Çocuk Hastalıkları Ferro Sanol

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
bize de sağlıkaocağından verdiler ben sizlerin sayesinde tadını öğrendiğimden sordum portakal suyuna damlat dedile emdikten 2 saat sonra vericem sakın sütünle verme dediler etsiki azalıyormuş

evet canım ya sorma ben zaten öyle metal kokularından iğrenirdim kuzumun nefesi sanki agzında dünyanın paslı çivisini doldurmuşlar gibi kokuyo zesez asitli olduğu için vermedim kız bişe yapmaz dimi benimki kusmuyo 2 ye böldüğüm için ama etkisi azalıyosa bdende öyle yapayım bişe olmaz dimi

bende rezene çayına katıp veriyorum iki seferde ozaman kusmuyo ama yüzünü buruş buruş yapıyo genede içiyo aman kusmasın zaten lekeside çıkmıyoo

kızlar biz daha başlamadık ama bencede sütle vermeyin çunku doktor bana hamıleykem bıle süt cay kahve gıbı yıyecekler demır emılımını yok edıyo demıstı kendı vıtamın haplarımı bıle yemekten 2 ssat sonra içiyodum dr.tavsiyesiyle tabii
bide bu markalar neden degısıyo saglık ocagı ve hastahaneler farklımı verıyo???

arkadaşlar bize sağlık ocağındaki dr.MONOVİT D3 diye bir damla verdi.Günde 3 damla vermemi söyledi.Tadı bildiğimiz zeytinyağı tadında.Oğluşumda sorun çıkarmadan içiyor.

arkadaşlar bize sağlık ocağındaki dr.MONOVİT D3 diye bir damla verdi.Günde 3 damla vermemi söyledi.Tadı bildiğimiz zeytinyağı tadında.Oğluşumda sorun çıkarmadan içiyor.

canım o damlayı 15 günlükkenden beri kullanıyoruz zaten bu ferro yeni 4 aylık olunca veriyorlar karma aşıyı yaparken genelde...bebeğin ne kadarlık eğer 4 aylıksa sende bi git al .

yok tuğbacım bikaç damladan bişiy olmaz. emilimini hızlandırıyo.
tabi benim oğlan bi de 2 dk. midesinde tutmayı başarsa hızlanacak emilim ama gene çıkardı damla hiç karışmadı zannımca çocuğun bünyesine

canım ben Eylül annesiyim.2 Eylül doğumlu oğluşum.Bu dediğinden habersizdim.Ocak ayında karma aşı için gideceğiz.Sanırım o zaman verecekler.Uyarın için çok teşekkür ederim gerçekten.En azından dr.bahsederim.

elif ferrumun kokusu tadı nasıll

bende mandalina suyuna damlattım dün bugünde sütüme damlatığp verdimm..:bbo:

kübracm kaç zamandır sana yazcam unutuyom ferrumun kokusu pek yok tadıda biz hamilyeken içtiğimiz şurupla aynı kötü deil yani ebrarda severek içiyo..

kokusu mu yok????
aman allahım pas kokuyor unvere nası yok... ama neyse ki içiyomuş kızın Allaha şükür snein adına

Bugün doktora demir ilacını sordum. İğrenç bir tadı var ben onu bebeğime içirmek istemiyorum dedim. Santafer kullan onun güzel bir tadı var dedi. Hemen gidip aldım 5 küsür lira bişey zaten. Tadına bakmaya cesaret edemedim ama kızımın ağzı mis gibi kokuyordu. Çok güzel bir kokusu var ilacın. Prospektüsünde ağızda metalik tad bırakmaz dişleri boyamaz yazıyor. İçirince ağzı tendirtiyot gibi boyandı ama bir kaşık su döktüm ağzına hemen yokoldu o renk. Kızımda yüzünü buruşturmadı. Tavsiye ederim. Ayrıca tadına cesaret edip bakan olursa banada söylesin:)))

canım bende dr a dedim degiştirelim bebegim tiksiniyo diye degiştirmedi bunun etkisi fazla degiştirmeyelim dedii bide devam ediyoz bakalımm

bizim bebişe vermemizle ağız dousu kusması bir olduu tadı iğrenç ötesii passs kokuyoo benim de eşiminde midesi bulandıı.lekeside çıkmadı 9 damla dedi hemşire mandalinayla ver dedi ama asitli oldugu için veremedim.sütle verildiğin de etkisi olmaz diye onlada veremedim.bende damla sayısını 3 e bolerek vermeye calısıyorum öğle ikindi akşam diye ama henuz 9 damlaya cıkartamadım alıştıra alıştıra çoğaltıyorum.böle yapınca kusmadı çok şükürr ...

canım birkaç damla mandalina ve portakal suyundan bişe olmaz bide onlarla verdiğinde ilacın emilimi daha güzel oluyomuş zeseze yazmıştı bende öyle yapıyorum bide 8 damla bizimkide 2 ye bölüp veriyorum ve hiç kusmuyo artık dene derim

canım bişeylere katmadan verince kusuyor bence sende bişeylere kat.ben ek gıdaya başlamadıgım için mandalina suyuna katmıyorum.
rezene çayına yada ıhlamıura katıp veriyorum ozaman kusmuyor istersen sende bi dene işe yarıyo

teşekkür ederim ikinizede bugün 9damla yı verdım kusmadı çok şükürr :) ama aklımda söyledikleriniz teşekkürler...

merhaba annecikler..valla yazılanları okurken koptum:)çok tatlısınız:)henüz acemi bir anne olarak herkesle aynı sorunları paylaşmak güzel mesela bebişlerimizin artık pas kokması gibi:)

bizde 4 aylik baslamistik hala de devam bizimki fero sanol icmek istemiyor sonra ferruma gectik biraz daha iyidi.Ben boyle yaptim onu illa birden 10 damla vermedim azar azar basladim sanki yeni ek gidaymis gibi ve hep bak oglum hade cikolata icelim.zamanla miktari artirdim ve simdi seve seve iciyor.cikolata deyince azini aciyor.ben gunde 2 kez 5 er damla veriyorum

ya rezene çayına katmak iyi fikir gibi geldi bende deniycem bide kakası resmen kına rengi dün verdi hemşirede bize doktora götürüp başka bi damlamı alsam çok kötü tadı yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…