arkadaşlar bize sağlık ocağındaki dr.MONOVİT D3 diye bir damla verdi.Günde 3 damla vermemi söyledi.Tadı bildiğimiz zeytinyağı tadında.Oğluşumda sorun çıkarmadan içiyor.
elif ferrumun kokusu tadı nasıll
bende mandalina suyuna damlattım dün bugünde sütüme damlatığp verdimm..:bbo:
Bugün doktora demir ilacını sordum. İğrenç bir tadı var ben onu bebeğime içirmek istemiyorum dedim. Santafer kullan onun güzel bir tadı var dedi. Hemen gidip aldım 5 küsür lira bişey zaten. Tadına bakmaya cesaret edemedim ama kızımın ağzı mis gibi kokuyordu. Çok güzel bir kokusu var ilacın. Prospektüsünde ağızda metalik tad bırakmaz dişleri boyamaz yazıyor. İçirince ağzı tendirtiyot gibi boyandı ama bir kaşık su döktüm ağzına hemen yokoldu o renk. Kızımda yüzünü buruşturmadı. Tavsiye ederim. Ayrıca tadına cesaret edip bakan olursa banada söylesin:)))
bizim bebişe vermemizle ağız dousu kusması bir olduu tadı iğrenç ötesii passs kokuyoo benim de eşiminde midesi bulandıı.lekeside çıkmadı9 damla dedi hemşire mandalinayla ver dedi ama asitli oldugu için veremedim.sütle verildiğin de etkisi olmaz diye onlada veremedim.bende damla sayısını 3 e bolerek vermeye calısıyorum öğle ikindi akşam diye ama henuz 9 damlaya cıkartamadım alıştıra alıştıra çoğaltıyorum.böle yapınca kusmadı çok şükürr ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?