Fetal dna hakkında

Birincisi bu şekilde üstten konuşmanın alemi yok. Ondan iyi bilicemde demedim. Yanlış anlamışsınızdır dedjm. Sonuçlarınızı gösterin ozaman görelim madem bu kadar eminsiniz. Zaten dünden beri vermeye tenezzül etmedigijiz cevaptan anlamaliydim uslubunuzu sormaidm ben vazgeçtim ayyy
Ahahahahaj çok tuhafsınız Allah ailenize sabır versin 😄 geçmiş konularımı okuyun, bir tarafımdan uydurmuyorum. Ayrıca öğretmenim ve 4 tane çocuğum var yani avare biri değilim. Sorunuzu görmedim dediğim halde değişik bir hale bürünen sizsiniz. Değerli vaktimi harcayıp size cevap yazdığım için kendime kızıyorum. Gidin azarlayacak başka birini bulun kendınıze.

İlk aradık 350 Euro dedi. Hastane ve doktor adını verince 255 Euro dedi. Doktor arkadaşım güvenmedigi bir firmayi vermez die düşünüyorum 🙄 kesin karar verince araştırma yapacağım elbet firmayı.
Bende şaşırdım. Bir sayfada gorduk Eskişehir Osmangazi yapıyor die. Aradık genetik bölümünü aktardılar. Görüştügum kişi evet yapıyoruz salı çarşamba sabah 10 da gelin yapalım dediler. Randevu vs sormadilar. İkili sonucunuzuda getirin dediler. Bizde şaşırdık eşimle, devlet Hastanesinin hemen açması vs. Ankara'da yaşıyorum Eskişehir yakın.
Olmadı ordan bı arkadaş bulup yonlendirip görüşmek lazım. Kalkıp giderim yapmazlar masraf ettigimle kalırım.
Merhaba, ne yaptınız merak ettim ben de özelden 14.000 TL fiyat aldım bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

X