Çocuk Hastalıkları ferrum damlaya nezaman başladınız?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

denizim16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
3.749
2
116
Bursa
13 günlük bebeğime cd 3 damla ve ferrum damla verdi doktor
ama ferrrum damla genelde forumdan takip ettiğim kadarıyla 4.aydan itibaren kullanmaya başlamış anneler
bize test faalnd ayapamdı. nçin verdiki.
varmı yenidoğana bu damlayı kullanan?

bende bebeğimin 5. ayında kullanmayabaşladım fakat akdeniz anemisi şüphesi olduğu için bırakıp ferrum şurup kullandım zaten prospeki incelediğinde de bu yazar ..(ayrıca ferrum damla dili uyuşturuyor denenediğinde göreceksin) bebeğin kullanmak istemeyecek bebek zaten 5 aydan küçükse verme bence..

ben başlamadan bi doktora daha görün derim....biz 2 aylık oldyuk hala başlamadık..herkes değişik biişi yapıyo anlamadım gitti valla ((
yeni doğan hemoglobini zaten yuksk olur demir bakılmadan neden başlamışki????:26::26:

biz 6 aylığız ferrum damlaya yeni başladık..sizin için çok erken gibi geldi bana ..dr unuza danışın bence
hatta 4 aylıkken başlanıyormuş ama bizim drumuz başlatmadı 6 aylık olsun bi tahlil yapalım gerek varsa kullansın dedi.tahlile göre gerek gördü başladık..

Şimdiden sakın başlamayın. bebeklerdeki demir oranı 6 aya kadar yetebiliyormuş kendine. En erken 4.ayda başlayın.
Ben o damlaları vermedim kızıma, aslında verdim ama iyi gelmedi. Huysuz, huzursuz,uykusuz bi bebek olup çıktı ve bıraktım. o zamanlar uyutamıyordum bi türlü ve bu sayede sese alışık olan kızım sessizliğe alıştı... çünkü artık uyusun die çıt çıkaramaz olmuştuk.. Şimdi 16,5 aylık kan değerleri normal ama demir deposu dolu değil..
Vermeden önce iyice araştırın, iyi gelmezse değiştirin ilacı.

merhabalar,ben 33 haftalık doğum yaptım,bebeğim 1.5 aylıkken kan değerlerinde ani düşüklük çıktı ve kan takviyesi yapılmıştı oğluma.3.ay kontrolümüze gittiğimizde doktor ferrum verdi sabah akşam 3er damla 1 yaşına kadar kullanın dedi.şu anda kullanıyorum biraz kabızlık yaptı ilk başlarda.başka bir sorunumuz olmadı çok şükür.

evet işte benimde kafama takılan test yapılmadan bu ilacın verilmesi
sanırım vermicem
zaten 2 gündür vermiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…