Fetal DNA ile Trizomi 18 teşhisi nedeniyle Sezeryanla Tıbbi Tahliye ve 2. Gebelik endişelerim

Canım benim de ikili testim kötü geldi ama ultrason herşey normal senin nasıl oldu

Sizin yaşadığınızı 1 yıl sonra ben yaşıyorum .Umut oldunuz bana 23 gün önce ileri derece kalp anomalisi ve Trizomi 21 den aldırmak durumunda kaldık .Şuan çok bitik durumdayım .İlk gebeliğimde tekrar aynı şeyleri Yaşar mıyım diye korkuyorum zamanı geldiğinde tekrar istiyorum inşallah

Bebek doğdu bi sıkıntısı yok çok şükür.bu testlerin yanlışlık payı çok oluyo.senin yas kaç
Merhaba bebeğinizi sağ salim almışsınız kucağınıza hayırlı olsun mesajınızın üzerinden geçmiş ama yine de yazmak istedim. Benim de ikili testim biraz yüksek çıktı detaylı ultrasonu bekliyorum siz detaylıya girmiş miydiniz bir şey çıkmış mıydı bir de ikili testte ki risk oranınız hatırlıyor musunuz. Çok sordum kusura bakmayın ama cevaplarsanız çok sevinirim

Merhaba ikili test sonucu 89/1 di.fetal DNA testi yaptırdım hersey temiz çıktı.Evet detaylı ultrasona girdim bebeğin kalbinde delik gözüktü doktor parlaklık diye söylüyor.ama çok takılacak bişey değil dedi doktor olabiliyormuş.ilerki aylarda kapanır dedi.Yada bebek 1 yasına gelene kadar kapanır dedi.6.ayda tekrar renkli ultrason a çağırdı baktı kapanmış delik filan yoktu.şimdi 4 aylık sağlıklı bi bebişim var.Darısı sizin ve tüm bebek bekleyenlerin başına

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim bana umut oldunuz. İnşallah bende bebeğimi sizin gibi sağlıkla kucağıma alırım

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Benimde 2 kaybım oldu 3. Ye hamileyim. Bemde daha önce zorlu ve hasarlı bşr doğum yaşadım.. Travma oldu benim için. Kaç kere ameliyat oldum. Şuan 3. Ye hamileyim ancak çeşitli sıkımtılarım var. Bizde fetal dna verdik. Eğer bir sıkıntı olursa ben normal doğumla son veremem buna kürtaj içinde büyük bebek.. Yani size sorum ditelim 14 ie 20 haftalığım bir sorun çıkarsa sezeyan yaparlarmı... Sizin kaç haftalıktı sezeryan.. Düşğk haftalık gebelikte sezeryan zarralı diyorlar. Kan kaybı çok oluyor diyorlar.

Çok çok geçmiş olsun size de. Kan kaybı riski hakkında bir bilgim yok araştırmamıştım ama araştıracak vaktim de halim de yoktu. Benim aynı zamanda miyomum da vardı zaten onun için de ameliyat olacaktım. Herkes bana da karşı çıktı ama ben de cesaret edemedm doktorum ikisini bir halledelim dedi. Sezeryan da kolay değil şüphesiz ama dedğiniz gibi normal doğumun da travması oluyor. Zor bir seçim. Özel bir doktora giderseniz önerebilirsiniz en doğru sizi o yönlendirir ama inşallah gerek kalmaz sonuç temiz gelir. Bu gebelikte ne gibi sorunlar varki fetal dna istediler

Yaş 39 ve 2 li tarama 1/72 çıktı.. Araştı3ma hastanesine gidiyorum ayrıca 12. Haftada perientoloğa gittim rahim damarlarında daralma var dedi. Ayrıca kan pıhtılaşmam varmış göbekten iğne vuruluyorum.. Riskli ve sıkıntılı durum... Siz kaçıncı haftada sezeryan oldunuz

Sonuç ne oldu merak ettim üzerinden bir sene geçmiş ama

Umarım sağlıkla bebeğinize kavuşmuşsunuzdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…