha iyi gösterdi..Allah hastalara şifa dertlilere deva borçlulara eda nasip etsin..birde şu bilgiye ulaştım yakın zamanda refleksoloji denilen bir tedavi varmış bu hastalık için..ama içeriğini çok araştıramadım..birde ona bakın isterseniz...selamlarMeraba glusokomin sanırım yalnış yazmadım.bu ilaç kıkırdak yapıminda faydalıdır diye yazıyor.kas ağrılarıyla ilgili pek yazıya rastlayamadım.agri kesme özelliğide varmıs ama bilemedim şimdi.omega3 ve b vitamini bende alıcam.ama diğerinde kararsız kaldım.fikrinizi almak isterim
Ah tress arkadaşım bilemiyorum. Benim de sırtım hafifledi bu sefer başım ağrıyor ve çol halsizim. acaba stres vücudun bir yerine mi vuruyor. Geziyor mu bu ağrılar. Yine de sırtım için seviniyorum. Buna şükür. Fibro ağrısı bacağıma vurmaz benim belki üşütmüşsündür. Geçmiş olsun.El bileklerimde kollarda agri.ayaklar buz gibi bacaklarda agrı buda iki gündür yeni çıktı.sırtta boyunda hafifledi derken.boyle olan varmı.yoksa fibroyla alakası yokmu ince giyiniyorum bacaklarımı üşuttum mü ayaklarım buz gibi ısıtamıyorum
selam sibel,nasılsın ağrılar hafifledimi? merak ettim seni.selamlarBen 15 tatilde Diyarbakır da kuru iğne tedavisi ne gittin. Seansı 20 lira idi. Hatta fizyoterapist ardına rahatlatıcı bir masaj da yaptı. Ama malesef tatil bitince döndüm. Devamı gelmedi. Ancak 2 hafta rahatlattı beni. Aylarca gitmek lazım tedavi olmak için dedi dr.
Sağol canım. Sırtım iyi çok şükür. Ama başım ağrıyor şimdi de. Gerilim Tipi başağrısı var bende. Gerçi uzun zaman dır hiç ağrımamıştı. Bu ara ne var ne yok çıktı oryaya.hayırlı cumalar.selam sibel,nasılsın ağrılar hafifledimi? merak ettim seni.selamlar
Canım kırmızı mantar kullanıyorum kesınlıkle yan etkısı olmayan dünyaca kanıtlanmış bır mucize kullandıktan 10 gün sonra resmen yok denecek kadar agrılarım azaldı gıda takviyesi istersen özelden yazabılırsın bana yardımcı olurum dilersen sana ulaştırabılırım de burdan yazmak uygun olmaz reklam sanılmasın yeterkı hepımız iyi olalım kım isterse yardımcı olurum ben kurtuldum cok şükür :)Merhaba, ağrılardan kurtulmana sevindim.bahsettiğin ne tür bir mantar. İşim gereği ağrı doğubayazıt tayım. Burda bulamam ama getirtirim bir yerlerden.bu hafta rapor alıcam. Ayakta duramayacak kadar kötüyüm.
Canım kırmızı mantar kullanıyorum kesınlıkle yan etkısı olmayan dünyaca kanıtlanmış bır mucize kullandıktan 10 gün sonra resmen yok denecek kadar agrılarım azaldı gıda takviyesi istersen özelden yazabılırsın bana yardımcı olurum dilersen sana ulaştırabılırım de burdan yazmak uygun olmaz reklam sanılmasın yeterkı hepımız iyi olalım kım isterse yardımcı olurum ben kurtuldum cok şükür :)
Canım yazını okudum ne güzel bir sekılde de agrıların hafıflemıs bende kırmızı mantar kullanıyorum sana da tavsıye ederım netten bakıp arttırabilirsiniz cok faydası var sadece bu hastalık ıcın degıl tüm hastalıklardan koruyor bağışıklık sistemini kuvvetlendırıp hücre yenıledıgı içinSibelimre arkadaşım burdan yazayım dedim belki daha faydalı olur diye ,ben amway ürünlerini kullandım .günde 2 adet omega3,glukosamin 3 adet,b vitamini 1 yada 2 adet,cal magnezyum iki adet..satış yapanlar daha çok almanı söylüyor ama bu kadar günlük alım bana yeterli geldi..gerçekten pahalı ürünler ama arkadaşım bana alış fiyatından verdi.bu şekilde kullanıncada 2,3 ay gider rahat ve belki hepsi 150 civarı tutar..aslında bende biyologum şunu biliyorumki insanın gençken bünyesi bağışıklık sistemi güzel çalışıyor ama genetikte de bu hastalık varsa ayakta çalışma yanlış uyuma bedeni yanlış kullanma rutubet bu hastalığın ortaya çıkışını hızlandırıyor.gençken vucut bununla başediyor.ama yaş geçince ve yediğimiz herşey hormonlu olunca baş edemiyor..biz omega 3 vs kullanarak ona sadece destek veriyoruz...ayrıca bu hastalığa yüzme çok iyi geliyor.plates çok iyi yazın güneşlenmek kuma girmek..inşallah tez zamanda şifa bulursun.yaz fırsatı bu hastalık için kaçınılmaz .bol güneşlenme ve yüzme artı bu takviyeler, kendini iyi veya kötü hissetme durumuna göre alırsın..Allah tez zamanda acil şifalar versin...bir 10 gün devam et...
