Fetal dna hakkında

Orasını bilmiyorum, ama hiç riskli diye devlet yaptı benimkini diyen duymadım. Eskişehir sorgusuz yaptığı için ben orayı tercih ettim.
Benimki tek yumurta ikizi ve tek plesentaydı. Riskli gebelik senin takibini biz değil perinatoloji yapacak dediler. Tam teşekküllü bir hastaneye git dediler Bende 2 haftada bir perinatolojiye gidiyordum gebeliğimin 12. Haftasından doğuma kadar gittim ve perinatoloji doktoru kendisi dedi yapalım diye bende kabul ettim.

Hangi hastane?

Ben cuma günü 10 bin tl ye yaptırdım önemli olan kanın yurtdısına gercekten gitmesi bazıları kandırıyor aşkın evren güler hoca %100 güvenilir

Ben cuma günü 10 bin tl ye yaptırdım önemli olan kanın yurtdısına gercekten gitmesi bazıları kandırıyor aşkın evren güler hoca %100 güvenilir
Ben devlet Hastanesi'nde ücretsiz yaptırdım. Kandırmak için bir sebebleri olduğunu sanmıyorum. Yazımı okudunuzmu? Özel kuruluşlarından emin olmadan yaptırmak mantıksız. Ama devlet Hastanesi'nde neden insanları kandırmak gibi bir niyetleri olsun.

Yurt dısına göndermiyor devlet hastaneleri öyle bi bütçeleri olsa yurt dısından hasta bebeklere neden ilaç tedavi temin etmiyorlar mantıklı düşünmek lazım

Ben de yeni aldım sonucu 11. Haftamdayım.İntergene yolladı doktorum. 7.000e yaptırdım. Şükür sonuç temiz cinsiyet erkek dedi doktorum. Yanılma payı yoktur değil mi?

Bu arada gitmek istediğiniz hafta başında arayabilirsiniz perşembe ve cuma günü gidebiliyormuşsunuz. Hafta başı arama sebebi de kan tüpü var mı diye teyit etmek gerekiyormuş, randevu usulü çalışmıyoruz dedi çalışan kadın. Direk hemşireliğe bağlanabilirsiniz dedi dahili no 4680. Ben 4440 dahili nodan konuştum. Benim gibi Genetik olarak pıhtılaşma probleminiz varsa kesinlikle söyleyin. Bana iğnemin saatini sordu. Öğleden sonra 5te olduğumu söyledim sorun olmadığını söylediler. Ben de şehir dışından gideceğim.
Ben şehir dışından gideceğim. Gideceğiniz haftanın başında pazartesi aramanız yeterliymiş. Kan tüpü var mı diye teyit etmek için. Perşembe cuma 10.15 te orada olmak gerekiyormuş. Kan sulandırıcı kısmı kafamı kurcalıyordu çünkü bende genetik pıhtılaşma bozukluğu var. İğnemi öğleden sonra 5te yaptığımı söyledim sorun olmayacağını söylediler çünkü iğneyi bırakamam. Bu arada ben 4440 dahili numaradan ulaştım. Bi dahaki aramada direk hemşireliğe bağlanabilirsin dediler. 4680 dahili no.

Ben yaptırdım sonucum bile çıktı, teşekkür ederim

Ben tam 4. Hafta başında aradım çıktı dediler. Bence üç haftada çıkıyor. Benim temiz çıktı. Dilerim sizinde öyle çıkar

Orasını bilmiyorum, ama hiç riskli diye devlet yaptı benimkini diyen duymadım. Eskişehir sorgusuz yaptığı için ben orayı tercih ettim.
Eskişehirde fetal dna da cinsiyet söylüyorlar mı acaba? Sizin sonucunuz çıkmıştı sanırım? Ben de yaptırdım ama daha 2 hafta oldu haftaya çıkar herhalde sonucum. Cinsiyeti kesin netleştirmek istiyorum da ondan size sorayım dedim.

Ben öğrenmiştim açıkçası kesin yüzde yüz erkek o yüzden sormadım, çok eminim erkek olduğuna. Ama raporda yazmıyordu, siz raporu alırken doktora bı sorun isterseniz belki söylerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…