Sibelimre arkadaşım burdan yazayım dedim belki daha faydalı olur diye ,ben amway ürünlerini kullandım .günde 2 adet omega3,glukosamin 3 adet,b vitamini 1 yada 2 adet,cal magnezyum iki adet..satış yapanlar daha çok almanı söylüyor ama bu kadar günlük alım bana yeterli geldi..gerçekten pahalı ürünler ama arkadaşım bana alış fiyatından verdi.bu şekilde kullanıncada 2,3 ay gider rahat ve belki hepsi 150 civarı tutar..aslında bende biyologum şunu biliyorumki insanın gençken bünyesi bağışıklık sistemi güzel çalışıyor ama genetikte de bu hastalık varsa ayakta çalışma yanlış uyuma bedeni yanlış kullanma rutubet bu hastalığın ortaya çıkışını hızlandırıyor.gençken vucut bununla başediyor.ama yaş geçince ve yediğimiz herşey hormonlu olunca baş edemiyor..biz omega 3 vs kullanarak ona sadece destek veriyoruz...ayrıca bu hastalığa yüzme çok iyi geliyor.plates çok iyi yazın güneşlenmek kuma girmek..inşallah tez zamanda şifa bulursun.yaz fırsatı bu hastalık için kaçınılmaz .bol güneşlenme ve yüzme artı bu takviyeler, kendini iyi veya kötü hissetme durumuna göre alırsın..Allah tez zamanda acil şifalar versin...bir 10 gün devam et...