Doğru soylemıssın bende olsam ürün satmak ıcın soyluyorlar derdım buyuzden ısım vermedım ve mutlaka kendınız araştırın dıye de özellikle soyledım yıne üstüne basa basa soyluyorum lutfen kırmızı mantarı araştırın gercekten artık agrım yok gectı sızınde iyileşmenızı ıstıyorum hepsı bu cunku nasıl canınız yanıyor cok iyi bılıyorum Nasrettin hocanın lafı gıbı bana essekten düşeni getirin halimden o anlar hesabı ben sadece size gercekten yardımcı olmaya calısıyorum lutfen pazarlamacı gözüyle bakmayın durumaArkadaşlar sizden ricam lütfen bazı kullandığıniz ilaç yada bitkisel ürünlerin ismini özelden yazın yada marka vermeyin.bu hastalık çok zor lutfen herkes umut pesinde yüzde 80 geçti diyordunuz.bu çok büyük bir oran.umutlanıyoruz fakat siz ısrarla markalardan bahsedince inandırıcı gelmiyor
Ayrıca bazi antideprasanların gerçekten ciddi aģrı kesici etkisi var.antidepressnla tedavi olup fayda görenlerde var.hastalığın seyri herkeste aynı olmayabilir.ben bugun doktora gittim ve antidepresan başladim.ikiz bebeklerim var düzelmaye mecburum.doktorun söylediği kafada bitireceksin çok üstüne düşmüyceksin.bir sürü kronik hastalık gibi vücüt kendi kendini tabir edebiliyor dedi.
Mesela benim senelerce suren kronik vajinal yara vardı.doktorlar yakıcaz dediler.neler cektim.ama kendiliğinden yok oldu..hacamat deniycem .inşallah gelişmeleri yazarım
Çok teşekkrler .kırmızı mantarıda denicem inşallah.nerden bulabilirim .pazarlarda ve marketlerde satılıyormu.4 mevsim bulabilirmiyim.selamlarCanım yazını okudum ne güzel bir sekılde de agrıların hafıflemıs bende kırmızı mantar kullanıyorum sana da tavsıye ederım netten bakıp arttırabilirsiniz cok faydası var sadece bu hastalık ıcın degıl tüm hastalıklardan koruyor bağışıklık sistemini kuvvetlendırıp hücre yenıledıgı için
Canım temin etmek bıraz zor ben bulamadığım için üye oldum malesef cınde ve Japonya da 2000 yıldır var dunya da 30 türkiye ye ise henuz 5 senedır gelen bır mantar her mevsim olmuyor ve devasa ormanlarda sadece bir kaç tane var zor olan bır tür suan türkiye'de 3 bolge de laboratuvar ortamında yetişiyor cevrende arastır satan yoksa bende yardımcı olurum istersen sanırım bursadasın burdan kargo yaparım sana denemenizi tavsıye ederım mutlaka sağlıcakla canımÇok teşekkrler .kırmızı mantarıda denicem inşallah.nerden bulabilirim .pazarlarda ve marketlerde satılıyormu.4 mevsim bulabilirmiyim.selamlar
Canım merhaba oncelikle evet saydığın şikayetlerin bir çogu ben de de mevcuttu benım komple el parmaklarım dan ayak parmaklarıma kadar oluyor agrım sag agrıyınca sol ağrımaz sag agrıyınca da sol bu hastalık kişiye gore farklı agrı da yapabılır kımının sadece sırtı olurken kımının belı bende komple fm nın en ıyı tanısı hassas noktalar bu noktalara baskı olunca acı oluşur bu en onemli bulgusu daha bır cok bulgusu var migren tarzı agrılar sık İdrar sındırım sorunları uykusuzluk ağız ve göz kurulugu bunlar baslıca belirtiler ve bende kuruluk harıc hepsı var gelelim mantara bunu çiğ olarak tuketemezsınız cunku cok sert ve acıdır bu yuzden kurutulup toz halınde satılır ama bulmak oyle cokta kolay degıl ama bunu satısını yapan firmalar var ama lutfen dıkkat edın çakma bir ürün kullanmayın şifa bulayım derken daha kötü olmayın ben bır aydır kullanıyorum cok memnunum hatta burdan bazı arkadaşlar ıle sosyal hesaptan bırbırımızı ekledik kendilerine daha iyi anlatmak ıcın isterseniz yardımcı olurum seve seve yeterkı şu ağrılarımız dinsinKirmizi mantari nasil tuketiyorsunuz.taze olarakmi yoksa gida takviyesi urun olarak satilan tablet seklindemi.
Bana fm tanisi konmustu ama fm agrilarimin yani sira gecmek bilmeyen diz agrim var.comelemiyorum kosamiyorum.bunun icin igne yapyirmistim ve reaksiyon gosterdi sisti.uzerine basamadim.o zaman tahlil yaptirdigimda ilk defa crp ve sedim yuksek cikinca spondiloartrit teshisi konuldu. Sonra ilaca basladim 2ay sora tahlilim temiz cikti fakat diz agrim devam ediyor.
Baska bi doktor dizimin islem sonrasi enfeksiyona bagli sistigini ve yine fm oldumu soyledi.kafam cok karisik.fm eklem hareket kisitligi yaparmi.bel sirt kalca,ayak bilegi,el,ayak parmagi agrilarim.kaba etlerimde agrilarim da var.bu agrilar ansizin siddetli girip yurumeme engel olabiliyor.
Lutfen uzerine bastirmicak agrilariniz oluyormu.hastaligimi dogru teshiz icin yardim bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?