Fetal dna hakkında

Bize de erkek dediler hatta organı bile gördük de yine de insan şüphe ediyor😂 hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın oğlunuzu🙏🏻🧿

Bize de erkek dediler hatta organı bile gördük de yine de insan şüphe ediyor😂 hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın oğlunuzu🙏🏻🧿
Amiin ben devlete gidiyorum her gittimde başka doktor oluyor hepside bebeğiniz erkek diyor oturur oturmaz, o yüzden süphem kalmadı 😀
Hepimizin kini inşallah

Devlet yapıyor. Lakin risk görürse yapıyor. Kadın doğum doktoru riskli gebelik diye sisteme girecek ve siz de perinatoloji den randevu alıp daha sonra onlarla iş birliği yapabilirsiniz. Ben devlette yaptırdım herhangi bir sorun yaşamadım.
Hangi hastanede yaptırdınız ve ne zaman

Orasını bilmiyorum, ama hiç riskli diye devlet yaptı benimkini diyen duymadım. Eskişehir sorgusuz yaptığı için ben orayı tercih ettim.
Bende yaptiedim ama 2020 de Ümraniye eğitim araştırmada. Sonra kaldırıldığını duydum.Geçen gittim yine yaptırmaya belki yine yapmaya başlamışlardır djye. Kaldirilmis

Hangi hastanede yaptırdınız ve ne zaman
Perinatoloji doktorunda takipli hastaydım. Ve doktor o hastanedeki hemen hemen bütün kadın doğum doktorlarından çok daha iyiydi. Hatta dedimki keşke doğum yapsanız kesinlikle size yaptırırdım.

Perinatoloji doktorunda takipli hastaydım. Ve doktor o hastanedeki hemen hemen bütün kadın doğum doktorlarından çok daha iyiydi. Hatta dedimki keşke doğum yapsanız kesinlikle size yaptırırdım.
He birde ücret alıyor mu süreç nasıl işledi. Ben salı Eskişehir'e gidicem de olmazsa Bursa'da yaptırırım

İzmirde nerde yaptırdınız? isteğe bağlı mı yaptırdınız? tecrübelerinizi paylaşır mısınız ben de izmirdeyim bu hafta 12. hafta olacak
Bu testler devlette isteğe bağlı yapılmıyor riski yüksek cikanlara yapılıyor. İzmir tepecikte vardı eskiden hala varmı bilmiyorum

Hala yapiliyor mu msjimi görmediniz sanırım o yüzden tekrar yazdjm bı telefonu filan varmı arıyorum açan yok

E canım niye yapılmasın. Şimdi siz kaç haftalık gebesiniz Bursa'da mısınız ?
Hayır genzedeyi.direk gidince yapacakmi bilmiyorum. Neden yapılmasın demişsiniz ama ben kızımda Ümraniye'de yaptırdım şimdi kaldırılmış. Size süreci sordum ama görmediniz

Hayır genzedeyi.direk gidince yapacakmi bilmiyorum. Neden yapılmasın demişsiniz ama ben kızımda Ümraniye'de yaptırdım şimdi kaldırılmış. Size süreci sordum ama görmediniz
Yo görmedim yani görsem mutlaka yorum yazardım. Şimdi şöyle ben 3 defa gebelik testi geçirdim ilk ikisinde yaptırmadım. 3 . gebelik ikiz olunca bütün kadın doğum doktorları seninki riskli gebelik ve seni perinatoloji bölümü takip edecek dediler. Sistem üstünden atama yaptılar. Bursa da yüksek ihtisas ve şehir hastanesinde çıktı perinatoloji bölümü, bende yüksek ihtisası sevmediğim için şehir hastanesinden MHRS den randevu aldım. Serenat Yalçın'a . Kendisi yrd. doç. Sonra 2 haftasa bir hep ona gittim. Kadın doğum doktorundan daha iyiydi bütün kaygılarımı gideriyordu. Sonra bana dedi ki amniyosentez diye bir işlem var. Yaptırmak zorunda değilsin ama seninki riskli gebelik istersen yapalım dedi. Bende eşimle konuştum ve yaptırdık. Yani oraya sabahtan randevu alın. Öğleden sonra amniyosentez işlemini yapar. Ben o doktora belki 20 defa gitmişimdir ve her gelene amniyosentez işleminden bahsediyorlar. Müsaitseniz bugün yapalım diyorlar. Ve genelde öğleden sonra 1 gibi falan yapıyorlar. Eğer muayeneye gittiğiniz gün müsait değilseniz düşünücem derseniz bir kaç gün sonra olsa bile randevusuz gidip ben kararımı verdim yaptırıcam derseniz de yapıyorlar.

Özellerde geçen yıl 20 ile 30 K arasıydı. Ben doktoruma güvendiğim için özele gitmedim. Doğumu da şehir hastanesinde yaptım. Çok konforlu ve rahattı. İlk iki doğumu özel hastanede yapmıştım. Tıpkı onların konforundaydı.

Özellerde geçen yıl 20 ile 30 K arasıydı. Ben doktoruma güvendiğim için özele gitmedim. Doğumu da şehir hastanesinde yaptım. Çok konforlu ve rahattı. İlk iki doğumu özel hastanede yapmıştım. Tıpkı onların konforundaydı.
İyide siz olayı yanlış anlamissiniz amniyosentez başka bişey fetal DNA başka bişey. Siz fetal DNA yaptirdim demistiniz

İyide siz olayı yanlış anlamissiniz amniyosentez başka bişey fetal DNA başka bişey. Siz fetal DNA yaptirdim demistiniz
Amniyosentez ile birlikte kan da verdim hastaneye, bu yapılan işlem fetal DNA işlemi denildi. Ve toplamda 30 gün gibi bir sürede her ikisinin de sonuçlari temiz çıktı.

Amniyosentez ile birlikte kan da verdim hastaneye, bu yapılan işlem fetal DNA işlemi denildi. Ve toplamda 30 gün gibi bir sürede her ikisinin de sonuçlari temiz çıktı.
Amniyosentez yapıldığında zaten fetal DNA ya gerek yok çünkü amniyosentez %100 sonuç. Orda bir yanlış anlaşılma olmuş kısacası. He önce fetal DNA yapar sonuç kötü cikarsa öyle amniyosentez yapar ok derim ama aynı anda olmaz. Ben kizimdada bu yollardan çok gectigim için şaşırdım duyunca olamaz yaji

Amniyosentez yapıldığında zaten fetal DNA ya gerek yok çünkü amniyosentez %100 sonuç. Orda bir yanlış anlaşılma olmuş kısacası. He önce fetal DNA yapar sonuç kötü cikarsa öyle amniyosentez yapar ok derim ama aynı anda olmaz. Ben kizimdada bu yollardan çok gectigim için şaşırdım duyunca olamaz yaji
Bana yapılan işlem bu şekilde. Aynı anda verdim aynı gün yapıldı. Geçen yıl verdim. Olmaz derken siz yrd doç dan daha mı iyi bileceksiniz.

Bana yapılan işlem bu şekilde. Aynı anda verdim aynı gün yapıldı. Geçen yıl verdim. Olmaz derken siz yrd doç dan daha mı iyi bileceksiniz.
Birincisi bu şekilde üstten konuşmanın alemi yok. Ondan iyi bilicemde demedim. Yanlış anlamışsınızdır dedjm. Sonuçlarınızı gösterin ozaman görelim madem bu kadar eminsiniz. Zaten dünden beri vermeye tenezzül etmedigijiz cevaptan anlamaliydim uslubunuzu sormaidm ben vazgeçtim ayyy

X